Chat 17

Neznam koliko bi prosečnom švabi trebalo da počne bacati betonski šut, tapacirunge od automobila i stare polomljene šoferšajbne i plastičnu ambalažu po ataru, čistim šumama i livadama.
Koliko ih ja poznajem to se nebi dogodilo baš brzo.
I da, zaboravih, nema to nikakve veze sa stepenom stručne spreme.

Јбг... то су те западњачке вредности... ко ће кога ако неће свој свога... само јадни Санадер најебао... није имао тату... чак неко написа чим средимо правосуђе ето нас у еу...
америка очигледно нема шанЦе да уђе у еу... и има да јој западне демократије уведу санкције и да их избаце из свифт-а и да им председника прогласе болесним и убицом и да доставе Ираку, Сирији, Либији, Вијетнаму, Северној Кореји, Хутима и Палестинцима ракете средњег домета да их ракетирају.. а можда и интерконтинеталне... док им забрањују приступ лукама и отимају новац и предузећа у унији...
и да наравно укину све штампане и електронске медије и прогласе Марка Твена зачетником геноцидне америчке творевине и да укину Мики Мауса, Попаја, Оливу и Шиљу...

''Američki predsednik Džozef Bajden saopštio je da je pomilovao svog sina Hantera, koji je čekao izricanje kazne u slučajevima nelegalnog posedovanja vatrenog oružja i utaje poreza.

„Nijedna razumna osoba koja gleda na činjenice u slučajevima Hantera ne može doći do drugog zaključka osim ovog – Hanter je izdvojen isključivo zato što je moj sin, i to je pogrešno“, rekao je kasno sinoć Bajden pominjući „pravosudnu grešku“.

Međutim, odlazeći predsednik SAD je u nekoliko navrata rekao da neće dati predsedničko pomilovanje svom sinu.

Hanter Bajden (54) izjasnio se krivim u septembru za utaju poreza na sudu u Los Anđelesu, čime je izbegnuto suđenje.''

https://nova.rs/vesti/svet/dzo-bajd...a-utaju-poreza-i-posedovanja-vatrenog-oruzja/

Poslednja izmena:
Neznam koliko bi prosečnom švabi trebalo da počne bacati betonski šut, tapacirunge od automobila i stare polomljene šoferšajbne i plastičnu ambalažu po ataru, čistim šumama i livadama.
Koliko ih ja poznajem to se nebi dogodilo baš brzo.
I da, zaboravih, nema to nikakve veze sa stepenom stručne spreme.
Obrazovanje sam naveo jer je vecina radnika sa ovih prostora koji rade tamo tog obrazovanja....
Verujem da šut i tapacirunge verovatno neće nikad bacati jer je malo verovatno da ce imati potrebe za tim...
Al da ce zapisavati banderu u sred dana i bacati opuske i ambalazu kroz prozor verujem da mu nece dugo trebati

Значи, скоро сваки месец у динамичној зони .

Јбг... то су те западњачке вредности... ко ће кога ако неће свој свога... само јадни Санадер најебао... није имао тату... чак неко написа чим средимо правосуђе ето нас у еу...
америка очигледно нема шанЦе да уђе у еу... и има да јој западне демократије уведу санкције и да их избаце из свифт-а и да им председника прогласе болесним и убицом и да доставе Ираку, Сирији, Либији, Вијетнаму, Северној Кореји, Хутима и Палестинцима ракете средњег домета да их ракетирају.. а можда и интерконтинеталне... док им забрањују приступ лукама и отимају новац и предузећа у унији...
и да наравно укину све штампане и електронске медије и прогласе Марка Твена зачетником геноцидне америчке творевине и да укину Мики Мауса, Попаја, Оливу и Шиљу...

''Američki predsednik Džozef Bajden saopštio je da je pomilovao svog sina Hantera, koji je čekao izricanje kazne u slučajevima nelegalnog posedovanja vatrenog oružja i utaje poreza.

„Nijedna razumna osoba koja gleda na činjenice u slučajevima Hantera ne može doći do drugog zaključka osim ovog – Hanter je izdvojen isključivo zato što je moj sin, i to je pogrešno“, rekao je kasno sinoć Bajden pominjući „pravosudnu grešku“.

Međutim, odlazeći predsednik SAD je u nekoliko navrata rekao da neće dati predsedničko pomilovanje svom sinu.

Hanter Bajden (54) izjasnio se krivim u septembru za utaju poreza na sudu u Los Anđelesu, čime je izbegnuto suđenje.''

https://nova.rs/vesti/svet/dzo-bajd...a-utaju-poreza-i-posedovanja-vatrenog-oruzja/
Ali njemu se bar sudilo ,od ovih zemalja koje si naveo ili u Rusiji ili kod nas koji bi tužilac ili sudija smeo nešto tako i da pomisli.
Tu je kjlučna razlika koja mnogo znači.
Demokrate su sad počišćene na izborima i svaka sitnica je imala uticaj.

