Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ако своју жену зовеш супругом... ако је зовеш жено моја а она тебе чо'еку мој... ето љубави до за сва времена... поготово кад наиђу она тешка...Mislis suprugu??
I ja koristim win10 x64...Sa 10kom zaboravi na čari torenta, ako hoćeš da ostaneš "bezbedan" na internetu.Microsfot udario "flag" čak i na torent klijente tipa QTorrent pa i download odmah istog odmah registruje kao malver i stavi ga u karantin.
Jedino rešenje da pogasiš sve za "bezbednost" pa tako da skidaš.
Nemoj mnogo da pametujes sta se desava sa ove strane Drine . Ja sam bas navijao da se odradi hidro na reci Uni ali vi nemate mozga i ne zelite napredak RS . Verujem da si ti bio za taj projekat kao i za svaki budici projekat u RS na tu temu ? I naravno rudnik litijuma . Ima ga i kod vas .Imao sam prilike da posjetim dva rudnika i termoelektrane kod nas, Stanare i Ugljevik
Stanari su sredjeni
Ugljevik je katastrofa na svim stranama
Vjerujem da bilo koji rudnik litijuma bude sredjen na nivou Stanara nece biti nikakva prijetnja za okolinu i ljude u odnosu na ono sto sad imamo u Ugljeviku.
Sretan je onaj cija noga tamo nije krocila...
Valjda znaš da oni vole Srbiju i žele dobro više nego mi rođeni u njoj.Nemoj mnogo da pametujes sta se desava sa ove strane Drine . Ja sam bas navijao da se odradi hidro na reci Uni ali vi nemate mozga i ne zelite napredak RS . Verujem da si ti bio za taj projekat kao i za svaki budici projekat u RS na tu temu ? I naravno rudnik litijuma . Ima ga i kod vas .
Baš tako ,ugalj se iskopa i nema dalje prerade.Ne moze se porediti rudnik uglja i litijuma nikako...
Mozda samo u tome sto se kopa nesto...
Ostalo nema veze sa vezom
Tvoju ljubav prema svom narodu je tesko dostici.Valjda znaš da oni vole Srbiju i žele dobro više nego mi rođeni u njoj.
Vaša ljubav je potvrđena ove godine u Ujedinjenim nacijama.Tvoju ljubav prema svom narodu je tesko dostici.