Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre 20 - ak dana sam pisao za dedu kako su ga zarazili koronom u bolnici. Danas je sahranjen. Neobrijan,neosisan i bez odece u plasticnoj vreci i limenom sanduku. Danas mu je i rodjendan.

Моје саучешће.

Ружно је када ти неко оде на тај начин, а ти немоћан да било шта промениш, макар и да га достојно испратиш.

Али још увек постоје они који сматрају да је овај вирус некаква завера и да је он као грип.

Moj rodjak je preminio pre nekoliko dana korona , tromb verovatno od korone.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Jesu li mu radili nalaz D-dimer, znam za par slucajeva koji su umalo izgubili glavu, srecom neko im rekao pa su na svoju ruku uradili nalaz....
Jedan je automatski zavrsio u bolnici cim je doktoru pokazao

Jel zna neko ko radi hidro izolaciju stare kuce prosecanjem dali firma ili privatno .Ili neki savet kako resiti vlagu u zidu .

Radi neka firma iz Sombora.Bili su u selu kod njih nekoliko, nemam broj niti znam ime ali može da se izgugla.

To jeste reśenje za vlagu. Samo budi spreman jer kompletan proces traje dosta vremena. Oni brzo zavrśe njihov posao ali , posle ide malterisanje spolja ,iznutra pa gletovanje pa krečenje .za svaki proces treba vremena da se sve dobro osuši ,tako da sve traie oko 6 meseci . Tako oni kažu da bi sve bilo po ps mora da prođe vreme .Ne može se odmah srediti ,mora se vremenski sačekati da se sve to osuši i da nelegne na mesto. Ja sam hteo da uradim staru svapsku kuću koja je jako velika,na kraju sam odustao i zidao sam novo to jest manju kuću . Za priblizno iste pare .

Đula mi smo to radili pre 7,8 god, veruj da ima zidova koji se još nisu sasvim osušili, posle nekoliko meseci svi prozori su počeli da se klimaju, računaj na novu stolariju, e ali zato i zimi i leti prijatna temp dok moj komšija nemože da se ugreje u kući od blokova

Ja se evo u kuci od blokova sa 5 cm stiropora na zidovima i 10 cm vune na tavanu i sa starom slovenackom stolarijom setam u sorcu i majici. Parno grejanje i 20-ak metara drva za sezonu.

Moj komšija nema stiropor nego je omalterisao kuću al onako sa frakcijom, neznam kako se zove ta fasada al njemu žao da je pokrije stiroporom, mnogo je 20m drva (nisi rekao kojeg) osim ako je drvo topola onda je ok

Topola nije drvo. To je paucina :) . Hrast i cer koristim iz sopstvenih suma. I nije mnogo uopste za malo vise od 7 meseci lozenja. Kuca oko 150 kvadrata.

Evo ti trenutna temperatura. :)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh