Chat 17

Iz početka je bilo novcem novcem iz EU. Sad ga izbegavaju i uglavnom uzimaju Kineski keš. Razlog ? Pa Kinezi ne prave pitanje. Daju ti keš, kažu kolika je kamata pa ti radi posle sa njim šta hoćeš. Ovi iz EU oće malo i da provere zašta to daju keš i onda ne može baš toliko da se klepi ko što se trenutno radi.

Čist primer lokalna škola ovde kod mene. Dva puta ih je inspekcija terala da ponovo rade poslove jer su pokušali da izfušerišu. Pali su i neki otkazi ili smene ali sumnjam da je iko odgovarao. Škola je na kraju urađena super. E sad negde sam ču ne znam koliko je to tačno da je to bilo donacija Norveška pa se iz tog razloga kontrolisalo. Naravnu tu informaciju ne mogu da pronađem nigde. Već svuda piše da su to napravili Vučić i lokalni SNS.

Za razliku od npr. jedne druge javne zgrade koju je definitivno finansirala ili opština ili RS i gde se fušerisalo gde god je moglo. Evo skoro nam se na istoj obrušila tavanica... Dan pre toga je tu bila proslava neka. Vidim da ovde piše da je prvo saniran krov! Mislim da je mnogo tačniji ovaj drugi deo gde piše da se "vodilo računa da se očuva rustični izgled zgrade," :ROFLMAO:
Slicna prica kruzi gradom za jedan vrtic koji je pravljen iz Novakove fondacije, tj. zgrada emsne zajednice adaptirana za potrebe vrtica, da su hteli da fusare ali su imali nadzor

Brisel je gori od Gaze.
Немој да бринеш... и тамо ће трамп да направи летовалиште... иселиће домицилно становништво и направиће ривијеру где ће се створити огроман бром радних места... направиће и море ако треба.... шта је то цирка 100 километара...
а можда ће и рује на плажу... ко зна...

Сећаш се да је ономад играна утакмица без гледалаца....

Генерално мислим да се ствара клима да се иселе сви који су дошли а нису добили папире преко азила... доћи ће време да ће их палити по улицама и транспортовати фургонима преко балкана... а ми ћемо им продавати флашице воде само за ојрое... ако их не истоваре овде...

Генерално мислим да се ствара клима да се иселе сви који су дошли а нису добили папире преко азила... доћи ће време да ће их палити по улицама и транспортовати фургонима преко балкана... а ми ћемо им продавати флашице воде само за ојрое... ако их не истоваре овде...
Ili će samo da ih istovare ovde. Ko što i stoji u ugovoru.

Ja mislim da postoji samo jedna jedina podela, na ljude i neljude.
Lepo je Balasevic to jednom rekao "i Bogu je bilo isto krstimo l' se, ili klanjamo".
Nadam se da ova nova omladina sto dolazi nece biti zatrovana, a svako nek peva svoje pesme. Bitno da se ni u jednoj toj pesmi ne spominje niko drugi.
Što se tiče Svijeta podjela je na fašiste i antifašiste.Nije Putin na početku sukoba džaba najavio denacifikaciju Ukrajine i ako uspije u tome to će biti prva država gdje je to odrađeno.Da napomenem,sve držve ondašnje Evrope su pristupile Hitleru koji je preteča NATO paktu.Čak je i knez Pavle to učinio ali je kratko trajalo pa nam se fašizam nije mnogo primio.
I ovaj današnji naš knez je na tom putu.

Što se tiče Svijeta podjela je na fašiste i antifašiste.
Ау, која грешка брате рођени! Данас је једина подела на богате и сиромашне.
Пример концентације капитала: пре 10 год. цена унце залта је била 1.100€, прошле године у ово доба 1.729€, данас 2.755€ (обрати пажњу, не говорим о РСД). Упоредите цену својих производа. Само прошле године у Амирици регистровано 500 нових милијардера (а код нас 500 беба мање).

I u tom njegovom procesu izginulo je stotine hiljada ljudi ,i sto je najgore ginu i dalje svakodnevno , sve vise. O invalidima ,i ostalim stetama da ne govorimo. Samo Bog izgleda vidi sta se tamo desava ??
Ne pricajte svasta ljudi , grehota je..

Pišem o geopolitici kao nastavak rasprave o ustaškim pjesmama u Hrvatskoj...To siromašni -bogati možemo u raspravi o socijalnim podjelama kad dođu na red ::prica::
O ovome nismo raspravljali a koštat će državu Srbiju više od 300 miliona evra a direktno tiče se nas poljoprivrednika u širem regionu...iza projekta stoji Fajzer

Poslednja izmena:
O ovome nismo raspravljali a koštat će državu Srbiju više od 300 miliona evra a direktno tiče se nas poljoprivrednika u širem regionu...iza projekta stoji Fajzer
Толико само прва фаза: додаш нулу до краја осим ако не примимо "лаборанте" из Укрјине. Додуше, у преосталим лабораторијама су мало заузети ал' не сецирају мишеве и пацове. Префарбали "куће" у жуто.

