Iz početka je bilo novcem novcem iz EU. Sad ga izbegavaju i uglavnom uzimaju Kineski keš. Razlog ? Pa Kinezi ne prave pitanje. Daju ti keš, kažu kolika je kamata pa ti radi posle sa njim šta hoćeš. Ovi iz EU oće malo i da provere zašta to daju keš i onda ne može baš toliko da se klepi ko što se trenutno radi.
Čist primer lokalna škola ovde kod mene. Dva puta ih je inspekcija terala da ponovo rade poslove jer su pokušali da izfušerišu. Pali su i neki otkazi ili smene ali sumnjam da je iko odgovarao. Škola je na kraju urađena super. E sad negde sam ču ne znam koliko je to tačno da je to bilo donacija Norveška pa se iz tog razloga kontrolisalo. Naravnu tu informaciju ne mogu da pronađem nigde. Već svuda piše da su to napravili Vučić i lokalni SNS.
Za razliku od npr. jedne druge javne
zgrade koju je definitivno finansirala ili opština ili RS i gde se fušerisalo gde god je moglo. Evo skoro nam se na istoj obrušila tavanica... Dan pre toga je tu bila proslava neka. Vidim da ovde piše da je prvo saniran krov! Mislim da je mnogo tačniji ovaj drugi deo gde piše da se
"vodilo računa da se očuva rustični izgled zgrade,"