Значи, скоро сваки месец у динамичној зони .
Сигурно то не раде да би народу појефтинили струју!
Е сад, дал'да хакујем то електронско бројило (а биће тога, гарант) ил' да набављам парну машину па да зими поред грејања правим и струју?

Samo cu vam reci,previse idealizujete zapad a previse nipodostavate sebe. I kod njih i kod nas ima ljudi koji su spremni da bacaju smece svuda kao retardi. Razlika je u samo koliko ces dobiti po dzepu.
Ps Maticu nisi cuo sirenu jer je zabranjena i ako te uhvate kostace te od 150€ a u CH do 400fr. A kod nas 500-1000din prasinarima i teraj dalje.
Zakon zakon i samo zakon i sprovodjenje istog do mrtvog slova. Da bi videli kakvi su prljavci nemci npr morate im uci u kucu(naravno ne svi) i sve bi vam bilo jasno. Tako da,dzaba ga tupite bezveze,pogotovo vecina koja nije dalje od Sempetera otisla kad je berac kupovala il sl,cast izuztcima naravno.
Gledajte svoje dvoriste i cistite za sobom i valjda neko jos to uz vas usvoji.

Ako se na mene odnosilo idealizovanje zapada, promašio si poentu mojih postova.
Ja nikakve specijalne simpatije ne gajim prema njima i bombardovanje im sigurno nemogu zaboraviti/oprostiti. Obzirom koliko sam tamo boravio sve oko njih mi je jasno najmanje koliko i tebi.
Opet ponavljam: mene interesuje da ova naša(moja) država izgleda koliko toliko pristojno bar u domenu koliko mi možemo uticati. Pomenuo si kuće u kojima žive nemci. Ulazio sam u neke kućeu D, A, Slo, itd, i nigde nisam video prljavu udžericu.
Možda si ti zalazio dublje, ali ono što sam ja video, bilo je normalno i čisto.
Po tome je nerealno obrnuti i reći da su oni prljavci a mi čistunci.
Ali mene zaista iznenađuje da neki ovdašnji članovi zaprljanost(ne zagađenost) bukvalno opravdavaju kao nešto što nam priliči i što smeta jedino onima koje impresionira zapadni red.
I odmah to dovode u vezu sa ulaskom u EU. Mene lično ulazak Srbije u EU uopšte ne zanima, jer nevidim nikakve specijalne benefite od toga.
Ali me upristojavanje moje zemlje interesuje pa bilo to i po cenu da nas neki zakon na to i natera.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Samo cu vam reci,previse idealizujete zapad a previse nipodostavate sebe. I kod njih i kod nas ima ljudi koji su spremni da bacaju smece svuda kao retardi. Razlika je u samo koliko ces dobiti po dzepu.
Ps Maticu nisi cuo sirenu jer je zabranjena i ako te uhvate kostace te od 150€ a u CH do 400fr. A kod nas 500-1000din prasinarima i teraj dalje.
Zakon zakon i samo zakon i sprovodjenje istog do mrtvog slova. Da bi videli kakvi su prljavci nemci npr morate im uci u kucu(naravno ne svi) i sve bi vam bilo jasno. Tako da,dzaba ga tupite bezveze,pogotovo vecina koja nije dalje od Sempetera otisla kad je berac kupovala il sl,cast izuztcima naravno.
Gledajte svoje dvoriste i cistite za sobom i valjda neko jos to uz vas usvoji.
Ja bio nekoliko dana 90-tih u jednom njemackom gradu (manji) u kojem ima pola njemaca i pola dodjosa, uvece dolazimo kolima , prolazimo kroz jedan dio grada ciste ulice , dolazimo u drugu polovinu , papira smeca po ulicama neverovatno, pitam ja ove u autu koji su tu godinama, sta je problem , jedan se smeje i kaze onaj dio grada sto je cisto tu stanuju samo njemci a ovdje gdje je smece tu su vecina "nasi" i turci , kaze do ujutro ce oba dijela grada biti cista ali sutra uvece opet ce ovaj biti isto u smecu.

Pitanje, ako je vozac vozeci traktor skupio 18 poena, cineci prekrsaj-e, noc, neosvetljena prikolica neregistrovana pravljena prikolica, i udarilo ga vozilo otpozadi.. itd.... da li mu se oduzima dozvola i za B kategoriju ili samo za F ?

Nazad
Vrh