Ne znam ni ja o kojim kolicinama se radi ali za termo elektrane je to sigurno smesna kolicina, jedino za domacinstva moze malo da pripomogneNeznam sta voze ,al ovi iz Bogatica mogu da kazu koje su kolicine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam ni ja o kojim kolicinama se radi ali za termo elektrane je to sigurno smesna kolicina, jedino za domacinstva moze malo da pripomogneNeznam sta voze ,al ovi iz Bogatica mogu da kazu koje su kolicine
Нисам скапирао тако.Не кажем да ти пецаш него дозвољаваш да тебе пецају.
Neke ribe se hvataju na bućku, samo ne znam koje?Нисам скапирао тако.
Мислиш да је пецање то што реагујем на пост типа који, већ који пут, није могао да скапира шта је прочитао у објављеној вести?
А ти си ме "упец'о" тако што си ме обмануо тако што си овде погрешно написао оно што си мало пре тога прочитао на Нету?Neke ribe se hvataju na bućku, samo ne znam koje?
Па још боље таман би уштедео паре, а имао би леп кардио тренинг бициклом.Ne vozim kola (i nemam ih), samo bicikl.
Ovo drugoКува или студира?
Sta reci za ovakvu konstataciju?!Svi ruski investitori su nam hebali majku..Rusi nas doživljavaju kao mentalno retardirane, i ponašaju se onako kako ni u Somaliji više ne mogu
Većih govana nema na svijetu.
Dok s druge strane, Ameri radnika i male akcionare ispoštuju u pfening...Marbo je očit primjer.Tako je bar što se biznisa tiče,U ostalo ne ulazim
pa jesi video kako je leteo avion pre samog pada???Azerbejdanski avion sto je ostalo 22 putnika ziva dobio iznad groznog pogodak iz PZO , cudo da je netko i ostao ziv. Jedan osim aviona i jedan putnik unutra dobio gelere.