Chat 17

Фали мезе и чаша.
Seljak je uvek bio banda i reakcija što ovo gore potvrđuje. Za malo koristi bi uradio svašta, ....nastavile naše Age i Begovi.
Мислиш овако
Селим везир:
"Пучина је стока једна грдна-
добре душе кад јој ребра пучу!"
П.П. Његош

А која су твоја достигнућа? Био некоћ на екскурзији, па се трајно и неповратно просветлио, постао морална вертикала?

Поштеди нас своје јајарске надмености.
Dobro je da si se ti pronasao medju tim vojno analiticarima, ekspert za istocnjacku diktatorsku politiku!
U kojoj vukojebini si ti bio kad si toliko napredan i znalac?!

Dobro je da si se ti pronasao medju tim vojno analiticarima, ekspert za istocnjacku diktatorsku politiku!
U kojoj vukojebini si ti bio kad si toliko napredan i znalac?!
Не "Локвању", нисам се пронашао у твојим трућањима, него видео да си село назвао пишљивим, оно исто одакле си и сам потекао. Покондирена тиква!

У ком смислу (имај на уму колико потомство остави свиња)?
Можда немам добре информације али човек рођен и живи на селу. Од малена ради уз вредног и строгог оца. Кад су паори у питању не плаћају порез на имовину, не плаћају закуп тезги, води их на пољопривредне сајмове и обилазак имања по иностранству, његови већници не примају плате нити одборнице дневнице... Шта од овог има у твојој општини?
Treba pitati ljude koji ga znaju od pre onih filmova u 2 ujutru. Možda je iz sela i možda je kao mali radio uz oca, ali koliko je meni poznato već kao mlad promenio je privrednu delatnost. Mislim ugalj je nastavio da vozi.

Кад су паори у питању не плаћају порез на имовину, не плаћају закуп тезги,
Kako to? Zašto oni ne bi plaćali porez, a mi svi ostali plaćamo?
Evo našo sam ovo na eUpravi "еУверење ЛПА омгућава регистрованим корисницима да на Порталу lpa.gov.rs добију електронско уверење да су измирили пореске обавезе везане за порез на имовину, без одласка на шалтере."
I dalje ne znam da li lokalna uprava može nekog da oslobodi poreza ili u ovome gore vidim ogromni prostor za malverzaciju.

Kako to? Zašto oni ne bi plaćali porez, a mi svi ostali plaćamo?
Порез на имовину је општински приход и локална самоуправа може да га се одрекне. Код мене сигурно половна не плаћа порез на имовину зато што је локална бирократија лења и неписмена па не зна да нађе обвезнике тј. титуларе имовине. А ко је у машини одмах камата ако касни један дан а може и казна.
Иначе, дужни смо да сами себе пријавимо општинској управи прихода.

Мени ово личи извучено из контекста. Где је цео снимак да видим да ли, можда, препричава оно што му спочитавају.
Не верујем ништа док лично не видим и не чујем (мада, кад помислим на мађионичаре...).
А тек за кратко време, кад заживи употреба вештачке интелигенције, има да буде луда кућа! Па ено у Холивуду режисери и продуценти (због побуне) пристали да, за сад, не користе ВИ глумце али зато ће подмлађивати старе глумце.
Druže braniš običnu SPS jajaru koja je odavno trebala da trune, al u zatvoru.Ovako spasilo se govedo,da ga je bar jelo lagano, ovako brzo završio.

Mazala lopina oči sirotinji sa po par hiljada dinara,jebao im decu da dobiju posao i pravio fontane i kružne tokove po Jagodini.

A i kad Dačić pusti suzu za nekim, dovoljan je dokaz koliko je govno taj neko bio.

Druže braniš običnu SPS jajaru koja je odavno trebala da trune, al u zatvoru.Ovako spasilo se govedo,da ga je bar jelo lagano, ovako brzo završio.

Mazala lopina oči sirotinji sa po par hiljada dinara,jebao im decu da dobiju posao i pravio fontane i kružne tokove po Jagodini.

A i kad Dačić pusti suzu za nekim, dovoljan je dokaz koliko je govno taj neko bio.
Kome to pričati, jednostavno Palma je predstavnik većinske Srbije i ti koji se sad kao zgrazavaju " nije hrišćanski" su isti ili gori od njega.

Treba vratiti Ukrajini nuklearno oruzje. Imali su , dali pod ugovorom o teritorijanoj garanciji. Prekrseno. Kad mogu Rusi imati ,mogu i oni , korektno bi bilo.
А што нпр. не би дали тактичке нуклеарке муслиманима у Босни?
И дозволу да гађају шта желе.

Имају подршку запада, слушају шта им се каже и мрзе Србе и Русе иако су од Срба постали.

Кога би пре гађали? Србе у Републици Српској или Србе у Србији?

Београд гарант не би гађали пошто то и није СрБски град.

Имају подршку запада, слушају шта им се каже и мрзе Србе и Русе иако су од Срба постали.

Srbi bi svoju bombu bacili na Badnje veče.

Veća opasnost po Srbe bi bila kad bi Srbima dali n.rakete.

Ако би нам дали једну боље и да нам је не дају. Бар 6,7 комада па да бар нешто урадимо како ваља.

Nazad
Vrh