Chat 17

tesko da ce ovo tek tako lako prestati

danas je u jednom momentu bilo 200k ljudi u protestu sirom srbije

videcemo kako ce proci ovaj njegov skup
haos od autobusa ide ka jagodini

I mene sjebao neki virus...
Temperatura ne spada ispod 37.5 ...
Sinoć sam postavio rekord , ko u Cecinoj pesmi, 39.2 ... 😂😂😂
Dobio kesu lekova da pijem ...
Pluća sviraju, ne mogu da dišem, grlo otečeno, ne mogu da gutam, al najgore mi što ne mogu da pričam !!!!! 🤐
E, zato mogu da pišem !!!! 😝

Ајде мало да скренем са теме и одем у офф. Имам један комплексан проблем, а надам се да међу нама има и правно поткованих. Значи, проблем је овакав, имам 1/4 куће коју сам наследио од мајке то, је њена породична кућа. 3/4 има брат од ујака и шта се дешава пре око 2 месеца брат без мог знања и одобрења сруши кућу и све помоћне објекте и изгради монтажни кућу. Пошто том улицом где је кућа ја нисам пролазио годину, и више дана јер је у једној скрајнутој улици, остао сам затечен када сам прошао и, видео, да куће нема и да је на њено место подигнут нова монтажна кућа. Е сад постаје заплет када сам ступио у контакт са тим (не)братом, кукање, плакање и остало како је кућа као пала, па само један зид, па га комшиница тужила(која је иначе покојна већ 10г),па лагање и измишљање. Е онда оно мени нај гнусније позивање на родбинске везе типа, браћа смо, фамилија, род рођени и молба да будем реалан у доношењу цене за мој део. И кад сам ја одредио цену коју сам донео тако што сам звао неке агенције за некретнине. Е онда долази до све затегнутијег односа где су и адвокати упошљени. После скоро, месец дана борбе адвоката дошли смо до неке цене која би и мене задовољила и њему била приступачна али оно АЛИ да ме годину дана исплаћује 😭. Е то већ нисам могао да прихватим. Сад смо ангажовали и судског проценитеља и као био је видео све али, каже сад је јако тешко реално проценити вредност некретнине када је нема. Па неко моје питање да ли је неко имао такав случај, и ако јесте како је то рашчивијано?

Niko nema pravo da ugrožava moje pravo !!!!
A moje pravo je da stignem na posao !!!
Nemamo svi privilegiju da....🤐
Blokiramo saobraćaj !!!! 😗
Zamrzeo sam ove "blokade" kada mi je pokojni otac bio u bolnici u Sr. Mitrovici na samrti, a u autu ja i rođeni brat i sestra pokojnog mi oca, javili lekari, još par dana mu "daju", idemo da ga vidimo i to je to, a neki, ne sećam se više ni koji, blokirali saobraćaj na ulasku u grad....
S apetitom sam prošao kroz njih i opet bih !!!!
Podržavam svačije pravo na štrajk, na pobunu, ali nemoj mene da ugrožavaš kao individuu koja nema pravo i priviligiju na izbor !!!!
Moram u bolnicu, moram na posao, a Vi, štrajkujte i protestvujte, ali nemate pravo da mi uskraćujete moje pravo na slobodno kretanje !!!
Idi glasaj, a ne da sediš u kafani i raspredaš svetsku politiku !!!!
Ok, pokrao izbore, pa ljudi moji, može da ukrade deo, ne može onoliko i toliko ljudi Božji !!!!
Svi protiv njega, a izbore dobija dvotrećinski !!!!

Tesko da ce obican narod moci nesto vise bez ozbiljne logistike. Putujuci cirkus ima na raspolaganju gomilu autoprevoznika koji su duzni na poziv da sluze,eto brzo organizovani skupovi tu i tamo.Udruzenja penzionera su usko povezana sa ovim,baba moja malo, malo ide negde,kaze zvali nas i idemo,a stari ljudi su ti laki za te stvari...

Ајде мало да скренем са теме и одем у офф. Имам један комплексан проблем, а надам се да међу нама има и правно поткованих. Значи, проблем је овакав, имам 1/4 куће коју сам наследио од мајке то, је њена породична кућа. 3/4 има брат од ујака и шта се дешава пре око 2 месеца брат без мог знања и одобрења сруши кућу и све помоћне објекте и изгради монтажни кућу. Пошто том улицом где је кућа ја нисам пролазио годину, и више дана јер је у једној скрајнутој улици, остао сам затечен када сам прошао и, видео, да куће нема и да је на њено место подигнут нова монтажна кућа. Е сад постаје заплет када сам ступио у контакт са тим (не)братом, кукање, плакање и остало како је кућа као пала, па само један зид, па га комшиница тужила(која је иначе покојна већ 10г),па лагање и измишљање. Е онда оно мени нај гнусније позивање на родбинске везе типа, браћа смо, фамилија, род рођени и молба да будем реалан у доношењу цене за мој део. И кад сам ја одредио цену коју сам донео тако што сам звао неке агенције за некретнине. Е онда долази до све затегнутијег односа где су и адвокати упошљени. После скоро, месец дана борбе адвоката дошли смо до неке цене која би и мене задовољила и њему била приступачна али оно АЛИ да ме годину дана исплаћује 😭. Е то већ нисам могао да прихватим. Сад смо ангажовали и судског проценитеља и као био је видео све али, каже сад је јако тешко реално проценити вредност некретнине када је нема. Па неко моје питање да ли је неко имао такав случај, и ако јесте како је то рашчивијано?
Znaci,objekat je nezakonito izgradjen!?Ti treba da procenis ovu kucu a ne onu staru.Ti si vlasnik ove kuce a nek on dokaze da nisi!

