Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vec borba prestala, na tv ve pricaju da ce biti restrikcija

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Pa nasli resenje,poklopljene serpe kad se kuva I da se ne zaviruje u rernu :D

A sa druge strane kad hoces solarne panele I da postanes potrosac/proizvodjac mecku da rodis dok ispunis uslove lopovskog EPS-a.Drzava stimulise sa 0 din.A vec tu moze ozbiljno da se rastereti sistem.

Mada I treba malo da bude hladno I da nema struje pa da vidi ovaj sludjen narod koga drzi na vlasti svojim glasovima.

Komšo, grešiš. Nije to ko ih .ebe, jeste da će njima biti loše ali i svi ostali što nisu glasali za njih takođe na.ebaše.

pisao sam da su nam izbori u aprilu bila poslednja slamka spasa za sve ne samo poljoprivredu,evo 5 meseci posle mi nemamo jos ni vladu
bruto drustveni proizvod srbije
BDP 7milijardi $ 2000godina posle gle cuda vuciceve vlasti
BDP 43 milijarde $ 2012 godina-uvecan 6 puta
BDP 64 milijarde $ 2022 godina,jedva da je 50% uvecan gle cuda posle vuciceve vlasti

opet su sve unistili mada kako cemo se sad oporaviti veliko je pitanje

Oporavak ce biti lak kada pukne sistem vise niko nece biti zaduzen . Onda donoseno zakon da niko ko ima prebivaliste u Srbiji ne moze da se bavi politikom . Dodju lepo Japanci i rade posao a u sudstvo dodju Severnokoreanci i krece prosperitet 🤔

lako se saliti
pa kinezima je vec dao rudnike ali ludak se jos hvali da je dogovorio da cemo mi imati najmanju mogucu cenu da kupimo -nase zlato- koje iskopaju kinezi,pazi budale
za 6 meseci ove godine dve kineske firme su iskopale 98 000t bakra i 122 000unci zlata u boru
cukaru-peki kopa kao lud

a mi im dali najnizu rudnu rentu,zakoni o zagadjenju ne vaze tj nema ih,porez na ekstra profit nema,slobodan izvoz onog sto iskopaju

Па зар није то брдо чукару продала канадска фирма за милијарду ипо долара кинезима а ми продали цео бор за 400 милиона цео борски комплекс

Sada je istekao i rok od tri godine koliko su bili u obavezi da drže naše radnike, pa su počeli polako naše ljude menjati sa svojim kinezima. Inače njihovi radnici/kinezi su postavili barake za stanovanje na jalovini, i kad vidiš takav prizor čisto da se tih ludih kineza odmah uplašiš.
Mislim da se nama ne piše dobro ako nam kinezi ovde masovnije nagrnu.
Šiptari će nam biti minoran problem u odnosu šta ovi mogu da nam urade..

извињавам се продали су канађани кинезима за 1.2 милијарде долара али су та права канађанима дали још они жути лопови а не ови лопови

То је она предходна власт. Сад што су били чланови свих влада и власти тако се заломило.

Prethodna nije dobro radila ali zato ova je vrh do sledece promene .
Antic razbucao EPS u delice . Niko ga ne spominje . Ali kapiram da je i ovima glavnima to odgovaralo . Verovatno su dobijali pohvale sa zapada

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh