Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko to veli ?Тај не би смео на овакво време напоље ако је имао шлог.
Што "још увек"? Па има тек око годину и по дана када сам почео да га користим.Još uvek koristiš win7?
Znaci predlazes da se jure starije udovice sa 64+ i sa dobrom penzijom ? Onda vise kisa ni ne mora da padaKo to veli ?
Evo moj "šlogirani" komšija, zaplitao jezikom kad se vratio iz Banje sa oporavka, par ovih "lepih" prijatnih letnjih meseci ide u nadnicu, po 8-10 sati na otvoreno, na Sunce, šta mu se, pri takvim uslovima, može desiti takvom "šlogiranom"....
Žena ga vitla ko udavača venčanicu.......
'Oćeš mladu ženu, eto ti ga, m'rš na Sunce more !!!!!
Ja sam xp preskočio. Nikad mi se nije svidjao. Ko od bombona da je...WinXP unbeatable xd.
Mislis suprugu??Човек је човек и домаћин ако само своју жену има....
Sa 10kom zaboravi na čari torenta, ako hoćeš da ostaneš "bezbedan" na internetu.Microsfot udario "flag" čak i na torent klijente tipa QTorrent pa i download odmah istog odmah registruje kao malver i stavi ga u karantin.Што "још увек"? Па има тек око годину и по дана када сам почео да га користим.
Win10 Pro 64bit,legalan uredno aktiviran I ni jedan magnet link ne prolazi.Malwerbytes uredno briše QTorrent pri svakom skeniranju I onda sam digao ruke, pogotovo od kad sam imao problem u Nemačkoj da mi ugasili Globatel karticu, pa još zamalo i kaznu da platimNe znam koji W10 koristiš, ja torrentujem često i ne prijavljuje mi ništa kao malver.