Chat 17

Ne koristim MalwareBytes, samo fabrički antivirus. Jedino prijavljuje .exe fajlove za aktivaciju i slično.

Sa 10kom zaboravi na čari torenta, ako hoćeš da ostaneš "bezbedan" na internetu.Microsfot udario "flag" čak i na torent klijente tipa QTorrent pa i download odmah istog odmah registruje kao malver i stavi ga u karantin.

Jedino rešenje da pogasiš sve za "bezbednost" pa tako da skidaš.
I ja koristim win10 x64...
Legalan, registrovan... :ROFLMAO:
Radi torrent pa sve zvoni....:D

Poslednja izmena:
Imao sam prilike da posjetim dva rudnika i termoelektrane kod nas, Stanare i Ugljevik
Stanari su sredjeni
Ugljevik je katastrofa na svim stranama
Vjerujem da bilo koji rudnik litijuma bude sredjen na nivou Stanara nece biti nikakva prijetnja za okolinu i ljude u odnosu na ono sto sad imamo u Ugljeviku.
Sretan je onaj cija noga tamo nije krocila...

Poslednja izmena:
Imao sam prilike da posjetim dva rudnika i termoelektrane kod nas, Stanare i Ugljevik
Stanari su sredjeni
Ugljevik je katastrofa na svim stranama
Vjerujem da bilo koji rudnik litijuma bude sredjen na nivou Stanara nece biti nikakva prijetnja za okolinu i ljude u odnosu na ono sto sad imamo u Ugljeviku.
Sretan je onaj cija noga tamo nije krocila...
Nemoj mnogo da pametujes sta se desava sa ove strane Drine . Ja sam bas navijao da se odradi hidro na reci Uni ali vi nemate mozga i ne zelite napredak RS . Verujem da si ti bio za taj projekat kao i za svaki budici projekat u RS na tu temu ? I naravno rudnik litijuma . Ima ga i kod vas .

А депоновање нуклаерног отпада на граници са хрватском. Или рудник угља у гатачком пољу, тим путем није пролазио...

Nemoj mnogo da pametujes sta se desava sa ove strane Drine . Ja sam bas navijao da se odradi hidro na reci Uni ali vi nemate mozga i ne zelite napredak RS . Verujem da si ti bio za taj projekat kao i za svaki budici projekat u RS na tu temu ? I naravno rudnik litijuma . Ima ga i kod vas .
Valjda znaš da oni vole Srbiju i žele dobro više nego mi rođeni u njoj.

Ne moze se porediti rudnik uglja i litijuma nikako...
Mozda samo u tome sto se kopa nesto...
Ostalo nema veze sa vezom
Baš tako ,ugalj se iskopa i nema dalje prerade.
Najveća opasnost od ovog litijymskog projekta je dalja prerada rude i jalovina posle prerade koja ostaje za vjeki vjekov na ovom terenu. A i sam rudnik na najvećem izdanu pijaće vode u Srbiji je sam po sebi genocidna ideja.

Jalovinu je moguce vratiti ponovo tamo odakle je iskopana . Mesa se sa cementom i vraca nazad . Mozda im je to u planu .

Nazad
Vrh