Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikad zapalio ni probao duvan, alkohol samo probao odnosno kad moram da nazdravim, brijanje se malo provlacim dva puta nedeljno, kosu da pustim i stavim brnjicu na nos ili uvo a u brate ni da pomislim, u kafanu kafic samo kad je neko slavlje i dan danas ali zbog takvog ponašanja cesto puta izrugivan ismevan.Bio mi drugar radi u Gebiu zajedno zavrsili veterinu setio se posle 20 godina da ja jedini nisam bezao sa casova cesto puta me ismevali ja se zapitam kakvo je to herojstvo pobeci ko **greška valjda treba biti junak i ostati i kad je dobro i kad je lose. Jedina kazna parkirao se na stajalište za autobus i saobracajac ceka ja pridjem, ciji auto reko moj da pisem kaznu reko pisi kaze moze i dogovor ma jok pisi kaznu pogrešio sam nema izvlacenje platio i nikad vise ponovio istu gresku.

U drugačijim uslovima ti živiš u odnosu na tvog dedu,oca a tako će i tvoja deca živeti u nekim njihovim uslovima koji su tebi nepojmljivi.To se nekada zvalo sukob generacija.Pre su po par familija živeli u kući i trpeli jedni druge a danas je to nemoguća misija.Svako vreme nosi svoje breme.A o zapadnim izrazima da i ne pričamo.Ako ih ti kao stariji ne znaš-ti si zaostao,debil,retardiran....

Nikad zapalio ni probao duvan, alkohol samo probao odnosno kad moram da nazdravim, brijanje se malo provlacim dva puta nedeljno, kosu da pustim i stavim brnjicu na nos ili uvo a u brate ni da pomislim, u kafanu kafic samo kad je neko slavlje i dan danas ali zbog takvog ponašanja cesto puta izrugivan ismevan.Bio mi drugar radi u Gebiu zajedno zavrsili veterinu setio se posle 20 godina da ja jedini nisam bezao sa casova cesto puta me ismevali ja se zapitam kakvo je to herojstvo pobeci ko **greška valjda treba biti junak i ostati i kad je dobro i kad je lose. Jedina kazna parkirao se na stajalište za autobus i saobracajac ceka ja pridjem, ciji auto reko moj da pisem kaznu reko pisi kaze moze i dogovor ma jok pisi kaznu pogrešio sam nema izvlacenje platio i nikad vise ponovio istu gresku.
Kako si se ti ozenio 😀😀😀

Sjeti se sta je jednom Bil Gejts rekao djeci kad je drzao neko predavanje u skoli . Nemojte nikad zezati strebere , velika je sansa da vam jednoh dana budu direktor ili sef. :haha:

Internet i igrice sigurno nisu krivi zbog ovoga, pa i mi smo imali net i igrali igrice sa oruzijem pa nismo nikada pucali po nekom.

Roditelji, drustvo i drzava su omanuli. Decak je sve isplanirao, nije sigurno tek tako da mu padne na pamet tako nesto i bez razloga.
Verovatno je bio maltretiran, sad sto je psiho to je za duboku analizu.
I ranije je bilo maltretiranja ali niko nije potezao oruzije i ubijao zbog toga.

Suština je da nema kazne. Nema odgovornosti. Nema ogranicenja. Daj sve i daj maksimalno. Sve je lepo kad je umereno ali toga nema sada. Ekstremi su pozeljni, uzdrzani su ismevani.
Daj sto vise sati bez adekvatne plate.
Daj sto vise golotinje.
Daj da jurimo sto vise.
Daj droge sto vise.
Daj sto duze da se "zabavljamo" je*o porodicu.
Daj sto vise da krademo.
Daj sto vise da se iscudjavamo i sablaznjavamo nad tudjom mukom.
Daj sto nize sa padnemo ispod granice morala.
I tako u nedogled.
Sutra nam je svakako propalo. Pojeli skakavci penzije i plate i buducnost. Zašto uopšte da se trudimo kada to očigledno ne vodi ničemu. Planeta propada, "svi će dizginemo u vodu brate minli". Nemoj slučajno neko da nas podseti na granice jer onda nema ograničenja - metak u čelo! Šta ti meni imaš da kažeš šta ne može - znaš ti ko sam ja?

E onda kada to eskalira kao sada što se desilo onda se svi čudimo i iščuđavamo "pa kako to?". Prsti se upiru svuda naokolo ali nikada u sebe. Država duradi nešto jer početi od sebe je nemoguće a i ako nam neko kaže suprotno, zna se, metal, šipka ili šaka u čelo jer mi smo posebni i jedinstveni.
Sutra nam daj sendvič i 2000din i eto glasa i crnom đavlu. Daj meni danas, sutra ko je*e sutra.

Pricam juce sa cerkom i 2 drugarice . Kazu bio prosle godine klinac u drugom odjeljenju najbolji djak , isao po takmicenjima , miran povucen , svi ga hvalili , kao Bane iz Djoletove pjesme. Nikad opsovao nije . I jednom djeca zakuvala sa nekim nastavnikom , nesto kao bio kontrolni nenajavljeni , pa nesto prigovarali , a on reko sad ce biti jos jedan kontrolni i sledeci cas .
Onda se svi dogovore da ne dodju na cas . Ovaj jedini ne pristaje , tu nesto mu govorili i on se prodere , "sve cu vas pobiti majku vam glupu ..."
Neko kasnije reko razrednoj , ona odmahnula samo.
Zanimljivo
Koga tu osuditi?? Razred ili pojedinca??

A evo i sada klinac se sprda plastičnim pištoljem. Nema normalne dečije šale već mora ići u ekstrem
Ја би га моментално избацио из школе па нека се снимају и спрдају кући мами и тати. Најжалосније је што маса клинаца подржава јучерашњи масакр чак неки нашли инспирацију за нови злочин. Овај злочин мора бити настрожије кажњен да никоме више на памет не падне да помисли, а не уради овако нешто.

Za ovakav zlocin u tom uzrastu na zalost nema zestoke kazne. Vec ovih dana ako se ispostavi da je mentalno i psihicki zdrav bice pusten kuci. Sve i da ga kazne dozivotnom robijom, sto se sigurno ne moze i nece desiti, to nece ublaziti bol ljudima koji su decu izgubili. Zivoti su im osakaceni, za neke ce zivot stati.

На жалост такав нам је закон који под хитно треба мењати и тражити смртну казну. Овај клинац кад порасте ће бити темпирана бомба, он у опште кажу нема трунке кајања због злочина које је починио. Ту само метак у чело помаже.

Nema od njega nista. Sta ga sada mrcvariti i izivljavati se nad monatrumom? Kao i on sto se izivljavao pa dokazivao ciji je k*rac vec. Koja je sad tu razlika? Sta sad, da mu drzava pokaze " znas ti ko sam ja!"? I on je pokazao tim nastradalima "znaš ti ko sam ja". Stradale neće nijedno merenje k*rca vratiti. To je 8-9 uništenih miliona mogućnosti. To je 8-9 uništenih porodica. Uništenih osmeha i radosti. Od prvog pozitivnog testa na trudnoću, prve reči ili prvog koraka pa sve do sada.
Šta je dokazao monstrum mali? Da može da gospodari životom?
Šta će država sada dokazati?
Da može da gospodari životom i da može da bude nedosledna svojim zakonima pa ih menja kako nekima odgovara?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh