Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
drsole znaci ako su obavezne maske onda se nista ne odrzava a kad nisu a korone i dalje ima onda je ok
pa ima 5 komentara koronasa ispod videa,veliki uzorak
znaci ti bi zbog korone da ukines prajd koliko sam skontao
Snimak koji si okačio je bio u vreme korone.Ako sam dobro pročitao i shvatio.

drzavni sekretar SAD
svet se bavi sa nama zbog gluposti
Шта се штрецају западни узгуољуби чим газде мрдну репом...Па нека се бави. Само што је то мешање у унутрашње ствари једне државе (што би оно рекли: шта њега боли патка о нашим „мањинама које се трпају у буљу“). Он се бави а нешто се мислим ко га ј..е.

drsole znaci ako su obavezne maske onda se nista ne odrzava a kad nisu a korone i dalje ima onda je ok
pa ima 5 komentara koronasa ispod videa,veliki uzorak
znaci ti bi zbog korone da ukines prajd koliko sam skontao
Не ради се о обавезним маскама него су тада биле одређене „мере“ на снази па су подразумевале број окупљених на јавном простору и „социјалну дистанцу“. Осврнуо сам се на твој узгузољубни коментар: шта је ту хаос. Па ту је хаос јер се не поштују прописане мере...и ништа више. Значи мере не важе са пешкире а обичне грађане трпају у собе, без права да прошетају.

А твоје питање "znaci ti bi zbog korone da ukines prajd koliko sam skontao" (на основу којег желиш да градиш неке конструкције) је „збогом памети“. Како си то сконтао, 'леба ти?

ПС

Иначе сам нагласио број прегледа и коментара због силне масе за које се ти усхићено надаш да су фурунџије, а има само толицко прегледа... а можда је силна маса само изашла да изрази неслагање са мерама корона фашиста...и ништа више. Ако ти волиш фурунџије, не мора да значе да их сви воле...стварно, што си толико навалио да се одржи то њесра...ниси ваљда?:oops:...ма не могу да верујем...:haha:

Ma imam ja drugara iz osnovne škole celo selo se čudilo i zgrazavalo kad se jednom javno pojavio na tv i izjavio da je gej . Niko mu se nije hteo da javi na ulici bez obzira on je moj školski drug svaki put se javim popričamo bez obzira na sve on je dobricina i legenda za razliku od pravi pedercina

ovo je evro prajd-nije obican,da je obican mogao si otici prosetati kao i ponavljam svake godine od kad je ovaj na vlasti do sada
sad se stvara navodna frka
pa imas onog sns bizona djukanovica sto svaki dan gostuje po kanalima i idiot kaze neka odrze tj probaju da ga odrze u varsavi,katolickoj tvrdo-post komunistickoj zemlji i dan danas a pazi kad je vec bio i to bas ovaj kako ga zovu evroprajd 2010 godine u glavnom gradu poljske

pregledi na ytubu zavise od pratilaca a ne od videa posebno koji traje vise od 10min
al dobro naucices i to
a ovo zapadni pa jedine budale na balkanu smo ostali mi,bosanci i crnogorci sto nismo tamo gde pripadamo vec smo tu gde smo al bitno da propadamo a zapad nas navodno unistava...ponekad se zapitam da su one i vece budale sto nas vec ne ostave da se sami unistimo i u pm

ima tema o kovidu nije uopste to bila prvobitna tema cak ni ovaj prajd ali vidim da ljudi ne razmisljaju svojiim glavama pa reko da objasnim

ovo je evro prajd-nije obican,da je obican mogao si otici prosetati kao i ponavljam svake godine od kad je ovaj na vlasti do sada
sad se stvara navodna frka
pa imas onog sns bizona djukanovica sto svaki dan gostuje po kanalima i idiot kaze neka odrze tj probaju da ga odrze u varsavi,katolickoj tvrdo-post komunistickoj zemlji i dan danas a pazi kad je vec bio i to bas ovaj kako ga zovu evroprajd 2010 godine u glavnom gradu poljske

pregledi na ytubu zavise od pratilaca a ne od videa posebno koji traje vise od 10min
al dobro naucices i to
a ovo zapadni pa jedine budale na balkanu smo ostali mi,bosanci i crnogorci sto nismo tamo gde pripadamo vec smo tu gde smo al bitno da propadamo a zapad nas navodno unistava...ponekad se zapitam da su one i vece budale sto nas vec ne ostave da se sami unistimo i u pm
Па шта ако је европрајд. Који је бре теби. Ако сматраш да су то вредности које треба поштовати то је твој проблем (као што рекоше, спроводи га у четири зида). Такве „вредности“ су потурали тамо где руше систем вредности и државу (нпр. после антируске револуције, 1917-те или у Вајмарској Немачкој...у оба случаја су чика брке то разбуцали).

Иако је европрајд, не знам да ли је дозвољено страним држављанима да учествују на уличним демонстрацијама. Знаш, при уласку у другу државу напише да је сврха доласка да учествује у (могућим) немирима. Иди бегај...

Ако ти „јеси“, многи нису и не треба им то да се ваља по улицама наших градова...

ima tema o kovidu nije uopste to bila prvobitna tema cak ni ovaj prajd ali vidim da ljudi ne razmisljaju svojiim glavama pa reko da objasnim

Мени се не чини да ти објашњаваш некоме нешто него се батрагаш јер су ти угрожена "мањинска права"... :haha:

До ковида смо дошли случајно јер си тврдио да нема хаоса у стању спровођења „мера“...значи, немаш појма о чему говориш, него се бориш за своја „мањинска“ права...:haha:...добро, то је легитимно...али немој по сокацима...

