Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ено има на нова с колумна, нова влада је изабрана. Пуно нових лица, погледајте изненадићете се.

Ено има на нова с колумна, нова влада је изабрана. Пуно нових лица, погледајте изненадићете се.
Kako mu ti mediji samo dizu onu stvar . Bukvalno mislim da ne bi ovoliko trajali da nije bilo tih medija . Lepo je jednom neko rekao da ga treba potpuno ignorisati i ne izgovoravati njegovo ime . Onda bi ovaj poludeo .
P.S. ja mislim da se on bukvalno ne pita nista . Lobiji vode ovu drzavu a prikazuju kako AV kao nesto odlucuje i kako je mnogo vazan faktor u zemlji .

ko zeli da pogleda ima insajder emisija 3 dela na ytubu o rudniku bor,ko je doveo kanadjane itd
koji resor,koji ministar,ko je direktor rtb bora u to vreme(cija je stranka bio 90tih,pa 2000tih,pa 2008 pa na kraju 2013 godine ciji je i danas clan)

Луле жути лопови то су ти школовани лопови у мојој породици смо радили ја и отац обадвојица смо добили отказ за време жутих лопова Можеш да замислиш какав је осећај мог оца коме су фалиле три године до пензије и цео живот је провео у тој фирми ја сам био млад и нисам се толико сикиро мене и још 340 људи су отпустили ови што су купили ФИДЕЛИНКУ да видиш очај тих људи што су цео живот радили у фирми да запамтио сам тај очај мојих колега за цео живот Мрзим жуте лопове можда овде нема правде али се надам да ће им Петар свима судити по делима

Oni su bili žuti a kakvi su ovi.Uporedite samo cene koje su vezane za poljoprivredu,za vreme žutih i ovih.Uvek od goreg ima gore.Na žalost.Tadić se bar ponašao kao predsednik ako ništa drugo.Ne volim ni jedne,da me neko pogrešno ne shvati.

Зоране ја сам сељак ја кад мрзим ја мрзим до краја не одустајем до истраге ја имоји пријатељи смо гласали за николића не што смо га ценили него да лопови иду у затвор

Зоране ја сам сељак ја кад мрзим ја мрзим до краја не одустајем до истраге ја имоји пријатељи смо гласали за николића не што смо га ценили него да лопови иду у затвор
Ja nikada nisam glasao niti mislio da glasam za Radikale jer je i pticama na grani bilo jasno da su produžena ruka SPS i sad ima da nas jašu do sudnjeg dana.Nije Šešelj ono što mnogi misle.A to,što su se kao podelili je više nego providno.

Za vreme zutih nije bilo pederbala . Zato su i bivsi jer nisu prigrabili svaki lobi .
@zoki - lepo si rekao . Neka se uporede sve cene pre 10 godina i sada i videce se da rekordna prosecna zarada je na istome . Jedino stvarno ima vise puteva , bolnica ali isto tako smo 20 milijardi vise zaduzeniji .

@PasceKisa Koje godine ste dobili otkaz?

@Banat013 pa nije bilo kako kazes peder bala(mada bilo je 2010godine ako si zaboravio) jer ciji su huligani,cim je ovaj zaseo ponovo na vlast eto gej parade svake godine od 12te-do prosle 21e(sto se mene tice neka setaju),nemas ni protesta,razbijanja beograda itd itd,malo samo treba razmisliti nije to tesko...sad sa tema kosova,nema struje,nafte ovo ono najveci problem sto se ovi setaju,ma aj malo mucnite glavom

Da ali do sada nije bilo u ovom obimu parade . Dolaze svi vidjeni EU borbi za ljudska prava a ovo sto treba da se desi za 2 nedelje neko iz drzave je dogovorio jos 2018 godine .

Pa njima odgovara da Kosovo bude vecita tema,a stvar odavno jasna.Ali je dobro da tema stoji u fioci kad zatreba.

A to sto nema struje,treba neko da pita kako to Srbija od jednom zavisi od uvoza struje I ko je uspeo da nas dovede u takvu situaciju.

Mozda bi neko trebao i da pita kakve su platise ti strani investitori koji su digli privredu iz pepela.Jer sta drzavu briga ko koliko potrosili ako uredno plati,dakle pare se vrte unutar energetskog sistema i gde je problem.Mozda zato sto ne placaju nista pod milim Bogom,samo da dodju :D

Voli Brnabicka da se vadi na perfect storm,al mucena ne zna da je dovoljno da jedna karika u tom lancu bude na zdravim nogama I nema perfect storma,ovako puca po savovima.

Ne kapiram sta zelis da pokazes kacenjem ovog videa ? Mogu ja isto da ti okacim snimke sa strava parada po svetu i sta ce se time dobiti ?

ne moze od jednom da potpise kosovo i da to resi jer bi narod ipak digao glas i bio smenjen monentalno
bilo je ono
ne dam gazivode dao
ne dam sudstvo dao
ne dam pozivni broj dao
ne dam institucije dao
sad im dao i trepcu
necu u vladu sa siptarima usao i tamo sedi i dalje
sve mora polako,odgovara i evropi a i ovom posebno da laze,mulja i krade

pa problem sto u srbiji zive ovi a parade strava u evropi zive tamo,ovi nasi ovde nemaju iq veci od 30 a glasaju za ovog
i nemoj porediti evro prajd,gej parade i one bolestine gde idu goli itd sto se desava u americi

pa problem sto u srbiji zive ovi a parade strava u evropi zive tamo,ovi nasi ovde nemaju iq veci od 30 a glasaju za ovog
i nemoj porediti evro prajd,gej parade i one bolestine gde idu goli itd sto se desava u americi
A ovde ce se prosetati u odelima sa kravatom 🤣
Prvi post 99,99% tacan .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh