Nisam rekao da ne mozemo ili ne trebamo da se ponasamo kao da smo normalni nego da to mozemo i bez euI to je tačno.
A do čega je ond po tebi da mi nikako nemožemo dostići ponašanje normalnih ljudi?
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam rekao da ne mozemo ili ne trebamo da se ponasamo kao da smo normalni nego da to mozemo i bez euI to je tačno.
A do čega je ond po tebi da mi nikako nemožemo dostići ponašanje normalnih ljudi?
Ако дозволиш мени...A do čega je ond po tebi da mi nikako nemožemo dostići ponašanje normalnih ljudi?
Јој што сам се скоро разочарао. Ишао по планини Јелици и то мимо пута, кроз шуму. Ајд' метални отпад ће да кородира и да се распадне али пластике шта је! Па још кажу туристичке организације треба правити путеве до неприступачних предела. Где људска нога згази то је упрошаћено. Летос сам се, у мом селу, кретао по азимуту и на неких петнаестак километара сам избројао 15 дивљих депонија. Што је говорио покојни деда: вежеш за дрво па усуканим, мокрим конопцем по голој гузици док не пропиша мајчино млеко.Да ли сте чули или видели за случај да је некоме писана казна за бацање смећа или да ли сте чули да је неко чуо па причао за овакав случај.
Pre ce putin baciti atomsku nego se to desi , a nece se desiti nikad dok nosi satove od 100000E, previse dobro ziveruska elita) , a isto i vase elite , pre ce makron baciti (da moze) koji nosi sat od 2000ENe sekiraj se ni ti, većina na ovom forumu će doživeti ulazak u EU .
Наравно да нисам видео лично, баш као што ниси видео ни ти, па ми остаје да верујем познанику и његовом сину. Да је стао тако да потпуно блокира контејнере на смеће на тих фртаљ сата и да је дошла полиција по позиву, тако би ми и пренео своје искуство јер би свеједно био ништа мање изненађен разлогом због чега неко позива полицију да интервенише.Cenim tvoju analitičnost i obaveštenost, ali dali si ti lično video taj kamiončić parkiran na tom parkingu? Dali se kojim slučajem naš srbenda nije parkirao celim kamionom na mestu određenom za smeće ili je njuškom naišao 'pola' metra?
Ajd' obiđi me. Napisao sam da lično znam lika. I ti ćeš sad nekog uterivati u laž kao ispred tvoje prodavnice piva..Auuu krenuo za Svajcarsku i na pola puta stao u sumu da zameni ulje,pa to nema ni u filmovima,dobro nije iskopao kanal da moze da pridje do kartera
Ne menjaj teze.Te velike slobode u finim i civilizovanom demokratijama i dovode do mnogih izopacenosti i anomalija, da ne ponavljam termine od kojeg posta pre.
Da se razumemo ima i prednosti, ali i mnogo mana.
Prosto mi nije jasno da ljudi , Srbi sa ovih prostora, mogu da imaju dobro misljenje i idealizuju zapadne politicke sisteme posle svega sto su ucinili nasem narodu par decenija unazad.
Ovako nesto nema ni ispred prodavnice da se cuje, i zorge zna lika ali to ti nije bilo dovoljnoAjd' obiđi me. Napisao sam da lično znam lika. I ti ćeš sad nekog uterivati u laž kao ispred tvoje prodavnice piva..
Nista ne opravdavam, samo kazem da mi EU ne pripadamo i da nas tamo jednostavno ne zele, ali bi voleli mnoge delove naseg kolaca tako sto nam uvek sire listu zahteva.Ne menjaj teze.
Ne mrzim ekipu koja nas je bombardovala manje od tebe.
Ali ekipe domaćih rodoljuba koje truju državu jednako mrzim.
Ti možeš da to opravdavaš i tu se nećemo nikada složiti.
Твој комшија из Салаковца, Стева и син му Дуле.Ovako nesto nema ni ispred prodavnice da se cuje, i zorge zna lika ali to ti nije bilo dovoljno
Ne znam ljude a iz ovog kraja ima ih puno po inozemstvuТвој комшија из Салаковца, Стева и син му Дуле.