I u tom njegovom procesu izginulo je stotine hiljada ljudi ,i sto je najgore ginu i dalje svakodnevno , sve vise. O invalidima ,i ostalim stetama da ne govorimo. Samo Bog izgleda vidi sta se tamo desava ??
Ne pricajte svasta ljudi , grehota je..
Pusti te trice i kučine,izginulo,gine...pa to je sastavni dio života i ratovanja kroz viševjekovnu istoriju.Zar postoji rat gdje se ne gine.
Ovde se radi o nastavku trećeg rajha i borbi Rusije protiv četvrtog.Svi ist koji su išli na istočni front u 2ww danas su u NATO stroju u Ukrajini...logistički ,finansijski ili vojno.Nema razlike.
U pravu si,Bog vidi šta se dešava

Jedino sto je isto sto su Rusi i tada i sada ginuli zbog fasizma . Tad su se zvali sovjeti i ginuli zbog Hitlera i Staljina , a sad se zovu Ukrajinci i Rusi i ginu zbog putina .
Tad su bili naposlani na tudju zemlju Svabe , a sada su azijati,muslimani,mongoloidi,koreanci ,moskovci ,... a Rusi ginu na svojoj zemlji i tada i sada.

Poslednja izmena:
Jedino sto je isto sto su Rusi i tada i sada ginuli zbog fasizma . Tad su se zvali sovjeti i ginuli zbog Hitlera i Staljina , a sad se zovu Ukrajinci i Rusi i ginu zbog putina .
Tad su bili naposlani na tudju zemlju Svabe , a sada su azijati,muslimani,mongoloidi,koreanci ,moskovci ,... a Rusi ginu na svojoj zemlji i tada i sada.
Да л' би могао да нас мало поштедиш те твоје јефтине патетике јер данас више и не можеш да нам продајеш наивност, јер си далеко од наивног? По терминологији коју користиш видим чега си се насисао - чуј весељака: "московци". Да си барем мало показао интересовања да сам дођеш до неког сазнања из историје, знао би да како та реч тачно гласи и на кога се односила. Данас се зна ко и у ком контексту користи поменути термин (који ти нећу открити како тачно гласи).

Украјински нацоши, управо то што си ти написао не једном овде на форуму, те "азијате, муслимане, монголоиде, кореанце", користе као аргумент како су они нека чиста словенска раса, а Руси некакви орци из Толкинових романа.

Ал' да ли је реално да очекујем од тебе да некако другачије расуђујеш, када ниси то могао ни у актуелном случају са USAID-ом, "за чије бабе здравље" он ради?

Meni ovo izgleda kao utopija mada su u vrhu pokreta sve redom ozbiljni ljudi sa zavidnim biografijama

Да л' би могао да нас мало поштедиш те твоје јефтине патетике јер данас више и не можеш да нам продајеш наивност, јер си далеко од наивног? По терминологији коју користиш видим чега си се насисао - чуј весељака: "московци". Да си барем мало показао интересовања да сам дођеш до неког сазнања из историје, знао би да како та реч тачно гласи и на кога се односила. Данас се зна ко и у ком контексту користи поменути термин (који ти нећу открити како тачно гласи).

Украјински нацоши, управо то што си ти написао не једном овде на форуму, те "азијате, муслимане, монголоиде, кореанце", користе као аргумент како су они нека чиста словенска раса, а Руси некакви орци из Толкинових романа.

Ал' да ли је реално да очекујем од тебе да некако другачије расуђујеш, када ниси то могао ни у актуелном случају са USAID-ом, "за чије бабе здравље" он ради?
По њему је исто тако и кад би написао ''србијанци''... јбг... ко шиша изгинулу браћу преко Дрине што једва претекоше да не буду поклани.... а они што су спаљени и побијени?... она јадна деца и силоване мајке и сестре?... Шта погубљени због масних колача?
Бар да је избегао у београд па да се гади на своју браћу или барем по канадама и аустралијама... него је био у рову са тим људима... тај запад који обожава могао је да само намигне сва би се Босна у Србију слила...

Да није било Генерала Ратка Младића исконског хероја и витеза тако би се и десило... погледајте олош који га напада и све ће бити јасно.

Не, него је крив Путин јер брани свој народ... крив је јер је трговао са латинима и ето како му се вратило... за запад украјина више нису ни народ ни ти јадни борци него само ''ретке земље''... укапирали да су изгубили па да врате уложено преко рудног богатства...

Ево... да трамп одлучи да од Републике Српске направи ривијеру... расели Србе и направи хотеле и хајкинг стазе... и то би Мома подржао...

П.С. Мому могу да мало и разумем... али само мало... мантао сам и ја у том правцу док нисам одрастао....

Ovima ni sajt nije prekontrolisan za pravopisne greške pa su ga već pustili u rad. Hoće li i danas-sutra kao sadašnji isto tako da puštaju građevine u upotrebu bez kontrole?

Nazad
Vrh