Chat 17

Pitanje, ako je vozac vozeci traktor skupio 18 poena, cineci prekrsaj-e, noc, neosvetljena prikolica neregistrovana pravljena prikolica, i udarilo ga vozilo otpozadi.. itd.... da li mu se oduzima dozvola i za B kategoriju ili samo za F ?
Kad skupiš onih njihovih 18 bodova gubiš sve kategorije.Ako nema 18 bodova,onda imaš zabranu samo za kategoriju sa kojom je učinjen prekršaj.

80ih u jednom momentu su ljudi odavde isli u slo da kupe yugo , jedino tamo je bilo. Kod nas se cekalo jako dugo.Zasto ,neznam.
Moj komšija kupio keca kojeg sam sklapao
'87,mesecima čekao na isporuku na kraju ga "ukrao" sa placa.Imala je Zastava listu čekanja i prioritete za isporuku, pa su tako neki "saloni" dobijali prioritetno u odnosu na samu Zastavu gde se sklapa.

У јужној кореји све су прилике да је државни удар на делу, уведено ванредно стање и војска распоређена на улицама. Шта им би?

Dobar su primjer Koree. Oni su bukvalno na vrhuncu liberalnog kapitalizma . Mozda bi idealno bilo zivjeti u necemu sto je izmedju sj i juzne Koree , al nema danas nista idealno.

Iste probleme ima kapitalistički neoliberalizam i kineski komunistički 'kapitalizam'..
Ljudi su opterećeni do krajnjih granica radi parčeta hleba, čitaj brendiranih sranja koja se moraju posedovati.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Ово је добро, слободно предузетништво... Америка их ослободила и дала слободно предузетништво. И по неколико трајних војних база које се неће укидати до краја времена.

Bolje je raditi za tog bogataša nego biti 'bogat'..
Video sam gomilu sranja koje današnji 'bogataši' moraju progutati a koje dobro plaćeni radnik nema.
Plus, radnik uz malo sreće može imati i nešto (danas sve nedostupnijeg) slobodnog vremena, a bogatašu stalno visi sekira iznad glave.
Dalje, ako si bogat, mnogo je teško ako postaneš siromašan(im'o pa nem'o), dok je kod radnika mnogo manji stres ako postane malo siromašniji.
Onda, bogati imaju veliki problem da ispravno izvedu decu na pravi put, što je jelte, poenta života, obzirom na manjak njihove motivacije..
Itd, itd, itd. Najbolje da svako svoj krst nosi. Tuđe cipele uvek pomalo žuljaju.

Ote mi rijec iz usta . Za moje dijete bi volio da bogati "covjek" u mjestu postane jos bogatiji da ima za koga raditi ,i da ta firma postaje jos bogatija , da nemora po bijelom svijetu traziti istog takvog bogatog.
Do osobe je i sposobnosti koji ce posao raditi .

Tako je. Sve je stvar ličnog izbora u životu.
Pratio sam statistiku moje generacije, i konstatovao da su se najviše obogatili oni koji su u školi bili 'dvojkaši' i 'trojkaši'.
Odlikaši i primerni učenici su finansijski najgore prošli.
Većina njih rade kod ovih dvojkaša i sasvim mirno trpe razne torture.
Šta je problem? Pa učili su samo školsko a zapostavili životno gradivo!!

Nazad
Vrh