Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je rak rana vecine zemalja u svetu . Tuzilastvo kroji kapu a posto su drzava u drzavi rade sta hoce ( kod nas njih drzi USA ) . Pa tako recimo dodjem ja na vlast i pokrenem svasta ali tuzilastvo me minira i ne dozvoljava nikakve promene . Zapamti sudije su jos i dobre jer sude po zakonu i spremljenim dokazima . E te dokaze tuziteljstvo unistava i razaraju ceo sistem . Zato dok na protestima ne bude prvi uslov smena drzavne tuziteljke i dovodjenje tuziteljke kao u Rumuniji onomad tu nikakvih promena nema .Da al ti ne kukas na pravosudje nego na kapitaliste.
Voleo bi ja da se pojave neki komunisti pa da prodrmaju malo Miskovica, Matijevica Al dahru ili vlasteline iz moje okoline.Toliko o komunistima i dobroti kod njih..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Kako mijesam ? Pa jel mozda Staljin dao da se kazni , pohapsi , zustavi taj nkvd ?
Osim na kraju sto mu promijenio skracenicu kad je vec pobijeno , zatvoreno i raseljeno milioni brace neistomisljenika ?
Koji post??Tipično komunističko ispiranje mozga.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Мислиш би да би велики лоше прошли...па не баш... увек пострадају они много мањи а добри су домаћини и стицали су радом. За нераднике и они су кулаци...Voleo bi ja da se pojave neki komunisti pa da prodrmaju malo Miskovica, Matijevica Al dahru ili vlasteline iz moje okoline.
Za komunizam to nije ni bitno.Država ,komunistička Yu je težila kolektivitetu i od gro oduzete zemlje su stvarani kombinati....nešto je dato i doseljenicima iz visoke Bosne i Like.Ugl,komunizam je donio kolektivitet i zajedništvo koje je u velikoj mjeri pokazalo dosta svojih manjakovosti i propalo kao što bi propalo i novo zajedništvo koje propagira Damjanović i ekipaA Mislis da su oni gore navedeni stekli radom?? Postenim radom??