Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uskoro punim 38 godina . I zato sto nisam ziveo u tim vremenima , mislim da sam najmerodavnijiZnam za tebe, mi smo generacija, pisao sam članu Banat13
Probao sam i sam . Jedno vreme sam se bavio i politikom i pobegao sam . Nisu tu zdrava posla i lako se videlo ko napreduje gore . Onaj koji cuti i slusa nadredjenog a onaj koji pametuje se koristi . Ali sam ponosan jer sam bio kandidat za odbornika u svojoj opstini u Bg. Imao sam treci rezultat od 82 izborne jedinice . A radio sam po svom i nisam slusao nadredjene . Na kraju sam dobio mesto sekretara mesne zajednice . Ali hlava im i na tome . Fine su bile tih cetiri godine . Posle vise nisam hteo da se kandidujem . Dosao u selo i pronasao neki normalniji zivot . Onaj ko nije ziveo u velikom gradu ovaj moj postupak tesko shvata .Pa predloži ga i bori se za njega.
Nemoguće da za 38 godina neznaš za čoveka koji ispunjava te kriterijume.
Ili je udobnije čekati da ti to neko uradi za tebe.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Staljin je skolski ekstremni primjer totalitarizma ,Hitler,Musolini ,oni su na naslovnoj strani. Bog , ako postoji , nije sebi uzeo za pravo da ubija narod ako drugacije misli ,govori,izgleda , a on , oni,jeste,.Често се овде говори о тоталитарним друштвима. А шта је то? Друштво које не дозвољава неред па је онима којима то није у интересу прогласе за тоталитарно.
Па и СССР под бољшевицима је био друштво где су се оствариле „разне слободе“ али растурала породица. Онда их је Стаљин довео у ред. А Стаљин је био диктатор, јел да? Нпр пешкире је средио законом (не можеш јавно да идеш по улицама голог д.пета или спопадаш туђу децу). То је бато тоталитарни потез...може да се добије дугогодишња робија ако јавно шириш неморал.
А сада су то грађанске слободе...и демократија, наравно...
Mislis ko je Milos Jovanovic ?А да ли може појашњење за нас са јефтинијим улазницама? Од свега разумем снс.
Ко је деран?