Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta ti mislis koliko vredi??Sto bogati?
Jednostavno se ukrupnila gazdinstva tokom godina. Neminovno . I ovde bi tako bilo da nije bio presjek 45te. Pa koliko vrijedi imanje prosjecnog farmera u Vojvodini ?
А ти мислиш да се на овом форуму окупљају неки миленијалци?Ako se neko iz moje generacije seća ove pesme....
Naravno da ne bi smeo, ali bi barem trebao da pokuša da prijavi. Međutim iz iskustva znam da su lovočuvari po pravilu "na prst u bolju" sa bitnim "lovcima" koji dolaze da krivolove kod njih.Друже шта мислиш да су ловочувари смели да се уз противе?
To je samo jos jedna laz,sutra svi oni idu busevima za Srem, a sledece nedelje ce to sve da prodje sto je Brnabich zamislila.Ovo je sve samo pretstava za stoku.Kakvi bre protesti u mrtvom Kragujevcu?Treba sutra da se to desi u Mitrovici i na svim prilaznim putevima pa da se stoka u busevima onemoguci.„Ana Brnabić danas u Obrenovcu pokušala da postavi Čučkovića za poverenika. Svi naprednjaci otkazali poslušnost i podneli ostavke. Tražili su da prvo uhapsi svog brata, jer je više krao od Grčića. Otkazali autobuse za Mitrovicu. Svi sem Čučka su shvatili da su potrošna roba“, napisao je Šindić na društvenoj mreži X.
https://tvsuper.rs/2025/02/14/pobun...aju-stranku-anu-brnabic-oterali-iz-obrenovca/
Друже види овако ловочувар је битан у овој причи као лањски снег. Па шта они да ураде ако пријаве, аутоматски добијају отказ, јер си запошљен у том ловишту, а у том ловишту председник и свита око њега ведри и облачи како њима воља. То није баш како ти замишљаш, прво немаш коме да пријавиш. Ако пријавиш ловној инспекцији питање оће ли реаговати, полицији ни у лудилу јеси видео како је прошао онај за јовањицу. Ништа боље ни ти несретни ловочувари не би прошли.Naravno da ne bi smeo, ali bi barem trebao da pokuša da prijavi. Međutim iz iskustva znam da su lovočuvari po pravilu "na prst u bolju" sa bitnim "lovcima" koji dolaze da krivolove kod njih.
Mada mi ono više deluje kao neki prljavi potez opozicije nego na realni događaj. Ipak je Vulin dovoljno strejt i toliko godina u politici da zna da sad definitivno nije vreme da se tako nešto radi. Možda je ono slika neke hajke gde su se divlje svinje prenamnožile pa je moralo da se radi tako.
Mislis da bi stoka sedela skrstenih ruku??To je samo jos jedna laz,sutra svi oni idu busevima za Srem, a sledece nedelje ce to sve da prodje sto je Brnabich zamislila.Ovo je sve samo pretstava za stoku.Kakvi bre protesti u mrtvom Kragujevcu?Treba sutra da se to desi u Mitrovici i na svim prilaznim putevima pa da se stoka u busevima onemoguci.![]()
Pa mi smo već u Sremskoj MitroviciVidimo li se kolege sutra u Sremskoj Mitrovici?