Chat 17

Dva su pitanja.
Šta doktori znaju?
Šta doktori smiju učiniti prilikom liječenja?
Nekad je doktor bio doktor u koga se nije sumnjalo jer je bilo očito, vidljivo, mjerljivo, dokazano da ono što je činio i propisivao kao lijek bilo ispravno u odnosu na stanje koje je bilo prije toga. I vakcine su se pokazale kao dobro rješenje i za liječenje i prevenciju.
A onda su se vremena promjenila.
I sad doktori znaju, čak i više nego oni prije njih jer je medicina napredovala, ali težište je na pitanju šta smiju.
Autoriteti, profit, prijetnja tužbama za nesavjesan rad, koji može biti i dokazan ali događa se i da nije nasavjestan ali šteta je već učinjena, čovjek je "razapet" u medijima, karijera uništena, popljuvan i ponižen. Sjetite se vrhunskih stručnjaka, u svijetu a i kod nas, koji su bili odabrani u tim za borbu protiv korone. Bili su stručnjaci a kad su, javno, saopštili svoje mišljenje odjednom su postali šarlatani i neznalice. Dali su zaboravili znanje ili je nešto drugo u pitanju?
Najveća šteta je što su ljudi izgubili povjerenje u doktore.
Kad uđem kod doktora i vidim da su dobar dio njegovog stola zauzeli prospekti i reklame preparata koji spadaju u medicinu, iako su neki i od travara i porodičnih obrta, zapitam se dali doktor propisuje ono što mi zaista treba ili se rukovodi nekim drugim aršinima.

Slepac koji je visio godinu dve na fakultetu koji nije mogao da zavrsi i na kraju dangubljenja se vratio u selo da prazni septicke jame se bije u grudi kako je on strucan

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

@emigrant - odgovorio ti Boderlica . Doktori su govorili da se i pored prelezane korone i ako se imaju antitela da se primi boca . Bogami ti si po meni tu isto ispao antivakser i verovao sarlatanima da se ne primi boca posle prelezane korone 👍
@MilanM - nisi ni procitao tekst . Nisam o tome pricao i njenim godinama nego kako je dobila koronu po njenoj prici . Evo paste pa procitaj ovde direkt i kazi mi svoje misljenje :
Kako sam se zarazila
– A otprilike i znam kako sam zakačila bolest. Preko puta moje kuće, tri metra od prozora je gimnazija, a ispod mog prozora dolaze deca za vreme velikog odmora. Moj prozor je dva metra iznad njihovih usta. Sve moje analize i epidomiološki podaci gde sam i kako mogla da zakačim virus govore mi da je to jedino objašnjenje.

Ja sam rekao konkretno samo za mene.
Nemoj mi pripisivati nešto što nisam rekao.
Takođe znam da sam imao simptome ali vrlo blage i iz tog razloga nisam ni hteo da primim vakcinu.Zašto bih remetio svoj imunitet koji se izborio s virusom korone bez problema?
Takođe nisam hteo da primim vakcinu zato što je bila smućkana na brzinu i nedovoljno ispitana.
Međutim nisam protiv vakcinacije dece vakcinama koje su u upotrebi decenijama i sa kojima smo iskorenili neke opasne bolesti.

Nemoj kolega molim te.Poštujem te na forumu ali nemoj takve budalaštine iznositi.Ne padaj na te likove što zaglupljuju iovako sludjen narod,kakav crni ivermektin.
A ovaj što zagovara da se deca ne vakcinišu neka ode u Novi Pazar pa vidi decu bolesnu od malih boginja.Treba da se vratimo u kameno doba jel to.
Ili da se razbole druga deca zbog raznih antivaksera,naročito osetljiva i deca koja boluju od retkih bolesti.
Kolega.Ja ništa ne zagovaram,niti tebe oduvraćam od vakcine.Optužuješ me da sam antivakser.Moj unuk je dobio sve vakcine do ove čuvene.Ja sam za slobodu izbora.Kao što je bila za koronu.Ko hoće neka se vakciniše.Da je bilo manje vakcinisanih kraće bi trajala plandemija.Oni su vakcinacijom širili virus.Što bi moj sugrađanin rekao; Da klopka za majmune pa ko voli nek izvoli.
Što se N.Pazara tiče i ako su sve te priče tačne da li je među obolelim i vakcinisanih-naravno da neće reći.Kako se ta epidemija ne širi na ostatak Srbije i u regionu.Dižu tenziju kao i za vreme korone i šire strah i paniku da bi povećali broj vakcinisanih jer im treba 95% vakcinisanih.I da dostignu taj procenat-utrče nam neke od zemalja gde ta vakcina nije obavezna.Kako bi ti rešio taj problem.
Emigrante-jesi li preležao zauške ❓A i za tebe Bane isto pitanje.

Takođe znam da sam imao simptome ali vrlo blage i iz tog razloga nisam ni hteo da primim vakcinu.Zašto bih remetio svoj imunitet koji se izborio s virusom korone bez problema?
Takođe nisam hteo da primim vakcinu zato što je bila smućkana na brzinu i nedovoljno ispitana.
Međutim nisam protiv vakcinacije dece vakcinama koje su u upotrebi decenijama i sa kojima smo iskorenili neke opasne bolesti.
Mnoge bolesti su iskorenjene HIGIJENOM koja je sve bolja i bolja.Gde se 70-ih išlo u WC.Da li je bilo kupatila.
Kod nas goveda svake godine proveravaju na TBC i nikad nisu našli ali su uzeli novce.Ove godine,ne znam šta im bi pa nisu naplatili.

Ti si kao čardak ni na nebu ni na zemlji.Još postavljaš pitanja kojima ujedno propagiraš bezbednost vakcina.A u vojsci si dobio da možeš da jedeš i piješ šta hoćeš.Jesi li bio u vojsci-jesi li čitao datume na konzervama.Nas nisu revakcinisali a trebali su-bar tako mislim.

Upaljena svjetla su dobra i po danu na otvorenom putu.Nije to bezveze uvedeno. Auta su mnogo uocljivija . Dokazano je npr kada kreces ili ne u rizicno prestizanje , a auto iz suprotnog je na skakljivoj udaljenosti ,tri puta manje slucajeva ces se odluciti na prestizanje kada je tom autu upaljeno svjelo nego ne . Isto se odnosi na jos neke situacije ,kao izlazak na put sa prvenstvom ako nailazi auto malo brze sa upaljenim svjetlima ,itd

Upaljena svjetla su dobra i po danu na otvorenom putu.Nije to bezveze uvedeno. Auta su mnogo uocljivija . Dokazano je npr kada kreces ili ne u rizicno prestizanje , a auto iz suprotnog je na skakljivoj udaljenosti ,tri puta manje slucajeva ces se odluciti na prestizanje kada je tom autu upaljeno svjelo nego ne . Isto se odnosi na jos neke situacije ,kao izlazak na put sa prvenstvom ako nailazi auto malo brze sa upaljenim svjetlima ,itd
Slažem se sa ovim, ali kako onda nemci koji su izmislili automobile ne traže uključena svetla..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh