Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pocelo je i to . Ima u Somboru odeljenje policije koje to radi.Pisu prijave nemilice!Да ли сте чули или видели за случај да је некоме писана казна за бацање смећа или да ли сте чули да је неко чуо па причао за овакав случај. Не треба европска унија већ спроводити постојећи закон. По атару ловачких камера и на ракетним станицама па никога да сними.
Zadovoljavaju presud razlog za raniji ulazak , velika vecina naroda je za .Smece je do coveka, naravno naseg, ali ako je samo to razlog sto do sada mi nismo mogli da pridjemo EU nazdravlje onda...
Takodje mislim da nece imati problem sa otpadom i zagadjenjem ako cela evropska ekipa sa Vuckom uspeju da krenu u eksploataciju litijuma.Mozda onda budemo blize EU.
Posmatraj samo jos jedan konkretan primer, a to je da ce Ukrajina, ili ono sto od nje ostane, pre uci u EU nego mi. Koliko manje uslova zadovoljavaju od nas nepotrebno je govoriti.
Ne bih ulazio u dalje rasprave.
Srecno im biloZadovoljavaju presud razlog za raniji ulazak , velika vecina naroda je za .
Nismo mi bas blizu @Goran Lukić je blizi mozda ih on znaБарбула, пази, био бих баш изненађен да се рек'о нешто типа: "Стева, онај што развози 'леба за "Браћу Станковић" и мали Дуле што се оженио за Аустријанку? Ма знам човека, ишли смо јесенас на Млаву на пецање".![]()
Ne,ja sam običan seljak ne poznajem gastarbajtere.
I treba! I ribočuvarima bih dao istu mogućnost, kad odeš na baru prvo se treba izboriti sa ambalažom od primame, konzervama šećerca i sličnim smećem da bi napravio reda na mestu... Alergičan sam na smeće, posebno na ono bačeno po lenijama...Pocelo je i to . Ima u Somboru odeljenje policije koje to radi.Pisu prijave nemilice!
Никад и није био гастарбајтер - тај одавде нема намеру да одлази. Син му је преко.Sad vozi lebac nije vise gastarbajter![]()
Pa jeli smeće po Srbiji do nas ili njih?
Sta su jeli??Pa jeli smeće po Srbiji do nas ili njih?
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka