Chat 17

"Rekli ste da mogu odgovorati samo pred zakonodavstvom RS i biti kažnjen 12 godina. Nemoj da me prekidate. Vidite dokle ste me doveli sa svojim savjetom. Nismo vjerovali da može doći do ovog postupka”, kazao je Dodik. "
:haha:

Mozes li za usaid ista negativno da kazes?
Некад кад сам био ''мали'' мислио сам да западни латини преко тога стварно помажу... па кад сам одрастао увидео сам да је то исто као милосрдни анђео али без динамита...
Мој Сарићу... да нам латини желе добор они би пустили извозимо свиње и шљиве и ракију и џем и поврће и воће и малине и платили како треба и ми би обновили школе и болнице и правили путеве и мостове... а не да нас уцењују с тим као донацијама тако што морамо да извозимо децу коју отимају од сиромашних родитеља јер су нам санкцијама сјебали фирме... јер подржавају издајника с којим преговарају о томе да доврше највећи злочин после другог рата.... западњаци не само што нас силују него још и траже и да уживамо....

JUST IN: Tucker Carlson says the Biden administration "tried to kill" Russian President Putin.

Нисам сигуран да је ово тачно... што би га убили кад су утврдили да има неизлечив канцер?
Уосталом то није у маниру западних латина да се мешају у ствари независних држава...

Još im je rano. Neće oni dok ne budu sigurni da brod tone. A kad potone svi će pokušati da prodaju guzice kome god. Ako smo budale pa dozvolimo da nam opet urade isto... bolje i nezaslužujemo.

Ne znam ja sam na mnogim medijima čuo za paore (kako na jednom od njih kažu i taj mi se izraz ne sviđa)
Istorija ima mnogo primera kako su Vladari svoje poslusnike menjali pa makar ti bio najposlusniji podanik.
Recimo robespiere je sve njegove saradnike slao na giljotinu, a sta reci za Staljina koji je cak naredjivao da se one koji su mu bili najblizi cak i na slikama gde su se slikali sa njim izbrisu..
A imali su istu pricu za narodne mase, kao ne bore se dovoljno za svoju zemlju, izdali su principe za koje se vrhovni vodja bori, i tako ih uklanja jendog po jednog, i niko se od njih ne buni.

U par reci, sta su konkretno pricali?
Trebaće licenca da bi mogao kupiti špecije. Ide se na kratku obuku (koja se plaća), dobiješ licencu (čije izdavanje se plaća) na 5 godina. I onda sa licencom ideš u apoteku da kupuješ šta i koliko hoćeš. Ukratko....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

После на пијаци мењаш са оним ''природним'' шпецијама из бугарске... глава за главу. Ми њима литар увозног а они нама драги нам етиол... евентуално креозан.

Чек да ставим смешка да се не помисли да сам (не)озбиљан... :)

Trebaće licenca da bi mogao kupiti špecije. Ide se na kratku obuku (koja se plaća), dobiješ licencu (čije izdavanje se plaća) na 5 godina. I onda sa licencom ideš u apoteku da kupuješ šta i koliko hoćeš. Ukratko....
Ej na svaki način iz subvencija za poljoprivredu pokušavaju da subvencionišu sve mimo poljoprivrede.

Nazad
Vrh