Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Како може помахнитали другосрбијанац да каже нешто паметно...будала. Није џаба смењен са места амбасадора у САД после само неколико месеци...питање је које тамо и послао малоумника.Pametnom dosta
Како оно неко написа недавно на форуму? "Пилићи моји мекани"
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3881881/cene-benzina-su-vec-abnomarlno-skocile
Nemogu se oteti utisku da ti uopšte nije bilo žao kada su nas i tvoju Republiku Srpsku zapadne demokrate bombardovale '95 i '99..Ako Putina ne skine njegov narod uskoro , Rusi ce se vratiti 30ak godina unazad ,a taman su bili stali na noge .
Postoji sansa da ce u pregovorima podviti rep a pokusati prikazati da to nije tako , mada ne lici na njega .
Nemoj vise ti da gledas realnu sliku molim te. Kapacitet te je*e.Ko je reko da su ameri pomogli razvoj rusije?
I zasto se stalno potencira ko koga voli ? Ruse ja volim vise od Amera kao narod , blizi su nam. Diktatorsku vlast ne al nije to bitno.
Ja pokusavam samo kad se diskutuje napisati kako vidim realnu sliku i sta pretpostavljam da ce biti
Ako cemo samo o ljubavi pisati to je drugo
Nisam pomeno Amerikanci da su ih digli na noge . Ekonomski su se bili popravili prilicno zbog prodaje energenata . I vojsku su malo popravili i uticaj u svijetu povratili sad ce putin to prokockati.To sam reko pa da se ne izvreceNapisao si da su rusi stali na noge zadnjih 20 god. Jel se to slučajno poklapa sa vremenom od kako tebi mrski Putin vodi račun o interesima svoje države?
Misliš da bi neko drugi bolje zaštitio ruske interese i dostojanstvo od američko/britanskih kriminalaca?
Nisam primetio da ti je nešto žao naroda iraka, libije, sirije, jemena, nikaragve, itd gde narod daleko više trpi od amerikanaca.
Rusi i ukrajinci se odlično razumeju ne brini za njih, pametni su to ljudi znaće oni da se organizuju i dogovore..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
vojvodinainfo.rs
Opet ne uvažavaš činjenice.Nisam pomeno Amerikanci da su ih digli na noge . Ekonomski su se bili popravili prilicno zbog prodaje energenata . I vojsku su malo popravili i uticaj u svijetu povratili sad ce putin to prokockati.To sam reko pa da se ne izvrece