Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vec sam pisao da ce vam stici veci racuni. Telekom je kao obavestio korisnike na mts sajtu, naravno kao da nije. I tamo su zavukli obavestenje o promenic cena. Kvarno i nisko. Od 09.01 je povecanje ako se dobro secam.Nisam dobio nikakvo obaveštenje, ali vidim da mi je veći račun za MTS box3 paket. Je l' to Telekom povećao cene od januara?
Naravno da neće, taj ni dete ne pušta koš da daKo misli da ce vule mirno predati vlast taj se grdno vara, ni studenti profesori nemaju kud jer ako ostane na vlasti sigurno ce se svetiti mislim da su doboljno pametni da znaju sta ih ceka, tek prava borba predstoji a ko ce pobediti to cemo videti
Meni se cini da sprema izmisljenu pricu o pokusaju otcepljenja , da bi mogao da proglasi vanredno stanjeЈели нас то "свевишњи" спрема за сецесију Војводине? Нешто најављује за Сретење неки декрет?
Postali smo jos pre par godina policijska drzava,nikad vise pandura nismo imali zaposlenih.Кад погледаш мапу протеста у војводини, у доста села и градова су организовани барем стајање 15 минута на главним раскрсницама. Сад су већ почели и возачи аутомобила сами да стају. За то сви добију по 3-4 патроле и радара по селима у градовима. Никад више патрола у саобраћају а статистика поражавајућа.
Ima već izvesno vreme na tik-toku objavljuju priče o studentima autonomašima i da je u pozadini protesta otcepljenje....Meni se cini da sprema izmisljenu pricu o pokusaju otcepljenja , da bi mogao da proglasi vanredno stanje
Steta,zato kroz Odzake i Bac nemoze da se prodje od murijeMi smo opstina sa opasnim nedostatkom policije. Jrdna saobracajna patrola na opstinu od 65000 ljudi i 13 naselja.
Kontam to,sad je naredu vanredno stanje i hapšenje svih iz organizacije protestaIma već izvesno vreme na tik-toku objavljuju priče o studentima autonomašima i da je u pozadini protesta otcepljenje....
Zločinački um hulje opet na vrhuncu