Chat 17

А што нпр. не би дали тактичке нуклеарке муслиманима у Босни?
И дозволу да гађају шта желе.

Имају подршку запада, слушају шта им се каже и мрзе Србе и Русе иако су од Срба постали.

Кога би пре гађали? Србе у Републици Српској или Србе у Србији?

Београд гарант не би гађали пошто то и није СрБски град.
To nema nikakve veze. Bosna nije imala nuklearno oruzje pa je predala drugom uz garancije o integritetu ,pa je taj drugi kasnije izvrsio agresiju na njenu teritoriju i onda direkto prijeti sa tim nuklearnim oruzjem ,tako da to nije za poredjenje.

Пре неки дан гледао филм "Балада о Басти Скрагсу". Једна од пет-шест прича у филму је о девојци из каравана колониста на Дивљем Западу. Читам ово што је окачио Мома о Естонцима и његове оцене како су му приказали стандардне планове за случај рата и мислим како би се сви смејали грохотом ако би Естонци поступили као девојка из филма кога сам поменуо.

Иначе, ко не зна, у екс СССР-у, баш као и у Југославији, сви народи имали неке карикатуралне одлике које су се користиле у вицевима. Естонци су увек били они који су "спори" и то поприлично.

Пре неки дан гледао филм "Балада о Басти Скрагсу". Једна од пет-шест прича у филму је о девојци из каравана колониста на Дивљем Западу. Читам ово што је окачио Мома о Естонцима и његове оцене како су му приказали стандардне планове за случај рата и мислим како би се сви смејали грохотом ако би Естонци поступили као девојка из филма кога сам поменуо.

Иначе, ко не зна, у екс СССР-у, баш као и у Југославији, сви народи имали неке карикатуралне одлике које су се користиле у вицевима. Естонци су увек били они који су "спори" и то поприлично.
Sad ću ti reći jednu razliku koju sam primetio izmedju tebe i Mome,iako svako ima svoje vidjenje i pravo na mišljenje,čini mi se da se ti raduješ ratu i da si iskompleksiran dok on bez obzira na stavove čini mi se ne mrzi nikoga i ne želi da gine niko.
Naročito posle onih prostakluka što si lupao neki dan o pušenju.To mi se baš zgadilo.

Oni prave plan ,ne sjede dok se desi. To je za slucaj neke iznenadne akcije , provokacije , nekih pobunjenih jedinica u Rusiji , ili ako se vec dogodi veci sukob ili slicno .. za prvih par dana ,kasnije se vec kako ide , ali po protokolu i oni moraju da urade sta je do njih u odbrani .Moze doci do toga kao posledica neceg drugog , neka odmazda , a da ce putin prvi napasti nato , to se jasno zna da nebi cak ni medvedev pod nekim drogama uradio,kamoli putin. Da je njemu progitati zabu Ukrajinu ,a neda mu se da ispljune , kakav crni nato.

Pa dobro i kod nas je kako izgleda vojska dala preporuke šta da se radi, tačnije neki pukovnik Miodrag Savić

Poslednja izmena:
palma

covek koji je mnogo znao i svasta radio u svojoj vladavini
on,arkan i pelevic(sada svi pokojni) osnovali stranku iz koje je nastala zvanicno njegova jedinstvena srbija
trenutno kazu da je rat u jagodini sada a ovog jos nisu ni sahranili

Па ово да смо неспремни и није тако. Све куће које су грађене после другог светског рата имале су под обавезно подрум са бетонском плочом који је морао бити скроз укопан и да је изнад објекат. И да има отвор за вентилацију. У граду имате и у новоградњи бетонска склоништа са велликим металним вратима. Сад што је то преко ноћи постала гаража, магацин и разно или постоји само на папиру инспекција би имала посла до краја времена...
Е сад оно разачаравајуће, кренете од своје улице и размислите колико би кућа могло да састави неколико дана да дође стани-пани.
10 - % у вр' главе.
Чим они горе на северу имају планове и причају јавно о томе ваља се спремити.

Sad ću ti reći jednu razliku koju sam primetio izmedju tebe i Mome,iako svako ima svoje vidjenje i pravo na mišljenje,čini mi se da se ti raduješ ratu i da si iskompleksiran dok on bez obzira na stavove čini mi se ne mrzi nikoga i ne želi da gine niko.
Naročito posle onih prostakluka što si lupao neki dan o pušenju.To mi se baš zgadilo.
ОК, чуо сам твоје мишљење.

Ал' сви мање више на овом капирамо који су ставови људи на форуму, па као што се теби чини једно, мени се за неке друге људе чини нешто друго, већ по својим ставовима, веровањима, заблудама.

Теби је ономад реч која ти се прва учинила одговарајућом је пушење, мада си могао да помислиш да моју реченицу допуниш и са "пљувањем под прозор", "пољубити задњицу" или какву год нову фразу да су људи скоро смислили. А теби баш пушење прво пало на памет...

И да, искрено се надам бесповратном нестанку овакве украјинске државе, прокси инструмента оних што би да само они имају и нож и погачу.

To nema nikakve veze. Bosna nije imala nuklearno oruzje pa je predala drugom uz garancije o integritetu ,pa je taj drugi kasnije izvrsio agresiju na njenu teritoriju i onda direkto prijeti sa tim nuklearnim oruzjem ,tako da to nije za poredjenje.
Имали би укрофашисти нуклеарно наоружање мало сутра да им Руси нису поставили те ракете да буду ближе западу. Па и да саму Украјину бране од запада јер да је тада пукло ракете би падале и по украјини.

И добро је да су им узели јер да су им остале, колико су глупи и наивни, запад би их лако нахушкао да гађају Русију.
А све гаранције су важиле док укрофашисти нису почели да идеализују фашисте за своју главну мантру.
И да убијају и живе спаљују Русе. Да бране руски језик и Руску Православну цркву.
Колико је деце погинуло у Донбасу док се Руси нису намолили да им помогну.
И Путин док је причао о својим западним партњорима који су само желели да поробе Русију.

Тада су престале да важе све гаранције.

Сада ће им остати део земље која ће робовати да врати све кредите које су им западњаци увалили.

Укрофашисти су испали глупи као и што смо ми испали глупи јер смо били заслепљени западом а чини ми се и истоком.

Јер сваког боли туки за нас осим ако треба да се копа нека руда....
А западњаке исто боли туки за украјинце све док убијају Русе и док им уваљују непостојеће кредите.

И добро је да су им узели
Стани Вучино. Украјини није Русија узела нуклеарно наоружање (чији је "окидач" свеједно био у Москви), већ их је 'Мерика са све Британијом натерала да га предају због лакше међународне контроле. Нуклеарни арсенал СССР-а се налазио и на територији Белорусије и Казахстана и они сами, без да их неко наговара, су то оружје изместили у Русију на делаборацију јер нису могли да издвајају толико ресурса за одржавање свега тога.

Момо, видим необично временско поклапање онога што се као теза појави у западним медијима и онога што осетиш да напишеш о теми рата. Ево већ неко време пошло по медијима о "враћању" Украјини нуклеарног оружја и ево пре неки дан и ти то помињеш. Невиђена будалаштина, ако мене питаш.

Али какав ти след догађаја замишљаш када би оваквој Украјини неко "вратио" нуклеарно оружје?

Putin prijeti Ukrajini ,pa i svijetu , nuklearnim interkontinentalnim ,... u zadnje vrijeme svaki dan. Logicno , svijet prijeti putinu da ce dati ukrima to isto. Sta je tu lose ? Ili da kazu ,pucaj uplasili smo se ?

Nazad
Vrh