Chat 17

Не будаласај! Твоје су речи да Мома пише "под својим именом и презименом", а да се ја кријем јер користим неки случајни никнејм кога сам одабрао. "Мешам друге" јер, као и ја, десетине њих овде такође користе никнејм који им се учинио згодним.
E neće ti biti zadnja jer nemaš tog integriteta da bi solio pamet.To prvo da se zna,to ti možda neko gluplji pusti.
Drugo napisao sam da se kriješ ali ajde nisam to mislio bukvalno,već da je sto puta hrabriji,pri čemu stojim što mislim da se videlo iz svih dosadašnjih postova gde daviš i raduješ se nesreći i to skoro neskriveno dok ponavljam kod njega to nisam video.
Treće opet daviš.
Četvrto,pogledaj ko ti lajkuje i sve će ti biti jasno.

Predlažem da istu proceduru sa pićem obave i зорге и bane i da se manu ubeđivanja i nadgornjavanja.
Mada, kao opasku banetu, pregledah sada lajkove i vidim da obojici lajkuju isti članovi(doduše bezimeni..).
Rekao bih da su već spremili kokice i fotelju, pa nemojte da nasednete..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Predlažem da istu proceduru sa pićem obave i зорге и bane i da se manu ubeđivanja i nadgornjavanja.
Mada, kao opasku banetu, pregledah sada lajkove i vidim da obojici lajkuju isti članovi(doduše bezimeni..).
Rekao bih da su već spremili kokice i fotelju, pa nemojte da nasednete..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Verovatno si u pravu🙂.

Sto se mene tice ,mozes dobiti isto lajk , sliku dobre milfare u pp i pice kad se vidimo.
Баци један лајк за западне милосрдне анђеле...

С Википедије:

Kasl Bravo je bio prvi u nizu testova dizajna termonuklearnog oružja visokog prinosa koje su sprovele Sjedinjene Države na atolu Bikini, na Maršalovim ostrvima, kao deo operacije Dvorac. Detoniran 1. marta 1954. godine, ovaj uređaj ostaje najmoćnije nuklearno oružje ikada detonirano od strane Sjedinjenih Država i prvo termonuklearno oružje na litijum-deuterid testirano korišćenjem Teler-Ulamovog dizajna.

Nuklearne padavine, od kojih su najteže bile u obliku praha površinskog korala od detonacije, pali su na stanovnike atola Rongelap i Utirik, dok su se čestice i gasovite padavine proširile širom sveta. Stanovnici ostrva su evakuisani samo tri dana kasnije, te su oboleli od radijacione bolesti. Dvadeset i tri člana posade japanskog ribarskog broda Dajgo Fukuriu Maru („Srećni zmaj br. 5“) takođe su bili kontaminirani jakim padavinama, doživevši akutni radijacioni sindrom, uključujući smrt šest meseci kasnije Kubojama Ajkičija, glavnog radiste na brodu. Eksplozija je izazvala snažnu međunarodnu reakciju zbog atmosferskog termonuklearnog testiranja.

Jednu stvar je putin ipak uspio u svemu ovome nepromisljenom i tvrdoglavom sto radi. Mora se priznati da je Ruska vojska prosla dobru prakticnu vjezbu. Sad vrijede realno visestruko vise neg u pocetku invazije. Oslobodili su se bezvrijedne gvozdjurije , prilagodili se malo i promijenili bezveznu taktiku i strategiju , tehnoloski upratili malo , procistili kadar , vidjeli kako idu neke stvari u danasnjem ratovanju i sad su dosta opasniji. Samo je to kostalo stotine hiljada mladih zivota i nevidjene izolacije.
Kakvo ratovanje današnjice?Jedno klimanje glavom i ceo svet može da se vrati vek unazad i golim rukama da se bori za opstanak.Tako da taj moderan način ratovanja reši jedno dugme.

E neće ti biti zadnja jer nemaš tog integriteta da bi solio pamet.To prvo da se zna,to ti možda neko gluplji pusti.
Drugo napisao sam da se kriješ ali ajde nisam to mislio bukvalno,već da je sto puta hrabriji,pri čemu stojim što mislim da se videlo iz svih dosadašnjih postova gde daviš i raduješ se nesreći i to skoro neskriveno dok ponavljam kod njega to nisam video.
Treće opet daviš.
Četvrto,pogledaj ko ti lajkuje i sve će ti biti jasno.
"Неће ти бити задња"??? Је л' се ти то надгорњаваш самном или покушаваш да водиш дијалог? Шта да ми било ко пусти!? По овоме до сада, од тебе не бих очекивао да не пустиш било шта, већ напротив - да у'ватиш чврсто и не пушташ.

Јеси ли ти у трипу да представљаш неку референтну тачку која без грешке одређује ко има интегритета, а ко не, шта је исправно, а шта не?

Изненађује то што у свом зрелом узрасту, ти као да још увек ниси скапирао да оно што се слаже са твојим ставом или мишљењем, није једино исправно, већ само један од ставова или мишљења.

И не прди више како се радујем нечијој несрећи, него се потруди да схватиш значење онога што неко напише.

А ако ти је до лајкова, региструј се на "Тик Ток", па тверкуј на штиклама, затварај се у фрижидер, испиши своје име у снегу пишајући или шта већ одговара твојим афинитетима.

Dobro, jel tako bilo '99 kada su ovi demokrate sa zapada porušili figure, i bombardovali nas uzduž i popreko?
Ili to nije isto kao ovo? I treba da nam je više žao ukrajinaca i rusa od nas samih?
Svi dobro pamtimo kad smo dobili preko njuške (što je bila neviđena glupost zapada) ,ali se mnogi prave da su zaboravili šta je prethodilo tome i da smo upozoravani više puta.

Na šta smo MI upozoravani? Ja (a siguran sam ni ti) nisam upozoren ni na šta.
Ako su hteli deliti packe, trebali su batinati te koje su upozoravali. Šta ti i ja imamo sa njima?

Dalje, kako se sada ukrajini daje legitimitet na celoj teritoriji, a za Srbiju to isto ne važi nego se mora odreći dela teritorije?

Ko kad bi ja i neki sahovski majstor igrali sah i ja kazem , nemozes mi nista , ja prevrnem sto i figure . Nije vidjeno skoro , tako da dotad...
U današnjem svetu gde informacije i dezinformacije putuju "brzinom svetlosti" ne isplati se biti dobar šahista.Da se ovo dešava nekih 30ak godina ranije, odavno bi ceo svet bio u ratu.Ovako svi se nadaju da nećemo mi biti generacija koja će da vidi kako izgleda nuklearni sukob.

Rusi su uhvatili zapad u sopstvenoj igri koju su igrali sa nama.Kosovo/Ukrajina nema nikakve razlike, Rusi traže isto ono što su tražili Albanci uz svu podršku zapada.

Možeš da budeš protiv Putina ili za njega, ali to ne utiče na to dal je njegov stav ispravan, a svakako jeste.Vi ste mogli da otimate Kosovo,mogu i ja Ukrajinu.

Говорити да је случај Космета и Украјине исто, само на другом месту је, како кажу, wrong on so many levels.

Ретко када, практично никада две ствари имају истоветни предтекст, кулминацију и епилог.

Nazad
Vrh