Chat 17

Да нас заиста желе западњаци би нас угурали у еу за пар месеци.
Само мало да се игра на наше националне емоције и ето нас и у еу и у нато.
Свињформери би одрадили остатак посла.
После тога сви на бауштелу а они слободно да копају литијум и шта год да желе.

Остаће део уз аутопут да им не квари поглед док се возе до мора. Све остало ће или рудници или соларне електране...
Onda super, jer ocito ne zele , i idila ce ostati do daljnjeg . Sve u redu.

Ljudi,jel reglon forte bi radio posao na ono zbunje i drvece manje sto rasti uz kanale parcela,krajeve basti i slicno ?.Koliko bi trebalo vremena proci da se takvo zbunje isusi da moze da gori lepo ?.

Nas bivsi premijer je jos u zatvoru zbog korupcije , pandan vasem AV , a i momentalno ovaj ministar zdravstva u pritvoru koji je trgovo sa firmom iz srbije i zavrnuli su za neke mikroskope 700000 eura od toga je ministar stavio 75000 , pa uhapsili i direktora te Srbske firme, vjerojatno nije na vreme zbrisao. (nisu samo ta dvojica spisak je poduzi ne bi stao u post)
Pa nasoj vlast5i je idol vas AV, ali zbog EU nedostizan :haha:
Pa i vaši ne bi reagovali da nije bilo veze sa Srbima ili sa Hrvatima srpskog porekla.

Pa i vaši ne bi reagovali da nije bilo veze sa Srbima ili sa Hrvatima srpskog porekla.
Lupas gluposti , Sanader je imao koruptivnu aferu sa Madzarskim molom , nije bilo veze sa srbima :ROFLMAO:
Korupcija ubija svako drustvo , ima korupcije i u Japanu i u Njemackoj ali imaju i sudstvo koje nesto radi, problem je sto na balkanu misle da je korupcija nesto normalno i prirodno.

Najbolje u Apatinu je bila ponuda Telekoma svima koji drže još uvek fiksni broj telefona da dobiju besplatno Telekom paket, mislim, Iris 3 na dve godine.
I meni su ovo ponudili...
Čista "navlakuša" !!!!
Pristanem, najave dolazak, jedared, pa ne dođu, onda za 2 nedelje ponovo, pa ponovo zajebu, posle mesec i više dana bukvalno cimanja za rukav s moje strane, odjebe me "tehničar", veli nema tehničkih mogućnosti da Vam se uvede !!!!
A Ima !!!!
Fazon je u tome, čista reklama, da se čovek koji je letargičan, po njihovoj proceni, jer ima samo fiksni telefon kod gamadi, zainteresuje, zagreje, i na kraju sam ode da uvede, jer ukućani već misle da imaju !!!
Pa kada vide da nisu uspeli s tom strategijom, i Vi nećete da se upecate, onda vam kažu, nema tehničkih mogućnosti...
Ovo je već treći put za 2 godine kako mi nude "besplatno" na 2 godine, i Internet i Televiziju u paketu !!!!
Džabe !!!!
Nema na ovome svijetu besplatnog ručka, samo u bajkama !!!!

I meni su ovo ponudili...
Čista "navlakuša" !!!!
Pristanem, najave dolazak, jedared, pa ne dođu, onda za 2 nedelje ponovo, pa ponovo zajebu, posle mesec i više dana bukvalno cimanja za rukav s moje strane, odjebe me "tehničar", veli nema tehničkih mogućnosti da Vam se uvede !!!!
A Ima !!!!
Fazon je u tome, čista reklama, da se čovek koji je letargičan, po njihovoj proceni, jer ima samo fiksni telefon kod gamadi, zainteresuje, zagreje, i na kraju sam ode da uvede, jer ukućani već misle da imaju !!!
Pa kada vide da nisu uspeli s tom strategijom, i Vi nećete da se upecate, onda vam kažu, nema tehničkih mogućnosti...
Ovo je već treći put za 2 godine kako mi nude "besplatno" na 2 godine, i Internet i Televiziju u paketu !!!!
Džabe !!!!
Nema na ovome svijetu besplatnog ručka, samo u bajkama !!!!
Ja imam osrednji paket kod SBB za 4250 i preko A1 sam uzeo paket Arene sport za 1200.

Nazad
Vrh