To si u pravu. Mislio sam na ostatak teritorije, prestonicu Srbije i ostale gradove van KiM.Ко те слагао да нису оружане снаге ушле на нашу територији? Шта је било на Кошарама?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To si u pravu. Mislio sam na ostatak teritorije, prestonicu Srbije i ostale gradove van KiM.Ко те слагао да нису оружане снаге ушле на нашу територији? Шта је било на Кошарама?
Nešto razmišljam , da su tada "neprijatelji" usli sa više strana kopneno pa i u prestonicu kakav bi sada bio poredak i ko bi bio na vlasti ?To si u pravu. Mislio sam na ostatak teritorije, prestonicu Srbije i ostale gradove van KiM.
Mnogo će im te puške pomoći."25 miliona pušaka podeljeno u Kijevu"
...И петсто милиона непријављених Кинеза!"
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=02&dd=28&nav_category=78&nav_id=2113257
'Леб те 'ебо, и ово је успело да се квалификује да буде објављено као вест у великом медију.
O ovome sam pisao...ovo su vozila U vojske a na njih su otvorili vatru civili...onaj u panici skrece na auto a iz ovog vozila iskace kasnije vojnik gde verovatno ranjen leze pored vozila a kroz neki minut ga ubijaju dolazeci sa strane i ispalivsi oko 5 metaka...kasnije konstatuju da su njihoviЕво како је било...
Швица, тамо као атласи не постоје?I šta,da menjamo Kosovo za Krim Treba uzeti Atlas i samo se kaže na čijoj strani treba da budemo.
Ма знаш како, ја за њега као комичара знам још одавно и када се појавио на политичкој сцени, причао је сасвим неке разумљиве ствари, да рат треба да се прекине, да почне дијалог и још као Јевреј је, па ће та шовинистичка екипа "бендероваца" сигурно бити гурнута на дубоку маргину украјинског друштва и политичке сцене. Просто се чинио као неки дашак свежине на политичкој сцени Украјине и као такав добио гласове свих обичних Украјинаца И већине проруског становништва - мислим да је на председничким изборима, са противкандидатом Порошенком, дотадашњим председником, добио око три четвртине гласова. Мен'сечини да такав резултат може да се догоди само тамо где нешто озбиљно жуља народ.Meni lično je vrhunac licemerja zapada, to što su postavili zelenskog za predsednika tolike države.
Ма питање термина како ће овај рат да се назове не мења ништа на терену - пуца се и има погинулих. И ја не капирам који је мотив украјинских власти да случајним цивилима, који нису у некаквој државом организованој и руковођеној формацији, деле оружје. Тако разбијени у слободне стрелце, ташко да могу било шта да помогну о одбрани, али као што кажеш, шта се догоди када се неко од таквих нађе међу ненаоружаним цивилима који се препиру са руском војницима к'о бабе на пијаци, знајући да ови због тога неће запуцати на њих. Као да намерно праве предуслове да се направи неки медијски спин на западним медијима, као ево Руси пуцали на ненаоружане цивиле.Зорге, како се тачно ова војна акција карактерише? Најавио је 100000 гривни месечно сваком војнику који се бори. И сад уводи цивиле у борбу. Ово ми не личи на грађански рат. Шта се деси кад војска наиђе на једног наоружаног цивила који је у гомили ненаоружаних цивила. Нашао сам податак да је 20-так хиљада дугих цеви подељено грађанима кијева од њих 3.5 милиона. Не води ово на боље, чак шта више погоршава ситуацију за становништво које се не изјашњава као украјинско.
Upala mi špena u oko, popravljali 84 veče pre. Morao sam da se našalim na najgluplji komentar u istoriji foruma. Pa čoveče šta si sada, postao si i stručnjak u oblasti psihologije. Stvarno si svestran, od pravljenja kulena do psihe.Danjasnji Putinov govor, po govoru, a usporedjujuci sa prijasnjim govorima i izjavama , kad prica zastajkuje itd. i treptanju ocima jedno oko poluzatvoreno , rekao bih da je uzeo nesto za smirenje a i faca Sojgua izgleda da je pod stresom , kao da bas nisu zadovoljoni sa razvojem situacije.
Шта!? Да се ми Лале у некаквој држави јебавамо насамо са Сремцима и Бачванима!? Нека фала - не бих! Ја бих волео да ту муку ипак поделим са још неким.da li bi ste se i vi preko proglasili za vojvodjane ako se vojvodina odcep