Chat 17

Пејџери са тајвана, рачунај ту и американце.
Него, расправа на ртс-1, тема литијум. Сувише су фини и мекани...
Таман се неколико недеља скоро и не спомињао. Занимљиво...

Crni utorak za Hezbolah. Šta im uradi Mosad graniči sa sa fantastikom.
Najaca vojska i obavjestajna org na svijetu ,vise puta smo ponavljali. Smisljeno pustili buvu davno da nije dobro da hezbolah koristi mobitele ,da ih Izrael prisluskuje. Onda se oni "sami dosjete " da koriste pejdzere. Dobiju preko "svojih " kanala isporuku pejdzera u koje je mosad spakovao 20ak grama eksploziva koji su danas aktivirali nekom sifrom

Najaca vojska i obavjestajna org na svijetu ,vise puta smo ponavljali. Smisljeno pustili buvu davno da nije dobro da hezbolah koristi mobitele ,da ih Izrael prisluskuje. Onda se oni "sami dosjete " da koriste pejdzere. Dobiju preko "svojih " kanala isporuku pejdzera u koje je mosad spakovao 20ak grama eksploziva koji su danas aktivirali nekom sifrom
Srbin kad objasni ispade operacija u koju je uključeno ko zna koliko ljudi prosta ko pasulj.

Upaljena svjetla su dobra i po danu na otvorenom putu.Nije to bezveze uvedeno. Auta su mnogo uocljivija . Dokazano je npr kada kreces ili ne u rizicno prestizanje , a auto iz suprotnog je na skakljivoj udaljenosti ,tri puta manje slucajeva ces se odluciti na prestizanje kada je tom autu upaljeno svjelo nego ne . Isto se odnosi na jos neke situacije ,kao izlazak na put sa prvenstvom ako nailazi auto malo brze sa upaljenim svjetlima ,itd
Ja sam protiv svetala danju jer mi ne spadamo u zemlje u kojima je to zaista potrebno.Veći je problem bahatost na putu.
Što se tiče uočljivosti za one koje pretiču ja bih pre uveo rotacije na automobile pod obavezno.A na traktorima bi danju ukinuo svetla.

Evo da prvi napisem novu teoriju zavere . Sta ce im vakcine da nas na taj nacin ubijaju . Lepo ukljuce da nam svima eksplodiraju mobilni telefoni i ostane pametna milijarda koja ne nosi sa sobom fon . To je predvideo jos deda Jova u gospodnje leto davne 1867 godine 🤣
Samo me zanima - jel neko opravdava ovo desavanje sa pejdzerima ?

Kako da eksplodiraju mobiteli kad nema sta da eksplodira u njima. U pejdzerima je bio i eksploziv i metalne kuglice , gledaj slike na netu.

Kako da eksplodiraju mobiteli kad nema sta da eksplodira u njima. U pejdzerima je bio i eksploziv i metalne kuglice , gledaj slike na netu.
Zar je moguće da ti pejdzeri nisu prethodno prošli neku proveru , da se bar nekoliko otvori i pogleda šta je unutra ?!?
Mislim neko stručno lice ili ekipa da pogleda izbliza kako su i sa čim sklepani , ne mislim da se moglo pretpostaviti da je tako nešto bizarno kao eksploziv ali da se provere komponente da nije neka postavljeno za praćenje ili prisluškivanje ?
Baš neprofesionalno ponašanje u opasnim vremenima .
Simptomaticno je da je u posedu istog uređaja bio i ambasador Irana .
Šta će njemu ?
Šta će sad Hamas koristiti za komunikaciju , golubove ?
Ovo me podseti , na suđenju u Hagu se koristio kao dokazni materijal presretnuti razgovor Karadzica i Mladića koji je išao žicom jer se tada mislilo da se to ne može prisluškivati .
Kad smo kod toga da li sve što je otkucano , ili u obliku videa objavljeno na netu ostaje trajno negde pohranjeno iako ga u međuvremenu obrišemo ?

Poslednja izmena:
А шта ако изазову прегревање батерије која запали телефон и почне да гори околина? Батерија од литијума који се тешко гаси... И то у суботу када се балканци купају... па не користе мобилне телефоне... или ноћу док сви спавају...
Или када порасте довољан број уређаја у домаћинству који се контролишу преко мобилног телефона... Онда одједном сви телефони добију наређење да покрену све уређаје... И ето колапса електричног напајања... Свака кућа има рутер за интернет који остаје укљућен док никога нема... ето шансе...
Или када порасте број електричних аутомобила... самозапаљење као грешка или случајно скретање са пута...
Теорија завера на сваком кораку... :)

Sta bi sa lastama ? Ovde logom leze mrtve . Kazu da su fasovale od klimatskih promjena i godine koja ide mjesec dana unaprijed?
Naglo zahlađenje i kiša, a to traje nekoliko dana. Nema insekata a lastavice se hrane u letu. Viđao sam ih u niskom letu iznad rijeke u kasnim satima kad sumrak prelazi u noć. Kad ima hrane ne lete tako kasno.

@emigrant - odgovorio ti Boderlica . Doktori su govorili da se i pored prelezane korone i ako se imaju antitela da se primi boca . Bogami ti si po meni tu isto ispao antivakser i verovao sarlatanima da se ne primi boca posle prelezane korone 👍
@MilanM - nisi ni procitao tekst . Nisam o tome pricao i njenim godinama nego kako je dobila koronu po njenoj prici . Evo paste pa procitaj ovde direkt i kazi mi svoje misljenje :
Kako sam se zarazila
– A otprilike i znam kako sam zakačila bolest. Preko puta moje kuće, tri metra od prozora je gimnazija, a ispod mog prozora dolaze deca za vreme velikog odmora. Moj prozor je dva metra iznad njihovih usta. Sve moje analize i epidomiološki podaci gde sam i kako mogla da zakačim virus govore mi da je to jedino objašnjenje.
Ma procitao sam taj deo ne zelim da komentarisem, ej deca stajala ispod prozora i dobila koronu.
Pazi, moja keva kada je bilo VS zove nas, mi kazemo evo u dvoristu smo sta ce radimo, supruga trudna sedimo, pijemo kafu.
kad je ona krenula nosite maske ovo se prenosi vazdusno a meni u glavi film Virus kada onaj majmun prenosi zarazu neku zaebanu pa su tipa 30g pre toga bacali bombu da sravnaju neko selo zbog virusa.
Reko ok, aj malo smiri se.
Dobio sam koronu 2021. iso na sluzbeni put 2 dana, prvo Novi sad, drugi dan Subotica, sa kolegom u kolima, imali neke obuke drzali u vecim prostorijama, verovatno je meni kolega preneo

Nazad
Vrh