ljubek
Član
a proradila banijaska krvJa sam tad otkrio zene , optrcavao sam oko njih
Sad se manje bavim i tim sportom![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a proradila banijaska krvJa sam tad otkrio zene , optrcavao sam oko njih
Sad se manje bavim i tim sportom![]()
Treba probati svaku agrotehičku meru pa videti da li vredi....
Apsurdno ja da nesto visokotirazno sa sigurnom prodajom kao udzbenik kosta vise od npr. neke naucne knjige ili autorskog romanaЗато и ја мислим да би било боље да за нашу школску децу уџбенике штампа само "Завод за уџбенике" на некомерцијалној основи, да се не мењају сваких пар година, да могу и половни уџбеници да се користе и да комплет уџбенике не кошта колико кошта сада, као и да свако мало у уџбеницима којејаквих уздавача, не буде протуран некакав туђи наратив, типа историје или ЛГБТ, чега је било код нас.
Ne mogu da otvorim, ali sam pogledao celu emisiju. Verujem da je dosta stvari izvukao iz konteksta.
Фармери из целе Велике Британије допутовали су у Лондон да протестују против промена пореза на наследство.ove vijesi nema u zapadnim medijima
U pravu su. Oce da kazne ljude koji su generacijama radili , kupovali zemlju i stedili. Komunisticki .
Sto bogati?Богати неки фармери.... енглески