sinisa1979
Član
Da li znate nekoga ko ima ovu knjigu i da je hoće prodati https://sasomange.rs/p/145514598/patologija-za-2-razred-veterinarske
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koje za decu?Takav sam manipulator da Vučko vapi za takvim.Pa što nisi ovu zadnju rečenicu odmah napisao pa bi sve bilo jasnije.Mnogo se onda uhvatilo i vakcinisalo. jer nije slušalo njega i njemu slične.
Mi se već 2 godine borimo sa sistemom zbog one za decu.
Evo ja cu da napisem . Raspali MMFNe bih da pišem naziv da ne bih forumu stvarao problema.Dobija se od godinu dana.Najpoznatija dečija koja je obavezna a niko neće da potpiše odgovornost.
Tad srećom nije bilo interneta i FB pa nismo bili ovako ,,obrazovani".@Zoran0230
Imam par pitanja za tebe koji si otprilike mojih godina.
Da li si ti dobio sve vakcine koje su bile obavezne tada?
Da li si mogao da odbiješ vakcinaciju?
Da li misliš da ta vakcina je pravila problem i navedi mi bar jedan slučaj za koji znaš da je posle davanja vakcine nastajao problem o kome sada pričaju?
Da li si ti imao u školi a da ne pričamo u razredu bilo kakav slučaj koji ukazuje na to da bi sada bio protivnik vakcine?
Da li misliš da su tada krili nešto od nas,odnosno sećaš li se nekih slučajeva autizma u tadašnje vreme?
I samo još imam pitanje za današnje roditelje,
Da li ste svesni odgovornosti da ne vakcinišete svoje dete vakcinama koje su dobile tolike generacije?
Da li ste spremni da preuzmete odgovornost za to što niste vskcinisali svoje dete od tih iskorenjenih bolesti?
Da li ste spremni da preuzmete odgovornost za smrt svog deteta zato što nije vakcinisano,a vi niste dozvolili da se vakciniše?
Pa jel dete stvarno bolesno ili izbegavate vakcinu?Može da se piše ali je preporuka da je bolje izokola pisati.Užasno su za mene ne bezobrazni,nego nema reči kako opisati gde se jedna sestra istresa na snajku i sina jer su prijavili da je dete bolesno i da ne može da primi.Kad ozdravi dođite.i tako u krug 2 godine.U školu ga moraju pustiti.