MOMOSARIC
Član
A ko kaze da mi je to ime i prezime ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E neće ti biti zadnja jer nemaš tog integriteta da bi solio pamet.To prvo da se zna,to ti možda neko gluplji pusti.Не будаласај! Твоје су речи да Мома пише "под својим именом и презименом", а да се ја кријем јер користим неки случајни никнејм кога сам одабрао. "Мешам друге" јер, као и ја, десетине њих овде такође користе никнејм који им се учинио згодним.
Verovatno si u pravu.Predlažem da istu proceduru sa pićem obave i зорге и bane i da se manu ubeđivanja i nadgornjavanja.
Mada, kao opasku banetu, pregledah sada lajkove i vidim da obojici lajkuju isti članovi(doduše bezimeni..).
Rekao bih da su već spremili kokice i fotelju, pa nemojte da nasednete..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Баци један лајк за западне милосрдне анђеле...Sto se mene tice ,mozes dobiti isto lajk , sliku dobre milfare u pp i pice kad se vidimo.
Kakvo ratovanje današnjice?Jedno klimanje glavom i ceo svet može da se vrati vek unazad i golim rukama da se bori za opstanak.Tako da taj moderan način ratovanja reši jedno dugme.Jednu stvar je putin ipak uspio u svemu ovome nepromisljenom i tvrdoglavom sto radi. Mora se priznati da je Ruska vojska prosla dobru prakticnu vjezbu. Sad vrijede realno visestruko vise neg u pocetku invazije. Oslobodili su se bezvrijedne gvozdjurije , prilagodili se malo i promijenili bezveznu taktiku i strategiju , tehnoloski upratili malo , procistili kadar , vidjeli kako idu neke stvari u danasnjem ratovanju i sad su dosta opasniji. Samo je to kostalo stotine hiljada mladih zivota i nevidjene izolacije.
"Неће ти бити задња"??? Је л' се ти то надгорњаваш самном или покушаваш да водиш дијалог? Шта да ми било ко пусти!? По овоме до сада, од тебе не бих очекивао да не пустиш било шта, већ напротив - да у'ватиш чврсто и не пушташ.E neće ti biti zadnja jer nemaš tog integriteta da bi solio pamet.To prvo da se zna,to ti možda neko gluplji pusti.
Drugo napisao sam da se kriješ ali ajde nisam to mislio bukvalno,već da je sto puta hrabriji,pri čemu stojim što mislim da se videlo iz svih dosadašnjih postova gde daviš i raduješ se nesreći i to skoro neskriveno dok ponavljam kod njega to nisam video.
Treće opet daviš.
Četvrto,pogledaj ko ti lajkuje i sve će ti biti jasno.
Svi dobro pamtimo kad smo dobili preko njuške (što je bila neviđena glupost zapada) ,ali se mnogi prave da su zaboravili šta je prethodilo tome i da smo upozoravani više puta.Dobro, jel tako bilo '99 kada su ovi demokrate sa zapada porušili figure, i bombardovali nas uzduž i popreko?
Ili to nije isto kao ovo? I treba da nam je više žao ukrajinaca i rusa od nas samih?
U današnjem svetu gde informacije i dezinformacije putuju "brzinom svetlosti" ne isplati se biti dobar šahista.Da se ovo dešava nekih 30ak godina ranije, odavno bi ceo svet bio u ratu.Ovako svi se nadaju da nećemo mi biti generacija koja će da vidi kako izgleda nuklearni sukob.Ko kad bi ja i neki sahovski majstor igrali sah i ja kazem , nemozes mi nista , ja prevrnem sto i figure . Nije vidjeno skoro , tako da dotad...