Chat 17

Ko ce da se buni,niko se nije ni bunio kad je deportovao zene iz Erste banke pod optuzbom da su hrvatski placenici !

Коме није тешко нека прочита шта је изјавио па нека размисли да ли је било шта чуо о овоме у медијима. А пре пар недеља сам писао да је следеће чанак и аутономашки покрет. Сценарио се понавља.

Што се Чанка тиче њега би требало на ражањ, он и јесте за сецесију Војводине и давања Срема Хрватима. Ови ће то сада подмукло и прљаво искористит пустили су војвођанерског јоркшира да сере где год стигне. Неће бити добро то је сигурно крв ће се пролити улудо.

Коме није тешко нека прочита шта је изјавио па нека размисли да ли је било шта чуо о овоме у медијима. А пре пар недеља сам писао да је следеће чанак и аутономашки покрет. Сценарио се понавља.
Sto me ovo podsjeca na Milosevica?

Prso ko oblanda, te price mogu da "prodju" po ustanovama tipa laza lazarevic... zavrsio je svoje, dosta su blebetala njegova usta... bezmalo 4 decenije debilizma..

Meni se cini da sprema izmisljenu pricu o pokusaju otcepljenja , da bi mogao da proglasi vanredno stanje
Ima već izvesno vreme na tik-toku objavljuju priče o studentima autonomašima i da je u pozadini protesta otcepljenje....
Zločinački um hulje opet na vrhuncu
Pa naravno. Taj narativ se gura još od početka protesta. Pokušavaju ljudima da ubace u glavu priču da su studenti = Dinko Gruhonjić. Da su plaćeni ni manje ni više nego iz Hrvatske. Da su za neko odvajanje Vojvodine. Naravno ko god živi u Vojvodini zna da secesionaškog raspoloženja gotovo da uopšte nema u narodu i da je priča samo još jedan spin.
To se pokušava preko gore pomenutih ljudi i sl. organizacija. Ne smemo nikako dozvoliti da kriminalnoj hobotnici pođe za rukom da progura taj narativ (mada reko bih da im ne ide baš) i da eventualnim uvođenjem vanrednog stanja razbij proteste i uvede nas u još mračnije doba.

Veliki problem je i dalje veliki broj ljudi koji se informiše preko Pinka i apsolutno veruje u narativ koji im se konstantno gura. Takvi ljudi imaju ubačenu mržnju prema studenima i uopšte protestima jer su oni ubeđeni da je su to neki strani plaćenici koji žele zlo Srbiji. Mnogi od tih ljudi više veruju tome što čuju na Pinku nego kad nešto vide svojim očima.

Nadjem posao iz snova,vec mislio da batalim i poljoprivredu kad ono zena nece da ja radi posao iz snova( onlyfance chater) pix koji sam baksuz

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Извини... али споји лепо и корисно... онлифанс на трактору... у штали... снимај се док ореш њиву и тимариш благо... можда бркате дебеле еуропљанке воле и то да гледају... поготово оне које су прошле пензионерске екскурзије по Кенијама.... :) .
Можда их узбуди природно окружење...

Могу само да напишем да је почело... Завршиће се исто као са Републиком Српском Крајином... само што Србима из прека неће дозволити да пређу Дунав тракторима... живи били па (никад) (не)видели.

Овај је издао шта је могао... историју а презадужио и потомке... Косово и Метохију, здраву животну средину, елементе државности поклонио СЗО и великом капиталу, задужио државу до просјачког штапа, поклонио планине и шуме... остала је само пречанска обрадива површина...

Изаћи ће на тв једанпут као месић и рећи... ево вам га за гајбе и поспрдавања... које највећи *едер у историји, а!, да чујем?

Nazad
Vrh