Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam koliko od vas je gledalo one Ruse "StopXam" Oni imaju dugogodišnje iskustvo sa sličnim stvarima. Oni su se navozali na haubamahttps://x.com/biljanicaaa/status/1882797850201141636
neka likusa 99' godiste za volanom,uhapsena kako kazu
Znaci,objekat je nezakonito izgradjen!?Ti treba da procenis ovu kucu a ne onu staru.Ti si vlasnik ove kuce a nek on dokaze da nisi!Ајде мало да скренем са теме и одем у офф. Имам један комплексан проблем, а надам се да међу нама има и правно поткованих. Значи, проблем је овакав, имам 1/4 куће коју сам наследио од мајке то, је њена породична кућа. 3/4 има брат од ујака и шта се дешава пре око 2 месеца брат без мог знања и одобрења сруши кућу и све помоћне објекте и изгради монтажни кућу. Пошто том улицом где је кућа ја нисам пролазио годину, и више дана јер је у једној скрајнутој улици, остао сам затечен када сам прошао и, видео, да куће нема и да је на њено место подигнут нова монтажна кућа. Е сад постаје заплет када сам ступио у контакт са тим (не)братом, кукање, плакање и остало како је кућа као пала, па само један зид, па га комшиница тужила(која је иначе покојна већ 10г),па лагање и измишљање. Е онда оно мени нај гнусније позивање на родбинске везе типа, браћа смо, фамилија, род рођени и молба да будем реалан у доношењу цене за мој део. И кад сам ја одредио цену коју сам донео тако што сам звао неке агенције за некретнине. Е онда долази до све затегнутијег односа где су и адвокати упошљени. После скоро, месец дана борбе адвоката дошли смо до неке цене која би и мене задовољила и њему била приступачна али оно АЛИ да ме годину дана исплаћује. Е то већ нисам могао да прихватим. Сад смо ангажовали и судског проценитеља и као био је видео све али, каже сад је јако тешко реално проценити вредност некретнине када је нема. Па неко моје питање да ли је неко имао такав случај, и ако јесте како је то рашчивијано?
Nikako...Ајде мало да скренем са теме и одем у офф. Имам један комплексан проблем, а надам се да међу нама има и правно поткованих. Значи, проблем је овакав, имам 1/4 куће коју сам наследио од мајке то, је њена породична кућа. 3/4 има брат од ујака и шта се дешава пре око 2 месеца брат без мог знања и одобрења сруши кућу и све помоћне објекте и изгради монтажни кућу. Пошто том улицом где је кућа ја нисам пролазио годину, и више дана јер је у једној скрајнутој улици, остао сам затечен када сам прошао и, видео, да куће нема и да је на њено место подигнут нова монтажна кућа. Е сад постаје заплет када сам ступио у контакт са тим (не)братом, кукање, плакање и остало како је кућа као пала, па само један зид, па га комшиница тужила(која је иначе покојна већ 10г),па лагање и измишљање. Е онда оно мени нај гнусније позивање на родбинске везе типа, браћа смо, фамилија, род рођени и молба да будем реалан у доношењу цене за мој део. И кад сам ја одредио цену коју сам донео тако што сам звао неке агенције за некретнине. Е онда долази до све затегнутијег односа где су и адвокати упошљени. После скоро, месец дана борбе адвоката дошли смо до неке цене која би и мене задовољила и њему била приступачна али оно АЛИ да ме годину дана исплаћује. Е то већ нисам могао да прихватим. Сад смо ангажовали и судског проценитеља и као био је видео све али, каже сад је јако тешко реално проценити вредност некретнине када је нема. Па неко моје питање да ли је неко имао такав случај, и ако јесте како је то рашчивијано?
Prošao bi normalno, da si lepo pitao i objasnio kakva je situacija.Niko nema pravo da ugrožava moje pravo !!!!
A moje pravo je da stignem na posao !!!
Nemamo svi privilegiju da....
Blokiramo saobraćaj !!!!
Zamrzeo sam ove "blokade" kada mi je pokojni otac bio u bolnici u Sr. Mitrovici na samrti, a u autu ja i rođeni brat i sestra pokojnog mi oca, javili lekari, još par dana mu "daju", idemo da ga vidimo i to je to, a neki, ne sećam se više ni koji, blokirali saobraćaj na ulasku u grad....
S apetitom sam prošao kroz njih i opet bih !!!!
Podržavam svačije pravo na štrajk, na pobunu, ali nemoj mene da ugrožavaš kao individuu koja nema pravo i priviligiju na izbor !!!!
Moram u bolnicu, moram na posao, a Vi, štrajkujte i protestvujte, ali nemate pravo da mi uskraćujete moje pravo na slobodno kretanje !!!
Idi glasaj, a ne da sediš u kafani i raspredaš svetsku politiku !!!!
Ok, pokrao izbore, pa ljudi moji, može da ukrade deo, ne može onoliko i toliko ljudi Božji !!!!
Svi protiv njega, a izbore dobija dvotrećinski !!!!
Ne da sam objasnio, plakao sam i molio, što od besa i nemoći, seo u auto, smirio se, udahnuo duboko i .... Kroz gomilu!!!!Prošao bi normalno, da si lepo pitao i objasnio kakva je situacija.
Imao si nesrećnu situaciju, to razumem, ali ne razumem tvoje pisanje da bi opet prošao u slučaju blokade. Ako svi stoje, stoj i ti. Ovo je veće od nas pojedinaca.
Што си тако шоњав, па ми се не обратиш лично?Meni je zao samo onog rusofila kome bolest nece proci! Dobro je sto nije zivotno ugrozen a sto se tice zujanja i vijuga u glavi sta da se radii, placu osobe iz okruzenja ali dobro sto je njemu lepo!
Ja drugim recima takvo stanje, njegovo tumacenje necijih postova bas i ne znam kako bi drugacije opiso!