Sapatnik
Član
Урсула фор ден лаје, немица, тренутно на челу еу изјави да је европа победила 1945 године.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Surovo Momo . Neka budem teoreticar zavere ali bas je cudno malo da u par dana najaci zemljotres u istoriji pogodi Maroko pa onda ova kisurina u Libiji . Inace tamo je za 24 h palo skoro 500 litara sto kod njih to padne za 18 meseci . Znamo da se Africke zemlje trenutno opredeljuju na ciju ce stranu ( zapad ili istok ) . Samo zbog toga je malo cudnoTijela leže na ulicama, ovo je kao sudnji dan: Tko je kriv za tisuće mrtvih, Jugoslavija, oluja ili politika? - Dnevno.hr
Libijski grad Derna i dalje broji mrtve nakon razornih poplava koje su odnijele čitave četvrti, a u kojima su poginule tisuće ljudi. Naime, više od 5300 osoba umrlo je nakon što je pucanja brana donijelo razorne poplave u Dernu, zbog čega je najmanje 10 tisuća ljudi nestalo, s deseci tisuća su...www.dnevno.hr
Da, meni je uvreda kao što je bila uvreda i Tukididu kad je odrastao i shvatio koliko Herodot laže i izmišlja. Pošto su savremenici on ga je najbolje ocenio, kao lažova i falsifikatora. On je pre izumitelj istorije za ove savremene paraistoričare, istorije bez ikakvih dokaza i referenci. Ja ti i kažem da Herodot nije nikakav izvor, loša verzija Filipa Višnjića.Nijedan istoričar ti neće reći da je Herodot pouzdan izvor. Ali je prvi, začetnik pisane istorije. Isto kao da kažeš za Hipokrata da nije imao pojma. Po merilima današnje medicine da, ali je prvi i od njega je počelo da se napreduje i razvija.
Plutarh dolazi nekoliko vekova posle njega i ne ide da se poredi.
A tebi je uvreda za istoriju pomenuti čoveka koji ju je izmislio.
Ne iznosim svoje mišljenje nego mišljenje ozbiljnih istoričara, nemoj lagiti.Odeš na filozofski fakultet i očitaš lekciju profesorima da pričaju gluposti i nemaju pojma.
Herodot je prvi. Niko, ali niko se ne drži onoga šta je pisao. To je tvoje lično mišljenje koliko nekog ceniš, a koliko ne.
Pa zato što su ovi ostali bili glupi.......Ok, vidim da se mnogi smatraju poznavaocima istorije..
I mene interesuje da me prosvetle zašto su samo stari grci i rimljani bili pametni?
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Nisam ovde primetio poznavaoce istorije ali ću ti reći da ti niko ne može odgovoriti jer jednostavno nije tačno to što si ti napisao. Postojale su civilizacije na osnovu kojih su ostali učili, napredovali ili falsifikovali...Sumeri, Asirci, Vavilonci itd tako da niko ne misli da su samo Grci i Rimljani bili pametni, to samo teški laik može pomisliti...Pogledati Ep o Gilgamešu 2000 godina pre Grka...Bibliju, tj njenu genezu itd...Ok, vidim da se mnogi smatraju poznavaocima istorije..
I mene interesuje da me prosvetle zašto su samo stari grci i rimljani bili pametni?
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Nisu zaboravili samo im je slab marketing.......................
.......................
.......................
Zar je moguće da su u " novije vreme " svi naprsno zaboravili da CRTAJU ?!?
Baš bzvze.....