Одакле ти ово питање (ако је за мене)? Па пре око сат времна сам написао (посредно) да није капиталиста могао постати за 3 деценије...Наравно, може и то: пљачком или трговином наркотицима и тако то...А они горе јесу постали капиталисти пљачком народне имовине. Ако то није тачно, требало би да докажу одакле има новац (само да не буде од тетке из Канада) и како су из система који није имао јаку приватну подлогу дошли до новца да откупе народну имовину.A Mislis da su oni gore navedeni stekli radom?? Postenim radom??
Зато нико и не улази у проверу порекла капитал или новца а све остало је такоше тајна (где су регистроване фирме, ко су стварни власницу итд).
Za komunizam to nije ni bitno.Država ,komunistička Yu je težila kolektivitetu i od gro oduzete zemlje su stvarani kombinati....nešto je dato i doseljenicima iz visoke Bosne i Like.Ugl,komunizam je donio kolektivitet i zajedništvo koje je u velikoj mjeri pokazalo dosta svojih manjakovosti i propalo kao što bi propalo i novo zajedništvo koje propagira Damjanović i ekipa
Можемо ли и ми који то не знамо да сазнамо које то ново заједништво пропагира Дамјановић...и екипа наравно...мани је то промакло па ако ти није тешко дај податке линк или текст (тих пар минута које си покушао да пратиш али си то приметио).
Или је причам ти причу „зато што ја тако мислим“...