Chat 17

Putin prijeti Ukrajini ,pa i svijetu , nuklearnim interkontinentalnim ,... u zadnje vrijeme svaki dan. Logicno , svijet prijeti putinu da ce dati ukrima to isto. Sta je tu lose ? Ili da kazu ,pucaj uplasili smo se ?
Који је то свет коме се прети и који то свет прети да ће "коленостанцима" дати Н.О.? Некако ми изгледа да у Јужној Америци, Африци и Азији, осим плебса, и политичке елите гледају на рат са кесицом кокица у рукама јер их се не дотиче и ништа им не прети.

Jednostavno pitanje ,. Ko jedini na svijetu , osim ludih koreanaca , pominje ,prijeti nuklearnim oruzjem?
Ко на свету руши суверене државе и убија локално становништво због измишљених залочина и оружја за масовно уништење?
Ко је започео 70 ратова за последњих 40 година?
Ко је финансирао разноразне банде и терористе све у зависности од тога кога дижу у ваздух.

Не треба запад да прети нуклеарном оружјем већ само кажу ту нема демократије, нема људских права и слободног протока капитала... следеће године шаљу милосрдног анђела.

ОК, чуо сам твоје мишљење.

Ал' сви мање више на овом капирамо који су ставови људи на форуму, па као што се теби чини једно, мени се за неке друге људе чини нешто друго, већ по својим ставовима, веровањима, заблудама.

Теби је ономад реч која ти се прва учинила одговарајућом је пушење, мада си могао да помислиш да моју реченицу допуниш и са "пљувањем под прозор", "пољубити задњицу" или какву год нову фразу да су људи скоро смислили. А теби баш пушење прво пало на памет...

И да, искрено се надам бесповратном нестанку овакве украјинске државе, прокси инструмента оних што би да само они имају и нож и погачу.
Znači sve sam bio u pravu,a za pušenje si sam doduše izokola potvrdio.
A još samo jednu stvar sam zaboravio malopre da napišem, Momo piše imenom i prezimenom a ti se kriješ,znači hrabriji je od tebe sto puta.Inače se sa njim ne slažem u hiljade stvari napisanih ovde na forumu,nego da samo bude jasno.
I time završavam,ne radujem se ničijoj nesreći.

Jednu stvar je putin ipak uspio u svemu ovome nepromisljenom i tvrdoglavom sto radi. Mora se priznati da je Ruska vojska prosla dobru prakticnu vjezbu. Sad vrijede realno visestruko vise neg u pocetku invazije. Oslobodili su se bezvrijedne gvozdjurije , prilagodili se malo i promijenili bezveznu taktiku i strategiju , tehnoloski upratili malo , procistili kadar , vidjeli kako idu neke stvari u danasnjem ratovanju i sad su dosta opasniji. Samo je to kostalo stotine hiljada mladih zivota i nevidjene izolacije.

Nazad
Vrh