A ovde ce se prosetati u odelima sa kravatom
Prvi post 99,99% tacan .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ovde ce se prosetati u odelima sa kravatom
Prvi post 99,99% tacan .
Cekaj glasao si da dodje na vlast onaj ko je krao 90tih da otera lopove koji su krali pocetkom 2000Зоране ја сам сељак ја кад мрзим ја мрзим до краја не одустајем до истраге ја имоји пријатељи смо гласали за николића не што смо га ценили него да лопови иду у затвор
sta je tu haos
Najidealnije bi bilo da prsne sistem baš kad počne " Katar "...........
Mada I treba malo da bude hladno I da nema struje pa da vidi ovaj sludjen narod koga drzi na vlasti svojim glasovima.
sta je tu haos
ti se salis ili ozbiljno?Па није хаос осим што постоји COVID-19 и што обичан, породични народ држе у кавезима док ови оргијају улицама. Где је ту социјална дистанца? Видео је „виралан“ и погледало је њих 2142 (из неког буџака). А у коментарима људи постављају питање COVID-а. И теби је то нормално?
Е сад, што западни узгузољуби виде све накарадно као нешто добро, то је друга ствар па нема хаоса.
И можеш погледати стање COVID-а у Берлину пре тог срања и после...само ће ти се ка'сти шта није нормално и шта је хаос...
2.142 прегледа 24. 7. 2021
Коментари:
Biste schwul, hast du scheinbar Ruhe vor Corona...
Jock пре 1 године
Ако сте геј, изгледа да сте мирни од Короне...
Мицха Бруехл пре 1 године
Сјајно је када се бројеви Цороне поново повећају као резултат овога.
Micha Brühl пре 1 године
Geil wenn durch diese die Corona zahlen wieder hoch gehen.
Jim Panse пре 1 године
Срамота!!!
Jim Panse пре 1 године
Schande!!!
Još veruješ u koronu.Pa ni ti što su je izmislili više ne veruju.Istina je jača ali je činjenica da strah nije još napustio narod.ti se salis ili ozbiljno?
pa solc sad otisao u kanadu pre neki dan ni masku nije nosio
izlazis ti iz sobe ili???
gle ove nase igraju fudbal pred punim stadionom a korona?
samo da razjasnimo ko su zuti jer svi misle na jednu strankuЛуле израчунај колико је људи остало без посла а ово су жути и кажими да ли треба да их волим зато што су после њих дошли исто лопови не друже ја их мрзим
Ово да ли излазим из собе си написао да би ме као понизио јер „нисам у току“. Није битно што хистерично пишеш, него што тако и размишљаш. Јел' то Шолц ишао у Канаду сада или онда, „гле ови наши играју“ и „гле ови наши играли“ се мало разликује...ако си учио прошло и садашње време (мислим учио си, него да ли си свладао).ti se salis ili ozbiljno?
pa solc sad otisao u kanadu pre neki dan ni masku nije nosio
izlazis ti iz sobe ili???
gle ove nase igraju fudbal pred punim stadionom a korona?
o cemu ti sad? procitaj postove pazljivo pa onda pisiJoš veruješ u koronu.Pa ni ti što su je izmislili više ne veruju.Istina je jača ali je činjenica da strah nije još napustio narod.
Tako mi je delovalo jer je spominješ.o cemu ti sad? procitaj postove pazljivo pa onda pisi