Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neće ništa da pukne jer je očigledno nizak pritisak u mreži..
Ja bih probao nešto drugo osim nautilusa koji je prevaziđen..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Kakve eksplozije :unsure: .Ja imam takav već 10godina.Kod menesu bila creva od 5/8.Bile su obične virble.Pre par godina sam stavio jednoručnu bateriju i radi OK.Oni imaju karakteristiku da kada greje vodu a ne koristi se kaplje dok ne isključi grejač.

Neće ništa da pukne jer je očigledno nizak pritisak u mreži..
Ja bih probao nešto drugo osim nautilusa koji je prevaziđen..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Jel si spojio prelivni bojler nekada na dve cevi,umesto na predvidjene tri?

Mora da kaplje,uvek kad greje,jer je kazan od plastike i treca cev je uvek direktno vezana za bateriju jer se voda pri zagrevanju siri,plastika ne moze da izdrzi to sirenje i pusta vodu na tu famoznu trecu cev.Kad se spoji na dve cevi prvo se Malo naduje,a onda se rascveta.

Ако ти не треба велика количина топле воде, можда би одговарао делимано грејач воде. Користим у летњој кухињи већ годинама.
03e5f2553aafefe1c35776f18af816ed.jpg

Баш то - деси се да капне док грејач ради.

Да не знаш ако се зове то нешто друго? Не пратим тенденције у санитаријама, па и не знам.
Obične virble.Najbolje ti je da kupiš jednoručnu ako hoćeš da si miran na duži period.

Ако ти не треба велика количина топле воде, можда би одговарао делимано грејач воде.
Спаковао једну у једном купатилу на умиваонику, али зидну и не "Делимано" и по дупло нижој цени од ње, ал' реално, за кухињу ми се чини да није неко решење.
Najbolje ti je da kupiš jednoručnu ako hoćeš da si miran na duži period.
Некоћ једноручна замењена на обичну јер као - имало је форму "пипе" да одговара судопери, а онда и због тога што "нема шта да се поквари".

Спаковао једну у једном купатилу на умиваонику, али зидну и не "Делимано" и по дупло нижој цени од ње, ал' реално, за кухињу ми се чини да није неко решење.
Tu po duplo nižoj ceni sam ja ugradio u kuhinji, radila bez problema dve godine i onda je procurela prema tom delu gde je spakovana električna instalacija. Na kraju sam opet kupio običnu slavinu i mali zidni bojler od 6l.

Већ пар недеља тражим лигнит угаљ или нешто слично да купим у околини. Сви кажу ове године нема. Али зато из увоза(!) од 20000 динара па на више за једну тону.
Биће тона, тона и по само за ноћ, а преко дана запослићу ложача. Има камара сувог грања.

kako stvari sada izgledaju ministarstva poljoprivrede i zdravstva idu SPS-u
vruc krompir u ova dva resora zvalonja skida sa sebe
poljoprivreda na izdisaju
zdravstvo u kolapsu odavno
oba resora direktno vezana za gradjane

А струја? Ту ће бити тешки дебакл, колико плаћамо увоз струје. Мада нешто ми говори да сав тај увоз иде преко неколико фирми, наравно приватних које очекују који динар и њима да капне.
Видео преузет са другог форума.

Energetika i saobracaj ostaje njima,pa tu mogu da kradu koliko zele

Najveci duznici za struju,cak je i onaj Infostan duguje 750miliona a salje izvrsitelje zbog neplacenih racuna od 1000-2000dinara
useWhAM.jpg

Imam jednu parcelu i preko geosrbije sam odredio njene tacke tj koordinate,N i E ,koje omedjavaju tu parcelu. kako da uz pomoc tel nadjem te tacke na terenu?

Пробај преко гугл мапе или неке сличне апликације.
Али питање колико ће бити прецизно. Треба ти баш баш добар телефон или нокиа 6х00 навигатор.

Imam jednu parcelu i preko geosrbije sam odredio njene tacke tj koordinate,N i E ,koje omedjavaju tu parcelu. kako da uz pomoc tel nadjem te tacke na terenu?
Instaliraj aplikaciju geosrbija(onu plavu ikonicu),ukljuci gps na mob... cekiraj tamo u aplikaciji parcele i nadjes tu tacku... Ako hoces preciznije platis geometra :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh