MOMOSARIC
Član
...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Који је то свет коме се прети и који то свет прети да ће "коленостанцима" дати Н.О.? Некако ми изгледа да у Јужној Америци, Африци и Азији, осим плебса, и политичке елите гледају на рат са кесицом кокица у рукама јер их се не дотиче и ништа им не прети.Putin prijeti Ukrajini ,pa i svijetu , nuklearnim interkontinentalnim ,... u zadnje vrijeme svaki dan. Logicno , svijet prijeti putinu da ce dati ukrima to isto. Sta je tu lose ? Ili da kazu ,pucaj uplasili smo se ?
Ко на свету руши суверене државе и убија локално становништво због измишљених залочина и оружја за масовно уништење?Jednostavno pitanje ,. Ko jedini na svijetu , osim ludih koreanaca , pominje ,prijeti nuklearnim oruzjem?
Znači sve sam bio u pravu,a za pušenje si sam doduše izokola potvrdio.ОК, чуо сам твоје мишљење.
Ал' сви мање више на овом капирамо који су ставови људи на форуму, па као што се теби чини једно, мени се за неке друге људе чини нешто друго, већ по својим ставовима, веровањима, заблудама.
Теби је ономад реч која ти се прва учинила одговарајућом је пушење, мада си могао да помислиш да моју реченицу допуниш и са "пљувањем под прозор", "пољубити задњицу" или какву год нову фразу да су људи скоро смислили. А теби баш пушење прво пало на памет...
И да, искрено се надам бесповратном нестанку овакве украјинске државе, прокси инструмента оних што би да само они имају и нож и погачу.