Paracinac88
Član
naravno da ima ali sam se nadovezao za SAD crkli dabogda i oni,oni jebu druge a njih bog kaznjava...
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U SAD je drugačiji zakon.Kod nas ako upotrebiš pištolj si kriv.Kod njih recimo privatni posed može da se brani oružjem bez sankcija.Kod nas je lopov zaštićen ko mali medved.u Americi svaka kuca ima oruzje dal legalno ili na crno,cist divlji zapad.... pa i mi smo rasli i gledali filmove sto za decu a sto i za odrasle pa nismo jurnuli da jebemo redom .. ovo ja osudjujem kao najvece zlo pocevsi od roditelje pa na kraju ovog necu ni da kazem dete,decko jer ovo je monstrum,sektas,ludak.
Onog ko je kriv, ko je prvi počeoKoga tu osuditi?? Razred ili pojedinca??
Upisaće se u drugu školu i tamo će biti faca, novi bos. I kakva vajda od cirkusa ? Nema vajde bez ooooozbiljne kazne na havnom mestu, da bude obeležen do kraja života, da nekom drugom ne bi palo na pamet. Ne mislim samo na ovakva dele, nego i mentalnog zlostavljanha i fizičkog pogotovoЈа би га моментално избацио из школе па нека се снимају и спрдају кући мами и тати. Најжалосније је што маса клинаца подржава јучерашњи масакр чак неки нашли инспирацију за нови злочин. Овај злочин мора бити настрожије кажњен да никоме више на памет не падне да помисли, а не уради овако нешто.
Onog ko je kriv, ko je prvi počeo
Ne daj Bože da je maltretirano tvoje dete ili još gore, da li bi se onda čudio za strgoću kazne ? Stavi se na mesto roditelja ubijene dece koja možda nisu bila kriva.Drale dal si realan, metak u čelo? Detetu od 13 godina? Jbt...
To da li su ili nisu skrivila mi ne znamo i ne možemo suditi. Kriv je onaj koji je prvi počeo i oni koji su na to žmuriliDečaka od 13 godina koji je ubio drugu decu,čak i mladju od njega.
Koja mu ništa nisu skrivila,osim u njegovoj izopačenoj razmaženoj glavi.
Ako je nenajavljeni kontrolni iživljavanje (ja to ne znam) onda je moj odgovor ,,da". Ne održavam ni jedan vid iživljavanja, pa ni onog ,,po zakonu". Na meni se iživljavala nastavica geografije jer moji roditelji nisu hteli da joj prodaju mleko po veleprodajnoj ceni (u mlekari) i to pre 45 godinaPa ispasce da je kriv nastavnik jer je zakazao nenajevljen kontrolni.
Не, није.Srbija je druga drzava na svijetu po broju vatrenog oruzja po stanovniku , iza SADa .