Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probaj na rutrakeru , skidas sa torenta , gledaj onda FLAC to je najvisa kvaliteta koja se moze ripovati.Skidao prije gigabajte sa rutrakera.Проблем је ту са квалитетом звука. Није да тражим "lossless" звук, али барем да је прави .мп3 са 320 кбпс, а не да неки извор а-ла "Јутјуба" пакујем у тих 320 кбпс, када је он у нивоу 128-192 кбпс. То би било као да у криглу од литре сипам 0,33 - амбалажа јесте та, али је полупразна. А и у односу на скидање са "Јутјуба", биркање са некаквог претраживача каквог сам поменуо, је много удобније.
Radi to dobro, 10 tak godina koristim, procitas tamo kako se najlakse skidaju fajlovi , odnosno koji torrent najbolje radi , skines link za fajl koji ti treba na hard drajv , ucitas u torrent i skidas. A recimo na torrentu to nemozes naci u pretrazivacu od torrenta. Jedino se moras uclaniti na rutraker i da znas nesto ruskog.Хм.... може.
Јесте да није удобно коришћење као они претраживачи, али барем спорије или брже налазим шта ми треба. Сад ћемо да видимо имају ли "Старшип", Лори Либерман, Скот Мекензија....
Благодаримо на идеји!
Ma торент је нешто што користим за скидање практично од свих аудио и видео фајлова до свих тих текстуалних и фото формата, тако да ту ретко када може нешто да ме изненади. А руски, ако ми верујеш, знам помало.Radi to dobro, 10 tak godina koristim, procitas tamo kako se najlakse skidaju fajlovi , odnosno koji torrent najbolje radi , skines link za fajl koji ti treba na hard drajv , ucitas u torrent i skidas. A recimo na torrentu to nemozes naci u pretrazivacu od torrenta. Jedino se moras uclaniti na rutraker i da znas nesto ruskog.
Još uvek koristiš win7?Ma торент је нешто што користим за скидање практично од свих аудио и видео фајлова до свих тих текстуалних и фото формата, тако да ту ретко када може нешто да ме изненади. А руски, ако ми верујеш, знам помало.
Ovaj snimak me podseti .Ima li ovoj bolesti kraja...TikTok - Make Your Day
vm.tiktok.com
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Kako izgled ume da prevariПа како изгледа и прича. Да га видим на улици рекао би да је конобар, враћа се са посла