Chat 17

Ja se danas zanimao namestao gumu prednju od torpeda, pustala mi po malo celu jesen sam doduvavao. Sad sam uhavtio vremena i resio kod vulkanozera, danas kad sam hteo da vratim tocak vidim upusta mi dizalica, ona obicna kineska kao do 12 tona.
Sta vi kazete da li da joj kod nekog majstora remontujem gumice ili da kupim novu kinesku ili da cekam neki vasar pa da trazim neku staru jacu pa makar je remontovao? Neka do 10 tona je meni za moje potrebe ...

Нешто се често почела провлачити прича о уласку у европску унију. Кроз различите ствари и теме увек се спомене улаз у европску унију. Последње је предлог народне банке србије могућем увођењу евра уместо динара. Да ли нас то неко пожурује или знају нешто што ми не знамо? Као да покушавају да нас "придобију" и ако ништа друго да не правимо проблеме ако дође стани-пани.

Па ако буде функционисала берза "неки ћемо и да зарадите". Воћари и власници шума могу да очекују да им се плати. Није џаба Бил Гејст купио стотине хиљада хектара Амазоније пре 1-1,5 деценије. Лично верујем да ће држава све то да упросечи па ће, код нас, шумари и воћари добити шупаљ нос до очију.
Супернова отључала преко 50 канала са 4 нуле. Сад треба пазити да деца не налете на то. Ал' то ће вероватно бити само до краја јануара.

Нешто се често почела провлачити прича о уласку у европску унију. Кроз различите ствари и теме увек се спомене улаз у европску унију. Последње је предлог народне банке србије могућем увођењу евра уместо динара. Да ли нас то неко пожурује или знају нешто што ми не знамо? Као да покушавају да нас "придобију" и ако ништа друго да не правимо проблеме ако дође стани-пани.
Ne sekiraj se puno , vecina na ovom forumu nece dozivjeti ulazak u EU .
Ulazak nije regulativa starih traktora, vec regulativa sudstva itd. a to nece ici kao po loju.

Супернова отључала преко 50 канала са 4 нуле. Сад треба пазити да деца не налете на то. Ал' то ће вероватно бити само до краја јануара.
Има могућност да се на неким телевизорима канали шифрују а код "мув" уређаја то постоји.
Реко ми друг :)

Ne sekiraj se puno , vecina na ovom forumu nece dozivjeti ulazak u EU .
Ulazak nije regulativa starih traktora, vec regulativa sudstva itd. a to nece ici kao po loju.
Да нас заиста желе западњаци би нас угурали у еу за пар месеци.
Само мало да се игра на наше националне емоције и ето нас и у еу и у нато.
Свињформери би одрадили остатак посла.
После тога сви на бауштелу а они слободно да копају литијум и шта год да желе.

Остаће део уз аутопут да им не квари поглед док се возе до мора. Све остало ће или рудници или соларне електране...

Да нас заиста желе западњаци би нас угурали у еу за пар месеци.
Само мало да се игра на наше националне емоције и ето нас и у еу и у нато.
Свињформери би одрадили остатак посла.
После тога сви на бауштелу а они слободно да копају литијум и шта год да желе.

Остаће део уз аутопут да им не квари поглед док се возе до мора. Све остало ће или рудници или соларне електране...
Nema tu oni zele ili ne zele , postoje propisi koje neka zemlja mora da zadovolji da udje , zaboravi Bugarsku i Rumunjsku koje su usle na sistem preko reda(onda su znali da ce doci do sukoba nato-rusija) iako nisu zadovoljile ni z od trazenih uslova, poslije toga je bilo "prosla baba sa kolacima".

Grabik, kako je kod vas korupcija na delu, i sudstvo loše ako ste u EU? I kod vas kriminal cveta. Kako EU to dozvoljava? Niste vi ništa bolji od nas.
Nas bivsi premijer je jos u zatvoru zbog korupcije , pandan vasem AV , a i momentalno ovaj ministar zdravstva u pritvoru koji je trgovo sa firmom iz srbije i zavrnuli su za neke mikroskope 700000 eura od toga je ministar stavio 75000 , pa uhapsili i direktora te Srbske firme, vjerojatno nije na vreme zbrisao. (nisu samo ta dvojica spisak je poduzi ne bi stao u post)
Pa nasoj vlast5i je idol vas AV, ali zbog EU nedostizan :haha:

Nazad
Vrh