Sapatnik
Član
Човек хтео да се жртвује за виши циљ али му нису дали из централе. Видим да ће да аванзује место градоначелника београда...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sveti velikomucenik Goran .Човек хтео да се жртвује за виши циљ али му нису дали из централе. Видим да ће да аванзује место градоначелника београда...
Bože koliko politikologa, šteta što se ne angažuju u političkom životu našeg regiona.
Jako cudna izjava ?Јадни становници на територији Украјине јер изгледа да ће зима бити дуга и хладна.
Али запад ће им помоћи тако што ће, претпостављам, да им понуди део својих енергетских капацитета.
Mislim da ce dobiti batine u roku 5 minuta .Da ti pojasnim situaciju :
Čovek mršav, nizak, od recimo, 60-tak kg težine, ne zna nikakvu borilačku veštinu, nema iskustva u tučama, i krene tako on u noćni izlazak, provod, na primer, negde na beogradske splavove, obuče majicu sa veoma lepim natpisom "popušite mi Q " , i šta ti misliš, kako će se provesti ?
Isto ti je s Ukrajinom...
Овај Словак нема смисла... шта нам све наприча о браћи са запада.... а поанта је да су Руси криви и сто посто СрБи минус ови што су НВО а добијају претеране паре са запада. А кад ће Момо да се сете тебе и мене? (додуше ја радим и Србујем за џабе)Mora biti jos neka poenta ili nema smisla ?
A свиње већ поклане....Srećan Dan Republike svima koji slave
Суперхик?У ствари европа је Робин Худ... укради од богатог а дај сиромашном.
Наравно да нема, осим да олакаша себи (е нека си им рекао). Ко је прекршио тек закључено примије између Израела и Хезболаха? И још кецају цео свет у здрав разум: "ако Хезболах прекрши примије одмах ће војска деловати пуном снагом."Овај Словак нема смисла...
Како како? Па одмах ће "дугини ратници" да навале на његов шлиц.obuče majicu sa veoma lepim natpisom "popušite mi Q " , i šta ti misliš, kako će se provesti ?
Nece mu nista biti , gledao to u zivo , dosao za stol tip a ovi neki sportasi svaki barem 20kg tezi i rekao im ajde razlaz , ovi se pokupili, mislili ovaj naoruzan ili i budala i naoruzanDa ti pojasnim situaciju :
Čovek mršav, nizak, od recimo, 60-tak kg težine, ne zna nikakvu borilačku veštinu, nema iskustva u tučama, i krene tako on u noćni izlazak, provod, na primer, negde na beogradske splavove, obuče majicu sa veoma lepim natpisom "popušite mi Q " , i šta ti misliš, kako će se provesti ?
Isto ti je s Ukrajinom...