markojx
Član
Jesam samo ne znam da li cu uspeti kao on da vaspitam svoju decuJesi li i ti sad kao sto je bio tvoj otac?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesam samo ne znam da li cu uspeti kao on da vaspitam svoju decuJesi li i ti sad kao sto je bio tvoj otac?
Ne pušiš,ne piješ,uredno obrijanJesam samo ne znam da li cu uspeti kao on da vaspitam svoju decu
Vidiš da ovi mlađi stalno spominju komšinicu a mi stariji ti ne stajemo na muku.Oni ne znaju što mi znamo.Kućno vaspitanje i porodica nosi 60% ostalo otpada na društvo, školu, ulicu PINK...
Kako si se ti ozenioNikad zapalio ni probao duvan, alkohol samo probao odnosno kad moram da nazdravim, brijanje se malo provlacim dva puta nedeljno, kosu da pustim i stavim brnjicu na nos ili uvo a u brate ni da pomislim, u kafanu kafic samo kad je neko slavlje i dan danas ali zbog takvog ponašanja cesto puta izrugivan ismevan.Bio mi drugar radi u Gebiu zajedno zavrsili veterinu setio se posle 20 godina da ja jedini nisam bezao sa casova cesto puta me ismevali ja se zapitam kakvo je to herojstvo pobeci ko **greška valjda treba biti junak i ostati i kad je dobro i kad je lose. Jedina kazna parkirao se na stajalište za autobus i saobracajac ceka ja pridjem, ciji auto reko moj da pisem kaznu reko pisi kaze moze i dogovor ma jok pisi kaznu pogrešio sam nema izvlacenje platio i nikad vise ponovio istu gresku.
Koga tu osuditi?? Razred ili pojedinca??Pricam juce sa cerkom i 2 drugarice . Kazu bio prosle godine klinac u drugom odjeljenju najbolji djak , isao po takmicenjima , miran povucen , svi ga hvalili , kao Bane iz Djoletove pjesme. Nikad opsovao nije . I jednom djeca zakuvala sa nekim nastavnikom , nesto kao bio kontrolni nenajavljeni , pa nesto prigovarali , a on reko sad ce biti jos jedan kontrolni i sledeci cas .
Onda se svi dogovore da ne dodju na cas . Ovaj jedini ne pristaje , tu nesto mu govorili i on se prodere , "sve cu vas pobiti majku vam glupu ..."
Neko kasnije reko razrednoj , ona odmahnula samo.
Zanimljivo
Ја би га моментално избацио из школе па нека се снимају и спрдају кући мами и тати. Најжалосније је што маса клинаца подржава јучерашњи масакр чак неки нашли инспирацију за нови злочин. Овај злочин мора бити настрожије кажњен да никоме више на памет не падне да помисли, а не уради овако нешто.A evo i sada klinac se sprda plastičnim pištoljem. Nema normalne dečije šale već mora ići u ekstrem