Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad neko tako mlad počini takvo zlo treba ozbiljno preispitati roditelje. Veoma ambiciozni roditelji često stvaraju nepodnošljiv pritisak na dijete a neko nemože to da izdrži već se slomi. Kad dođe do te tačke dva su izlaza. Ili počini samoubistvo ili osvetu.
To dijete nije još ni stupilo u život. Pitanje je ko ga je doveo do sloma?
Krivi su roditelji. Htjeli su napraviti ponos od svog djeteta pa su mu oduzeli djetinjstvo.

То дете је масовни убица који је уживао у убиствима и којем је жао што није побио све које је планирао.

Jeste Jovo, u pravu si.
Samo da konstatujemo ovo - vi želite da u zakonu stoji tačka da se metkom u čelo okonča život tog dečaka od 13 godina?

ja bih pre roditeljima to uradio,on je zavrsio sa zivotom svojim... treba kao u Japanu ili Koreji metak u celo ali taj metak placa porodica... ovo je zlo nevidjeno,neopravdavam ni jedan postupak njegov niti njegovog oca koji ga ucio da barata oruzjem... to sve razmazeno puno para a deca se puste.. svi mi imamo decu pa udjemo u njihovu sobu pogledam sta radi nadzor imam preko telefona sve sto hoce da skine ili pogleda ja moram da mu odobrim...

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Nije zavrsio, po ovom zakonu sad mu ne mogu nista.
Moze da provede neko vreme u odredjenoj ustanovi zatvorenog tipa ali mislim da i od toga nema nista dok ne napuni 14 god ili da promenu zakon o toj krivicnoj odgovornosti na 12 god, vidim da pricaju o tome.
Ja bih matorom zavrtao jaja, osposobljavao si klinca koji nema jos uvek pojma o zivotu ni moc rasudjivanja da rukuje vatrenim oruzjem...
Sta si ocekivao nego da dohvati pistolj i krene da senluci okolo.
Kako cujem mali je itekako osposobljen bio, cuvaru pucao u celo.
Ja bih ga Rusima isporucio i u Bahmut na liniju fronta pravo.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

poznati radiolog,stizu kletve i sto narod kune kad dodje a oni vide njih sve kroz pare auuuuuuu.... covek umire a oni traze lovu

Sve je to tako, I svako ima pravo na svoje misljenje. Samo niiko nije jos spomenuo u predhodnim postovima, najvece zlo zla, zadrugu,pink ,hepi, njihove voditelje. Noc vestica I tako dalje. Koje Niko nije izasao da osudi,od patrijarha pa nadalje. A sad svi izjavljuju saucesca I pametni. O paradi da nepricamo ,i o premijerki.rki

Drale dal si realan, metak u čelo? Detetu od 13 godina? Jbt...
То дете ће за кратко време опет бити на улици и опет ће ићи у школу. Да ли би волео да иде у разред са твојим дететом, унуком и седи са њиме у клупи? Веруј ми код таквог детета не постоји рехабилитација он је за себе рекао да је психопата и остаће док год овом земљом хода. Шта мислиш како је оним родитељима што су децу испратили у школу, а враћају их у сандуку? Отац сам четворо деце од јуче немам мира чим прочитам вести или почнемо причу о јучерашњем догађају не буде ми добро.

Tog iz ilegalnog posle svih sranja koja su nas zadesile ima koliko hoćeš.Ako mi bude trebalo tačno znam gde bih tražio.Nisam nikad ni tražio da imam legalno,da plaćam porez i da mi stoji.

u Americi svaka kuca ima oruzje dal legalno ili na crno,cist divlji zapad.... pa i mi smo rasli i gledali filmove sto za decu a sto i za odrasle pa nismo jurnuli da jebemo redom .. ovo ja osudjujem kao najvece zlo pocevsi od roditelje pa na kraju ovog necu ni da kazem dete,decko jer ovo je monstrum,sektas,ludak.

Jesi siguran da nema ni blizu kao u Americi ?
Treba vidjeti statistiku , mozda se zacude neki . A i Amerika nije neki primjer za ovo , jer bas se tamo cesto i desavaju ovakve stvari , Rusiji ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh