Chat 17

Kad je crveno slovo ne idem u njivu jer jedino za rad smatram posao u njivi ali zato radim sve ostalo,,,,u štali,radionici,kući

Manite se vise politike . Ajmo jedna mala anketa . 😃
Planiram da 19. na Sv. Nikolu bacam vestak u vocnjacima . Ukucani hoce da me streljaju .
Ko je u pravu ? 😂
Nije to politika , gledano iz naseg ugla to je stvar zivota i slobode.
A sto se tice tvog problema , ako su pravi vjernici ,nece te strijeljati ,bar ne na sv Nikolu.

Rado procitam ovaj podforum, elem, u zadnje vreme mi nekako, degute. Ne zbog stavova, vise zbog vokabulara...
Na zalost, politicke teme su nam vec predugo svakodnevica, pa se to odrazava i na forumu o poljoprivredi.
Uvek je zanimljivo propratiti, kada se ljudi koji zive od zemlje, bore za svoj status, i iznalaze nacine da poboljsaju svoj uticaj na drzavnu politiku u vezi poljoprivrede, ali bojim se, da lutajuci u sfere koje ne uticu na poljoprivredu, rasprava ovde gubi svaki smisao... Mozda ja sam u krivu, svakako je to samo jedan utisak...

Svako dobronameran ce reci da to sa kamerama i novim tehnologijama,
je u skolama i vrticima trebalo odavno uvesti.
Uskoro svakako ni u atar sa traktorom se nece moci,
bez da te nekoliko kamera ne pokrije.
Kao i svaki napredak, ima i ovo dobre i lose strane,
mi takvi kakvi smo, a ni bolji ni gori od nekih drugih,
pokusacemo svasta da izvrdamo, ali to me manje brine,
vise se pitam, ko i kako, moze imati dostupnost
takvim infotmacijama i podacima.

Онај други део је занимљивији, организоване групе које обилазе насеља у циљу безбедности. Мимо полиције. То мало подсећа на крај двадесетих и почетак тридесетих прошлог века у најразвијенијој чланици европске уније. То промакло?

vrv, beli... tj, komunalna, koja nema bas ugled a ni neki autoritet u odnosu
na policiju. Sve drugo bi bilo cudno. Podsetilo me na nekadasnjeg pozornika,
koji je i bio pokusan da se vrati, nije uspelo.
Dzendiri, ili poljocuvari su valjda uspesniji, mada nedovoljno...

Budi sretan ako kasni...
Masovno su počeli da "isporučuju" preko onih Boxova, pa umesto da ti donese na kućnu adresu, jer si tu uslugu tražio i platio, dobiješ poruku da imaš toliko i toliko dana za preuzimanje Pošiljke na Paketomatu u tom i tom gradu na toj i toj adresi...
Meni je najbliži Paketomat 18 kilometara od mene...

Зато тражим доставу преко постекспреса. До сада није било проблема, у војводини ми је стизало наредни радни дан.
Део за ауто каснио недељу дана, пошаљем мејл и откажем, требао ми за технички, послали преко бекса, на крају ми сити експрес шаље мејл, ко ту кога....
Наручим код другог продавца, он пошаље у понедељак, још га нема.
Скоро сви имају опцију пост бокс или како већ зову. Идеја није лоша, ко је заузет преко недеље због преузимања доставе.

Nazad
Vrh