Chat 17

kako ko?

pa upravo se ti pravas kao da neznas ko ce da zameni
evo ti 3 liste sam ti postavio ako znas sa te tri 20+ ljudi ko su svaka ti cast

glavna teza prikrivenih glasaca vodje je---a ko da ga zameni? to ide brat bratu vec 5-6 godina mozda i vise---svi su isti i ostale fore "spavaca"

Da,nepravim!Nerazumem se u politiku kao kolege u ovoj temi.
Nego , ko stoji iza protesta?
Ko ih organizuje?
Ko je novo lice sto ce da zameni ovog ako ga skinu?
Zahtevi i cilj proteste nisu da dođe novo lice. Šta više neka ostane ovaj, neka zabavlja i dalje babe na Pinku, ali neka mu se nadležnosti svedu na nivo Tome Nikolića onomad tj. samo ono što u ustavu ebeno i piše!

Gorane ako misliš da ljude i pogotovo mlade ljude koje vide šta se dešava i kakva ih sudbina sutra čeka neko treba da organizuje ili plati da bi se pobunili protiv stvari koje toliko očigledno ne valjaju. Koje traju godinama (Sloba pa i pre) i koje sad su do te mere postale loše da ti se sve gadi... Onda ne znam.

Neka organizacija svakako postoji. Delom su se samo organizovali, delom imaju pomoć od ljudi koji iskreno žele boljitak, delom naravno ima i raznih ubačenih elemenata, što zapadnih, što istočnih, što od vlasti, što od strane opozicije. Ali ne mog da prihvatim ovo što nam serviraju da su Hrvati organizatori?!? Dok to govore svesno prave mržnju i podlogu za sukobe.

Bilo ko! Samo ne žvalavi i ovi njegovi.
Želudac mi se prevrne svaki put čim ih vidim na tv-u a pogotovo žvalavog. Kanal se instant menja.
Ako treba već da nam je i dalje ovako super lepo u ovoj našoj lepoj srbiji, barem njih da negledam više!

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Bilo ko! Samo ne žvalavi i ovi njegovi.
Želudac mi se prevrne svaki put čim ih vidim na tv-u a pogotovo žvalavog. Kanal se instant menja.
Ako treba već da nam je i dalje ovako super lepo u ovoj našoj lepoj srbiji, barem njih da negledam više!
Meni je gore kad vidim ove njegov dežurne podguzne muve. Naravno Krstić, pa Vučićević, Jelenu Jeremić samo pogledam i osećam se ko da mi je neko opsovao kevu. :ROFLMAO: itd.

nek ga zameni i gori(sto je tesko moguce)
taj nece vladati ni 6 meseci

al ovo vidis da ne valja vise od deceniju i glavno pitanje---ko ce da zameni ovog...mati moja mila
Ne valja malo duže. Žuti nisu krali? Kod Slobe sve bilo super? Ti žuti su nekako krali sa stilom. Na finjaka kao da ih mali i sramota bilo. Ovi danas na oči ti otme, smeje ti se u lice i još ti lupi šamar ako mu ne aplaudiraš što ti je oteo nešto.

Manipulise sa ljudima,sve je u njegovoj organizaciji!
Ponudio nam je opoziciju,koju realno nemamo ali nas je ubedio da je imamo.
Pocelo je sa onim belim preletacom a sad je to doveo do savrsenstva.Mi smo ubedjeni da nesto menjamo a zapravo je sve njegova igra.Zivimo u matriksu. :ppozdrav:

Srbi nisu sposobni da se organizuju i bune i bore za pravdu, obicni tupsoni su srbi pa se onda sazale tamo neki rusu englezi pa organizuju proteste i borbu, pa 5 oktobar placen pa 9 mart 1991, 27 mart 1941,majski prevrat... Onako stara izlizana prica samo za jedan narod veoma zapaljiv, slobodarsko duha koji je naucio da se sloboda ne dobija vec otima.
.

Pocelo je sa onim belim preletacom a sad je to doveo do savrsenstva.Mi smo ubedjeni da nesto menjamo a zapravo je sve njegova igra.Zivimo u matriksu. :ppozdrav:
pa ko je verovao da je beli,zavetnica,radule,bosko,nestorovi vanzemaljaci i ostali palamudija opozicija onda a u k krasni

onda kao narod nismo ni za bolje

a mozda i nismo jer uvek ima tih prica,aha daj nove i onda on posalje neke likove koje sam naveo i onda glup narod ko cuskija sto bi reko lane i onda evo ga novi daj njemu glasove a ovaj jadan ni potpise za izbore nije skupio nego mu zvalavi dao

Kontroliše ovu njegovu Đilas opoziciju i deo ove nacionalno orijentisane. Što se najbolje videlo na primeru Milice zavetnice.
Ipak dobar deo ovih protesta nije on organizovao i nema nikakvu kontrolu. Zato na sve načine pokušava da im nametne tu njegovu "opoziciju" da oni uzmu proteste po svoje i da po već viđenom scenariju oni to razhebu u roku od par dana. Ipak sad mu to ne ide, onomad Mariniku oterali sa protesta. Đilas ne me ni da prismrdi. E onda pukšava na svaki način da bar ubedi ove ljude koji gledaju njegove kanale da su oni u sardnjui sa hrvatskom službom na čelu protesta.

Tačno se vidi kad "opozicija" nešto uradi mimo studenata da je to usmereno ka razhebavanju proteste. Kad su neki dan "zauzeli" gradsku kuću u NS. Studenti im tražili da svoju podrško protestima pokažu tako što će štrajkovati. a ono počeli da divljaju, zamenili srpsku zastavu sa ovom sa krvavom rukom i kao tukli se sa policijom. Naravno niko pendrek ni u najavi nije dobio. Sve izscenirano, u napred dogovoreno sa policijom i sve u cilju kako bi se protestanti ukaljali i prikazali kao divljaci. Kažem, kad vidim Mariniku u prvim redovima znam koliko je sati.

pa ko je verovao da je beli,zavetnica,radule,bosko,nestorovi vanzemaljaci i ostali palamudija opozicija onda a u k krasni
Verovao su i to kao i mi svi , kad su se pojavili pomislili smo da se desava nesto novo.Da ima nade za promene!Svi smo mislili da se nesto desava,ima neko novi da povede promenu u sistemu!
Kasnije smo shvatili da su to izmisljeni likovi da nas zbune , a sad nas je sramota da priznamo da smo i sami bili zavedeni njihovom retorikom.

Sad se odjavljujem do daljnjeg jer ste i ovde svi sami zavedeni sa njegovom ideologijom i retorikomm, pa mi se nevredi raspravljati! :ppozdrav:

Луле, успут, а одакле нам ти пишеш данас? Где си сада?
iz tople sobe

jedem negro bombone i rokam se cajem

neznam dal je vas spicio ovaj virus sto ide ove

al mi u kuci od nove godine nikako da dodjemo sebi

bez temperature ali kasalj,nos,malaksalost ubi

doduse prva sto sam neveo visu nisu toliko prisutna sada al malaksalost i nemanje snage za nista-uzas

ОК, вучеш вирус и мораш да преседиш, ал' не капирам шта си тако ентузијастичан, као да си у некој великој групи људи на протесту, па да имаш макар субјективан утисак да се нешто значајно догађа. Догодило се само још једно "испуштање паре" и ништа више - биће приче о томе до краја недеље, па ће се појавити нека друга тема, неке друге приче и то је то.

Nazad
Vrh