Nikako...
Može da rasteže unedogled i na kraju te možda ni ne isplati...
Imam kuću prekoputa, bilo je 6 vlasnika, sada ih ima 17, a biće ih još kako naslednici budu umirali, neće niko da održava i kuća se srušila, tek sada ne vredi ništa....
Tako i ovaj tvoj deo, imao si ga samo u vidu dela kuće, konkretno 1/4, pošto to više ne postoji, nemaš ništa...
Sudski proces ako kreneš, trajaće dugo i skupo, bez ikakve garancije da ćeš dobiti, iz prostog razloga što "bata" može zvati gomilu svedoka da se kuća srušila sama, od neodržavanja, koje si i ti kao naslednik jednog dela morao da snosiš, a pošto je to njemu bio jedina i nužna stambena jedinica, odvoz šuta srušene kuće je morao sopstvenim sredstvima da finansira, kao i izgradnju montažne, opet, kao jedini smeštaj....
Još ćeš ti "bati" da budeš dužan.... 😝
Ovo je ugrubo, dobri (čitaj:skupi) advokati za debele pare ovo mnogo uverljivije i lepše sroče....

Niko nema pravo da ugrožava moje pravo !!!!
A moje pravo je da stignem na posao !!!
Nemamo svi privilegiju da....
Blokiramo saobraćaj !!!!
Zamrzeo sam ove "blokade" kada mi je pokojni otac bio u bolnici u Sr. Mitrovici na samrti, a u autu ja i rođeni brat i sestra pokojnog mi oca, javili lekari, još par dana mu "daju", idemo da ga vidimo i to je to, a neki, ne sećam se više ni koji, blokirali saobraćaj na ulasku u grad....
S apetitom sam prošao kroz njih i opet bih !!!!
Podržavam svačije pravo na štrajk, na pobunu, ali nemoj mene da ugrožavaš kao individuu koja nema pravo i priviligiju na izbor !!!!
Moram u bolnicu, moram na posao, a Vi, štrajkujte i protestvujte, ali nemate pravo da mi uskraćujete moje pravo na slobodno kretanje !!!
Idi glasaj, a ne da sediš u kafani i raspredaš svetsku politiku !!!!
Ok, pokrao izbore, pa ljudi moji, može da ukrade deo, ne može onoliko i toliko ljudi Božji !!!!
Svi protiv njega, a izbore dobija dvotrećinski !!!!
Prošao bi normalno, da si lepo pitao i objasnio kakva je situacija.
Imao si nesrećnu situaciju, to razumem, ali ne razumem tvoje pisanje da bi opet prošao u slučaju blokade. Ako svi stoje, stoj i ti. Ovo je veće od nas pojedinaca.

pa evo gle kako to izgleda kad neko gleda 24/7 kanale Pink,Hepi i ostalo

oni neznaju nista drugo osim da vucica unistava djilas lopov,marinika daje kosovo,studenti nece da uce i ostale epizode univerzuma zvanog------------kontrola medija

Citam i vidim dosta vas je prehladjeno, ali ne sekirajte se, procice!
Meni je zao samo onog rusofila kome bolest nece proci! Dobro je sto nije zivotno ugrozen a sto se tice zujanja i vijuga u glavi sta da se radii, placu osobe iz okruzenja ali dobro sto je njemu lepo!
Ja drugim recima takvo stanje, njegovo tumacenje necijih postova bas i ne znam kako bi drugacije opiso!

Prošao bi normalno, da si lepo pitao i objasnio kakva je situacija.
Imao si nesrećnu situaciju, to razumem, ali ne razumem tvoje pisanje da bi opet prošao u slučaju blokade. Ako svi stoje, stoj i ti. Ovo je veće od nas pojedinaca.
Ne da sam objasnio, plakao sam i molio, što od besa i nemoći, seo u auto, smirio se, udahnuo duboko i .... Kroz gomilu!!!!
I opet bih, samo što ovaj put ne bih plakao, tada sam imao samo 20 godina....
Sada ne bih ni okom trepnuo !!!!
Šta tražiš na sred ulice !?
Još onako bahato i bezobrazno staje na sam branik auta, kako se vidi na ovom snimku !!!!
Ne bih tom brzinom, nego lagano, guraš "demonstranta" s puta, s kolovoza, s saobraćajnice, a on nek udara po autu do mile volje, imam kamere u autu, napred i natrag, baš zbog svakakvih ludaka bez zvanične dijagnoze !!!!

Poslednja izmena:
Pa dobro, ti ako smatraš da je to normalno, ti uradi i sada tako, ako budeš blokiran.
Hoćeš da kažeš da je opravdano što je ona devojka pogažena autom?

Luda je i ta u autu što vozi i gazi, a luda je i ova što stoji na delu puta predviđenom za saobraćaj motornih vozila !!!!!
Šta je očekivala i čemu se nadala ?
Ispratiću ovo do kraja, i navešću vest kada bude bila da će ova ludača što gazi ovu na putu biti i oslobođena bilo kakve krivice !!!!

Meni je zao samo onog rusofila kome bolest nece proci! Dobro je sto nije zivotno ugrozen a sto se tice zujanja i vijuga u glavi sta da se radii, placu osobe iz okruzenja ali dobro sto je njemu lepo!
Ja drugim recima takvo stanje, njegovo tumacenje necijih postova bas i ne znam kako bi drugacije opiso!
Што си тако шоњав, па ми се не обратиш лично?

Nazad
Vrh