MOMOSARIC
Član
"Rekli ste da mogu odgovorati samo pred zakonodavstvom RS i biti kažnjen 12 godina. Nemoj da me prekidate. Vidite dokle ste me doveli sa svojim savjetom. Nismo vjerovali da može doći do ovog postupka”, kazao je Dodik. "
![Haha :haha: :haha:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/haha.gif)
![Haha :haha: :haha:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/haha.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pukli su ko čibe"Rekli ste da mogu odgovorati samo pred zakonodavstvom RS i biti kažnjen 12 godina. Nemoj da me prekidate. Vidite dokle ste me doveli sa svojim savjetom. Nismo vjerovali da može doći do ovog postupka”, kazao je Dodik. "
![]()
Sa ovim se i ja slazem!Ма увек уживо се започињу неки други, неочекивани дивани, интеракција је бржа и прича креће у ненаданим правцима.
Некад кад сам био ''мали'' мислио сам да западни латини преко тога стварно помажу... па кад сам одрастао увидео сам да је то исто као милосрдни анђео али без динамита...Mozes li za usaid ista negativno da kazes?
Istorija ima mnogo primera kako su Vladari svoje poslusnike menjali pa makar ti bio najposlusniji podanik.Još im je rano. Neće oni dok ne budu sigurni da brod tone. A kad potone svi će pokušati da prodaju guzice kome god. Ako smo budale pa dozvolimo da nam opet urade isto... bolje i nezaslužujemo.
Ne znam ja sam na mnogim medijima čuo za paore (kako na jednom od njih kažu i taj mi se izraz ne sviđa)
U par reci, sta su konkretno pricali?RTS 1 od 7.40 ,ko može da vrati u vezi sertifikata o kupovini hemije je reč.
Trebaće licenca da bi mogao kupiti špecije. Ide se na kratku obuku (koja se plaća), dobiješ licencu (čije izdavanje se plaća) na 5 godina. I onda sa licencom ideš u apoteku da kupuješ šta i koliko hoćeš. Ukratko....U par reci, sta su konkretno pricali?
Ej na svaki način iz subvencija za poljoprivredu pokušavaju da subvencionišu sve mimo poljoprivrede.Trebaće licenca da bi mogao kupiti špecije. Ide se na kratku obuku (koja se plaća), dobiješ licencu (čije izdavanje se plaća) na 5 godina. I onda sa licencom ideš u apoteku da kupuješ šta i koliko hoćeš. Ukratko....
Прелазим на Кока колу. Што не убије, залепи.Ukratko....