Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znači Tvrtko dobio ime tek po prvoj erekciji..... a kako se do tad zvao,MlitkoTako je Momo . Ima legenda o njemu ali ipak necu . Ispasce da ne cenim ljude iz istorije . Uglavnom prica je o lepoj cobanici i Tvrdku
Nisam hteo u detalje da ulazim . Cim se rodio stajao mu je pravo pa mu je zbog toga kum dao ime TvrdkoZnači Tvrtko dobio ime tek po prvoj erekciji..... a kako se do tad zvao,Mlitko
Normalno da me branis kad sam ok. I ti si , al povremeno .Hvala trudim se, ja sam te jedini branio onda kad si napustio forum a ti sad tako
Momo pre neki dan sam napisao da ko prica da je OK da je taj najludji od svihNormalno da me branis kad sam ok. I ti si , al povremeno .
Znači Tvrtko dobio ime tek po prvoj erekciji..... a kako se do tad zvao,Mlitko
DusanZnači Tvrtko dobio ime tek po prvoj erekciji..... a kako se do tad zvao,Mlitko
A ko kaze za sebe da je lud , sta je tek snjim?Momo pre neki dan sam napisao da ko prica da je OK da je taj najludji od svih
Veruj da je taj normalniji od ovih sto pricaju da su OK . Ja za sebe ne kazem da sam lud . Kazem samo da nisam normalanA ko kaze za sebe da je lud , sta je tek snjim?
Mislis vuku ka zapaduVuce malo ulevo
Svađale se dve žene, i ova jedna kaže drugoj ti si luda! Kaže ova njoj, jesam i imam na papiru da sam luda! A di je tebi papir da si ti normalna?A ko kaze za sebe da je lud , sta je tek snjim?
Ja sam preko vibera pozvao da se vratis ...Normalno da me branis kad sam ok. I ti si , al povremeno .
U Srbiji se tako pisalo , odnosno vlastela je tako pisala , a raja nije ni pisala . Ovde neznam dal se tako pisalo , ni vlastela , a raja mozda nije nikako ni pisala ni citala , nego samo pricali,slusali ,pjevali ,radili , spavali , jeli , j...li se , itdTo je prezime . Pravo srpsko prezime sto bi rekli pojedini " veliki " srbi . Steta sto nece ovo procitati jer sam i ja ignorisan od doticnog .
Samo da postavim kako se pisalo pre 1852 godine pa malo razmislite sta smo i ko smo .
Sta hoces da kazes ?U Srbiji se tako pisalo , odnosno vlastela je tako pisala , a raja nije ni pisala . Ovde neznam dal se tako pisalo , ni vlastela , a raja mozda nije nikako ni pisala ni citala , nego samo pricali,slusali ,pjevali ,radili , spavali , jeli , j...li se , itd
Da upravo to . Pisali su drugacije nego sto su,pricali , kuci i u komsilukuSta hoces da kazes ?
Da je vlastela pricala kako mi danas pricamo a pisali su drugacije ?
Mora da je obican narod znao bar ime svoje da napise . Ne svi naravno ali neki % . Obrati paznju kako je Karadjordjevic svoje prezime napisao .
Moze i to biti ali i dan danas ne pricaju svi srbi isto . Trebao je Karadzic da skokne do juga pa bi srpski jezik imao manje padezeDa upravo to . Pisali su drugacije nego sto su,pricali , kuci i u komsiluku