U glavama će ih biti još dugo.Ne znam da li postoji neko da je nije imao-sad sve zavisi koliki je strah kod pojedinca.
Ja je zvanicno nisam imao kao ni moj matori . Uzivam u duvanu , pijem i jedem svoju hranu . Drago mi je da o tome vise ni ne razmisljam .
@drsole - Za njih nema korone . Njih napadaju neke cudne boginje . Joj kada to bude mutiralo bice zajebancije . Trebace mnogo napora dokazati da nisi peder 😆

Ja je zvanicno nisam imao kao ni moj matori . Uzivam u duvanu , pijem i jedem svoju hranu . Drago mi je da o tome vise ni ne razmisljam .
@drsole - Za njih nema korone . Njih napadaju neke cudne boginje . Joj kada to bude mutiralo bice zajebancije . Trebace mnogo napora dokazati da nisi peder 😆
Pa i ja je zvanično nisam imao jer nisam išao kod lekara,niti sam merio temperaturu.Ja sam je imao u martu i prošle i ove godine.Prvi put je trajala 7 dana a drugi put sam u kući najduže bolovao (10 dana),ovi mlađi su za par dana preležali.Sve nas je uhvatilo u 2 dana.Sad sam samo došao do zaključka da je ova bolest promenula i naziv i čitav svet.

Мени се не чини да ти објашњаваш некоме нешто него се батрагаш јер су ти угрожена "мањинска права"... :haha:

До ковида смо дошли случајно јер си тврдио да нема хаоса у стању спровођења „мера“...значи, немаш појма о чему говориш, него се бориш за своја „мањинска“ права...:haha:...добро, то је легитимно...али немој по сокацима...
pa ti si poceo o kovidu da li si realan? ti si nasao problem u kovidu kojeg sada nema
da zvalonja nije usao 2015 u taj evropski gej prajd ili komitet ili kako se vec zove sad ne bi imali ovaj evroprajd nego obican
birani smo izmedju lisabona,barselone i dablina i nas nesrecnike izaberu

pa ti si poceo o kovidu da li si realan? ti si nasao problem u kovidu kojeg sada nema
da zvalonja nije usao 2015 u taj evropski gej prajd ili komitet ili kako se vec zove sad ne bi imali ovaj evroprajd nego obican
birani smo izmedju lisabona,barselone i dablina i nas nesrecnike izaberu
Ти си стварно оперисан од логичког размишљања. Нисам ја почео о ковиду него сам написао зашто ниси у праву када си рекао где је ту хаос. Па ту је хаос јер се такве замисли оних који урушавају морал и породицу, не осврћу на оно што су сами замесили (ковид).

И што рекоше неке колеге у вези мајмунских богиња...уважавам твоја „мањинска права“ али ипак се чувај...џаба што волиш када можеш да оболиш...:haha:

ПС

al dobro naucices i to

Написао си мало раније да треба да научим о прегледима на youtube...тако вешто бараташ аргументима да би ти позавидело мало дете. Ја стварно не познајем те керефеке, али ми није јасно како ја на свом каналу имам само 55 пратилаца (мада нисам имао амбиције да будем youtube-р него сам постављао видео на пчеларски форум) и један видео има 16000 прегледа.

Па сам погледао колико има прегледа Радослав и видим да има 182000 (пише приказа и не знам да ли су то прегледи...рекао бих да јесу) а има 29,3 хиљаде пратилаца...Ко је у праву ти или ја...мада ти навијаш за ове твоје гејеве па се грчевито бориш да укажеш како је снимак и догађај cool. Ипак се ти чувај ових мајмунских богиња...кажу да могу да те спопадну... :haha:

Duhovitost ti jaca strana negde si na nivou zvalonje kad lupi nesto i sam se smeje na foru,vec 3 ili 4 put me prozivas da sam peder,gay ili neki djavo od njih...mozda si ustvari ti homic ko zna,prikriveni ste,obicno napadate druge za to pa cak i ste i u braku zena deca ovo ono ali dobro necemo sad o tome

Ajmo primer finska premijerka
Otac alkoholicar ostavio zenu tj mamu
Ona usla u lezbo vezu brak i izvela na put trenutno prvu zenu Finske Sanu Marin,koja je udata,ima cerku

Predvodnik ovih litijasa koji su setali u bg neki dan je bio Ivan Bozic,covek osudjivan za nasilje u porodici,dilovanje i posedovanje droge...porodican covek 🤣

Ti zapeo ko budala za tu jebenu koronu neznam cega se vise plasis lezbaca pedera il korone

Ovo oko pregleda i dalje ne kontas

Duhovitost ti jaca strana negde si na nivou zvalonje kad lupi nesto i sam se smeje na foru,vec 3 ili 4 put me prozivas da sam peder,gay ili neki djavo od njih...mozda si ustvari ti homic ko zna,prikriveni ste,obicno napadate druge za to pa cak i ste i u braku zena deca ovo ono ali dobro necemo sad o tome

Ajmo primer finska premijerka
Otac alkoholicar ostavio zenu tj mamu
Ona usla u lezbo vezu brak i izvela na put trenutno prvu zenu Finske Sanu Marin,koja je udata,ima cerku

Predvodnik ovih litijasa koji su setali u bg neki dan je bio Ivan Bozic,covek osudjivan za nasilje u porodici,dilovanje i posedovanje droge...porodican covek 🤣

Ti zapeo ko budala za tu jebenu koronu neznam cega se vise plasis lezbaca pedera il korone

Ovo oko pregleda i dalje ne kontas
Ne znam baš da je to predvodnik.To si prepisao od predsednika.Pa naravno da među tolikom masom ima svakakvih profila ljudi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh