Posle moje poruke ucatili se zapadnjaci

. A da oni jos spavaju . Tek tamo oko podneva postaju aktivni . I samo zelim reci ovo da ne smemo ucitati pred njima . To im je i cilj i sada vide priliku da nas ucutkaju jer je Srbija na kolenima .
Tako je druže Banat013,u pravu si sve,kreni u napad.
Juriš drugovi

Pa Srbija je na kolenima zbog glupana teških,koji ispred prodavnice bistre politiku a nisu bili ni u Moskvi ni u Stokholmu nikad.Niti proveli tamo par meseci,o Tadžikistanu i da ne pričam. Ne volim ni Ameriku ni Rusiju,tačnije volim više Rusiju ali to ne znači da sam glup i da ne znam realnost.
Moji su se davno vratili iz te amerike kao dobrovoljci,još pre skoro 110 godina,zbog Srbije,i doneli kući Karadjordjeve zvezde i albanske spomenice.Popeli se na Kajmakčalan.
Ali to ne znači da ja danas treba da budem glup i odbijam realnost,život u Skandinaviji i još nekim zemljama zapadne Evrope je dvadeset puta bolji nego u Turkenistanu,Indiji,Kini,Koreji i tako.To je realnost i zato svi naši najobrazovaniji ljudi a i radnici idu tamo.
Naravno da nije lako da neko ode sada sa 50 godina i odjednom živi kao lord.Ali oni koji su otišli ranije i rade kao profesori,inženjeri pa i radnici gradske čistoće sa kojima sam proveo u Švedskoj neko vreme žive mnogo bolje nego da iste poslove rade ovde.Stadioni su popunjeni lepo,imaju u svakom mestu lepe hale, pozorišta,bioskope.
Noćni život nije kao kod nas i uopšte na celom Balkanu jer je provod ovde uvek bolji i ljudi su društveniji dok su tamo hladniji,i to je sve tačno.
Probaj tamo da podmitiš policajca kad napraviš prekršaj,ja sam probao.
I zato živela SRBIJA i da napravimo ovde što bolje uslove za život.
A ko hoće da živi film "Tri karte za Holivud",neka ide ispred prodavnice da čuje šta će Putin i Bajden uraditi,tu će dobiti tačnu informaciju.