Sapatnik
Član
Човек из села може да оде али село из човека не може.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Misliš da Momo ne moze dalje dogurati...Ni jedan od vas toliko bistrih politickih vojnih analiticara niste dospeli do nekog drzavnika ili politickog magnata vec ste ostali u pisljivom selu da se bavite stocarstvom i raditi par ha zemlje!
А која су твоја достигнућа? Био некоћ на екскурзији, па се трајно и неповратно просветлио, постао морална вертикала?Ni jedan od vas toliko bistrih politickih vojnih analiticara niste dospeli do nekog drzavnika ili politickog magnata vec ste ostali u pisljivom selu da se bavite stocarstvom i raditi par ha zemlje!
У ком смислу (имај на уму колико потомство остави свиња)?Jedna svinja manje.
A ti si ga kao poznavaoJeste pokojnik ali nemam lepe reči za njega.
Мени ово личи извучено из контекста. Где је цео снимак да видим да ли, можда, препричава оно што му спочитавају.A radnice koje nece da se druže ne mogu ni dobiti posao...
Seljak je uvek bio banda i reakcija što ovo gore potvrđuje. Za malo koristi bi uradio svašta, mada se priča a to je i pokojna svinja izjavila da devojke koje hoće posao moraju da se pokažu u nekim drugim veštinama pa tek onda se uzimaju u razmatranje. Mislio sam da je praksa šetanja opanaka prošlost ali su izgleda tu tradiciju nastavile naše Age i Begovi.У ком смислу (имај на уму колико потомство остави свиња)?
Можда немам добре информације али човек рођен и живи на селу. Од малена ради уз вредног и строгог оца. Кад су паори у питању не плаћају порез на имовину, не плаћају закуп тезги, води их на пољопривредне сајмове и обилазак имања по иностранству, његови већници не примају плате нити одборнице дневнице... Шта од овог има у твојој општини?
Bio je svinja.Мени ово личи извучено из контекста. Где је цео снимак да видим да ли, можда, препричава оно што му спочитавају.
Не верујем ништа док лично не видим и не чујем (мада, кад помислим на мађионичаре...).
А тек за кратко време, кад заживи употреба вештачке интелигенције, има да буде луда кућа! Па ено у Холивуду режисери и продуценти (због побуне) пристали да, за сад, не користе ВИ глумце али зато ће подмлађивати старе глумце.