Chat 17

Boli ga bas. Ni prvi ni poslednji koji je tako odradio narod. I neka je kad smo magarci.
Vlast se ovih protesta najvise boji zato sto su na tim protestima uglavnom oni koji nikad do sad nisu glasali, ili su vrlo retko glasali. Kod nas na izborima nikad nije izlazilo vise od 50ak %, a od toga je za vlast realno glasalo 40% i jos 10% su kupili. Zna vlast da oni vladaju sa manjinom, nisu oni ludi. Njima je u cilju da uvek izadje tacno ciljana grupa biraca, a da apstinenti ostanu apstinenti. Vise od pola opozicije je pod direktnom komandom vlasti. Sad ovo sto se desilo je nesto novo za sta vlast jos nije nasla resenje i odgovor.
I oped ce najvise stradati najobicniji narod. Tako je od vajkada, a tako ce i biti, osim ako ne slete vanzemaljci pa nas preuzmu 8-)

Да л' би могао да нас мало поштедиш те твоје јефтине патетике јер данас више и не можеш да нам продајеш наивност, јер си далеко од наивног? По терминологији коју користиш видим чега си се насисао - чуј весељака: "московци". Да си барем мало показао интересовања да сам дођеш до неког сазнања из историје, знао би да како та реч тачно гласи и на кога се односила. Данас се зна ко и у ком контексту користи поменути термин (који ти нећу открити како тачно гласи).

Украјински нацоши, управо то што си ти написао не једном овде на форуму, те "азијате, муслимане, монголоиде, кореанце", користе као аргумент како су они нека чиста словенска раса, а Руси некакви орци из Толкинових романа.

Ал' да ли је реално да очекујем од тебе да некако другачије расуђујеш, када ниси то могао ни у актуелном случају са USAID-ом, "за чије бабе здравље" он ради?
Usaid je kod nas popravljao skole,vodovode , nasipe,mostove ,... tabli ima puna bosna .Dali je bilo korupcije usput otkud znam . Njihove pare neko oni rjesavaju

Mts paket box poskupeo za 800 din, masala
Није поскупело, само прате инфлацију. Требало би и ми. Додуше, морало би да се комбинује са блокадом границе за увоз пољопривредних производа који нам не требају. Имамо, значи, искуства са блокадама једино се питам да ли би нам студенти узвратили подршку?

Није поскупело, само прате инфлацију. Требало би и ми. Додуше, морало би да се комбинује са блокадом границе за увоз пољопривредних производа који нам не требају. Имамо, значи, искуства са блокадама једино се питам да ли би нам студенти узвратили подршку?
Mi ekonomski tigar i inflacija? Pa to je nemoguće

Mi ekonomski tigar i inflacija?
Причам о светској инфлацији (пост 7186). Ако хоћеш могу да ти дам упоредне цене у доларима, францима, јенима, једино немам рубље (а у рубљама, незванично, тренутни пад злата за 0,4%).

Nazad
Vrh