Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slusao sam gospodina Milovana Brkica na SRBIJA INFO kako prica O PODVODJENJU MLADIH DECAKA nasem vrhovnom komandantu ja da budem iskren ne mogu da verujem da je to moguce medjutim namece se pitanje A KAKO SU OVI GOLOBRADI MLADICI DOSPELI SA 20 GODINA U SKUPSTINU BEZ I JEDNOG DANA RADNOG STAZA .Ne znam koji su to kvaliteti i ko je prepoznao te kvalitete ali sve vise dovodim pod sumnju DALI SU ONI STVARNO UCENJENI I OBESCASCENI .Najverovatnije ce i to da se obelodani ali kada vrhuska bude pala i tada ce se i javnosti obelodaniti DA LI SU ONI OBESCASCENI ,PODVODJENI I SILOVANI PROTIV SVOJE VOLJE ILI JE BILO IZ LJUBAVI💞

Zanimljivo je koliko zabluda ima u vezi piramida. Secam se jos kad sam kao klinac gledao neke dokumentarce da su gurali neku teoriju da su blokovi obradjivani kokosjim kostima. Kako!? Znaci ja klinac vidim koliko je to nelogicno i pitam se kako je to moguce. Oni samo spominju koskice, 100 000 robova, ej 100 000! Teraj dalje kao da je time nesto dokazano. Kao slag na tortu i dan danas tvrde da su to grobnice faraona. To sto nema sahranjenih faraona nije ni bitno.

Ništa nije nemoguće i netreba otpisivati unapred.
Ako se najtvrđi kamen uz određenu tehniku pouzdano cepa vrbovim klinom, verovatno je neko našao i neku primenu tih koštanih alata u obradi kamena.
Apropo 100000 robova:
Recimo, General Dinamics ima prosečno toliko zaposlenih/uposlenih u njihovim projektima izgradnje nosača aviona(na atomski pogon-po dva reaktora), atomskih podmornica, borbenih aviona, itd. To je u sadašnje vreme, a radnici se u današnje vreme ne zovu robovi, ali ko zna kako će se zvati za 5000 godina.
Tako da je sve relativno, moj Alberte..

Poslednja izmena:
Tvrde svašta samo da pričaju,tako ja slušao da je u stvari tamo od peska pravljene kocke,aj ga znaj,to govno starije od dinosaurusa.

Imamo i mi u Bosni piramidu . Kako su oni pravili neznam , al znam kako su nasi stari . Posto smo mi domisljat narod mi smo radili odozdo prvo pa prema gore , jer je mnogo teze od vrha raditi.

@vuxsd brate ima tu istine.....rekoh da pitam za tog našeg faraona....
Da li mu kojim slučajem prezime ne počinje na V a završava sa UČIĆ.....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh