Otkud ti to saznanje.Sta ce ti svetla na autu kad nemas ni vozacku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Otkud ti to saznanje.Sta ce ti svetla na autu kad nemas ni vozacku.
Od kad to vec traje...Gledam na onom tik tok-u...
Zar je moguce da je narod toliko prsko ponajvise žene...da snimaju se glupi video zapisi gde ona nešto kao peva il igra uz neku pesmu...strašno...debilno
Ne budi teoreticar zavere . Hladno im je na 10 stepeni i sve zivo crkava . Razmisli malo o elektromagnetnom zracenjuCudne stvari se desavaju. Vidio sam i pomor strsljena ovde. Jedan dan na par gomila blizu kuce po desetak mrtvih jedan do drugog ,i to je bilo pred zahladjenje
Provjeru , kome. Tesko da su na eksploziv napisali velikim slovima "eksploziv".Zar je moguće da ti pejdzeri nisu prethodno prošli neku proveru , da se bar nekoliko otvori i pogleda šta je unutra ?!?
Mislim neko stručno lice ili ekipa da pogleda izbliza kako su i sa čim sklepani , ne mislim da se moglo pretpostaviti da je tako nešto bizarno kao eksploziv ali da se provere komponente da nije neka postavljeno za praćenje ili prisluškivanje ?
Baš neprofesionalno ponašanje u opasnim vremenima .
Simptomaticno je da je u posedu istog uređaja bio i ambasador Irana .
Šta će njemu ?
Šta će sad Hamas koristiti za komunikaciju , golubove ?
Ovo me podseti , na suđenju u Hagu se koristio kao dokazni materijal presretnuti razgovor Karadzica i Mladića koji je išao žicom jer se tada mislilo da se to ne može prisluškivati .
Kad smo kod toga da li sve što je otkucano , ili u obliku videa objavljeno na netu ostaje trajno negde pohranjeno iako ga u međuvremenu obrišemo ?
Napisao sam prije zahladjenja.Ne budi teoreticar zavere . Hladno im je na 10 stepeni i sve zivo crkava . Razmisli malo o elektromagnetnom zracenju
@MilanM - to ti pricam . Kada sam tu izjavu cuo mislim da sam u zemlju propao od kolicine gluposti a doktorku dizali u nebesa i ona bila glavna za variolu veru . Pakao a inace moj deda i njegova sestra posle par dana od dobre boce za taj virus dobili psoriazu . Ta boca je unistila hiljade zivota ali dobri stari komunizam gde se nista nije znalo .
....... Za mnom cika, za mnom potraga...........Bože, Bože, di baš ja,
Od svi' sretni' Cigana,
da se rodim,
baš kad zadremaš....