Chat 17

Да ли сте чули или видели за случај да је некоме писана казна за бацање смећа или да ли сте чули да је неко чуо па причао за овакав случај. Не треба европска унија већ спроводити постојећи закон. По атару ловачких камера и на ракетним станицама па никога да сними.

Trebamo mi EU kao sto im trebaju i africke zemlje, da preuzmu sve nase resurse, da imaju jeftinu radnu snagu, da nas totalno rasparcaju i da nam prodaju sav svoj visak po "promo" cenama. Ja stvarno ne vidim nista dobro po nasu zemlju da udje u EU, a i to ce biti najverovatnije nikada, jer ce uvek faliti da uradimo "samo jos jednu stvar" i eto nas tamo...Na kraju krajeva koja unija sa onima koji su nas bombardovali i opet bi vrlo rado ako zatreba.

Ma moze i bez eu bolje da se zivi ,al nismo mi bas u vinkl .
Glavne prednosti kak se meni cini , prije svega da se ne stoji po granicama , i drugo da nasa administracija mora da se uklopi u njihove standarde koji su bolji nego nasi . Bolji za obicnog covjeka , dabome nisu bolji za politicare i dzabalebarose.

Treba malo i otići u Slo i Hr, pa onda reći dali su se ovajdile ili ne.
Da samo počistimo smeće u našoj Srbiji isplati se da uđemo a ne ostalo..
Ja sam na granici sa Rumunijom i pamtim Rumuniji kakva je bila pre EU i vidim je danas. Naši ljudi odlaze tamo da rade... Da ne pominjem kakvi su bili kod Čaušeskua.
da preuzmu sve nase resurse, da imaju jeftinu radnu snagu, da nas totalno rasparcaju i da nam prodaju sav svoj visak po "promo" cenama.
A ovako kao ne rade sve to? Samo što ovako nemamo pristup fondovima i ne moramo toliko da se držimo nekih zakona što komšiluk mora pa tamo gle čuda neko i zaglavi robiju zbog korupcije. Ne damo mi naše političare, tajkune i ostale krupne lopove. Kakvi su takvi su, al su bre naši. :ROFLMAO: Rasprodaše oni pola zemlje baš tom trulom zapadu. Ali nema veze, drugu polovinu onako patriotski prodaju i braći Rusima i Kinezima. :)

To su inače glavni razlozi što nikada nismo ušli u EU. Čak ni onda kada je postojala većinska volja u narodu. Džaba kad postoji većinska volja međ vladajućom "elitom" da se nipošto ne ide u EU. Što kod ovih rusofila tako i kod ovih pro zapadnih. Po toj liniji se apsolutno slažu svi. Nikako im ne odgovara to što ne bi mogli da kradu kao do sada. Aj to nego bi neko možda i u zatvor morao zbog lopovluka i korupcije. I to je glavni razlog što nikad nismo prišli Evropi bliže od tih početnih koraka. A nama su prodavali priču kako od nas traže da priznamo Kosovo. Što nikad nisu tražili, tražili su čak i manje nego što im ovaj dao sad. Nama prodaju priču da nećemo svinje moći da koljemo i sl. gluposti.

Narod je prosto vremenom video da ta EU mnogo lepse zvuci nego kakva je u praksi, takodje nije zaboravio bombe koje su letele po nama, Oluju, novotarije kao sto su gej parade, tranvestiti, istopolni brakovi i ostale nove "evropske" vrednosti.
Ti fondovi lepo zvuce, ali je problem sto mnogo uslova moras ispuniti da bi do njih dosao.

Treba malo i otići u Slo i Hr, pa onda reći dali su se ovajdile ili ne.
Da samo počistimo smeće u našoj Srbiji isplati se da uđemo a ne ostalo..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Možda dočekamo izveštaj od delegacije koja je pored te dve zemlje istražila i Austriju i Italiju sve do Venecije.

Poslednja izmena:
Narod je prosto vremenom video da ta EU mnogo lepse zvuci nego kakva je u praksi, takodje nije zaboravio bombe koje su letele po nama, Oluju, novotarije kao sto su gej parade, tranvestiti, istopolni brakovi i ostale nove "evropske" vrednosti.
Ti fondovi lepo zvuce, ali je problem sto mnogo uslova moras ispuniti da bi do njih dosao.
Pa i ovako imamo pedere.I migrante, samo nesto im nije interesatno da zive ovde.

I to je tačno.
A do čega je ond po tebi da mi nikako nemožemo dostići ponašanje normalnih ljudi?

I to je tačno.
A do čega je ond po tebi da mi nikako nemožemo dostići ponašanje normalnih ljudi?

Po meni komunizam.

1990 smo mislili kako je naš 'meki' uspoređeno sa Istokom.

Ali, provideli smo, da je njima bio silom uteran sa ruskom okupacijom. Dok su isterali Ruse, te države su bile normalne.
Naš komunizam je bio domaćeg izvora. Nismo imali nikog da ga isteramo zajedno s tim.
Kod nas smo mislili da idemo ka Švajcarskoj, dok se vračamo sa crvenim ološem u atmosferu zamalo sedamdesetih godina.

Plus to što se na Zapadu u periodu obilja počelo tražit još 'nešto' i našlo se u sockomunizmu, koji žele da uvale celom svetu.

Generacije, koje su nešto stvorile odlaze, dolaze genercije, koji su od prvog dana hranjeni zlatnom kašikom.
Sve što znaju je što im sleduje, niko im još nije predstavio da postoje pored privilegija i dužnosti i obaveze.

Države, koje su bile pod Rusima 1945-90 znaju o čemu se radi, stoga je tamo svih tih anomalija manje, makar im pritišču sa svih strana.

Možemo se samo usporedit gde smo mi bili 1990 uspoređeno sa Baltima, Česima, Poljskom i koliko su oni u tih skoro 35 godina išli napred dok mi stojimo u leru.

A u životu ide tako:

Teška vremena stvaraju jake ljude,
jaki ljudi stvaraju dobra vremena,
dobra vremena stvaraju slabe ljude,
slabi ljudi stvaraju loša vremena.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh