Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mada se parkirani skuteri moraju uzeti u obzir, mogu gadno da puknu.Ако си до разлога због чега је отишла од човека, дошао јер си ти до тога дошао пошто си размишљао, онда немој да смараш остале - размишљање никако није један од твојих адута. Поштеди нас својих размишљања.
Ne vozim kola (i nemam ih), samo bicikl.Па за те паре си могао сести у кола и отићи до Жабља.
Ne boj se dok sam ja tuDa vam nije Bosanskog uglja , iz RS , pukli bi kraj barbule.
Zato cemo mi puci i ovako i onako
Što se mene tiče Barbula možete odmah da stanete i ti i kolege .Ne boj se dok sam ja tu![]()
Право да ти кажем, чудим се како си почео да се пецаш.Значи ипак ништа смислено ни од једног од вас двојица шиштаваца...
Кува или студира?Tamo je i moj sin
Miloica , ne odgovaraj , ne preciziraj gdje jeКува или студира
Neznam sta voze ,al ovi iz Bogatica mogu da kazu koje su kolicine@MOMOSARIC Hvali se jedan čika koji drži stovarište uglja i ogreva da je otkazao dugogodišnju saradnju sa rudnikom iz Banovića.Uvaljivali mu 30-40% kamena uz ugalj, nije normalno šta se sve radi.
Ја пецам!? Јок бре!Право да ти кажем, чудим се како си почео да се пецаш.
nije problem što hebe lud zbunjenog već što se razmnožavajuDa vam nije Bosanskog uglja , iz RS , pukli bi kraj barbule.
Zato cemo mi puci i ovako i onako